Eve düşen yıldırım⚡️

Araları bozulsun istemiyorum.
Bi kere yine buna benzer bi konu oldu.
Annem dayanamadı yani sana söylemezdim ama yedi kat yabancıya bile ne dediğini bilmiyor bi uyar eşini dedi.
Sonra ağlayarak geldi siz beni mi şikayet ediyorsunuz diye

Anladım ne kadar gereksiz,Boş muhabbetler.
Benden 5 yaş büyük aramızda bi uçurumda yokki onun dengi değilim ondan hoşlanmadı benden diyeyim.
zaten kiskandiysa hep öyle gidiyor, en küçük hareketine bile laf sokuyor böyle sinsi olunca insanın goresi gelmiyor
Haklısınız bu konuda bana göre sorun çokta büyük olmadığı sürece pekte takmamalı
söyle diyim sorun küçük büyük fark etmiyor aile içinde olduğu için anne de abi de baskı yapıyor,annem diyorki ara sor olsun abin mutlu olsun, abi eşe bişey diyemeyince size söylüyor rahatınız hepten kaçıyor..hele sorun büyükss bu sefer aileler görüşmüyor görüşmek isteyince gene sorun ..
sen hiç bişey yapmasan da araları zaten bozulacak çünkü abinin başınin etini yiyecek

Yiyor zaten boş durmuyor

Aslında abisi ayrılsa sorun çözülür belki zaten ev ev üstüne durumu çok sıkıntılı herkes kendi evinde olsa görüşmezsin olur biter

Elti eltiyle
Gorumce gelinle
Gelin görümceyle
Anlasamiyor anlasan cok nadir
Bunu kabul edip yolunuza devam edin

Yengen hadsizin teki ona uyup da canını sıkma. Bende de var o modelden. Ben hiçbir zaman görümcelik yapmadım ama sağolsun sevgili yengem bekarken üniversiteden evime gelip gitmeme bile karışırdı. Babamın bana verdiği harçlıktan, annemin aldığı çeyize kadar. Fesatlığından birgün kendi başını yiyecek yazık gerçekten.

Yalnız değilmişim
Yani ailesinde var onun gibi 2-3 kişi birlik olup dedikodu yapıyor.
Gittiğim gezdiğim yerlerin notunu tutuyolar.
Yada açık giyinmişim kapalı giyinmişim.
Sanane? Sa na ne?
Kayınvalidem beni çok sever görümcemde keza öyle. Onu bile dert etti kendine

Abiniz niye yengenize çay doldurmasını söylüyor ? Sizin eliniz kolunuz yok mu, abinizin yok mu , tek eli olan yenge mi orada ?

Bir ortamda birinin bana bu şekilde uyarısı olursa onu fena bozarım.
Yahu misafirim
Her gün gidip gelmiyorum
Ne var yani hadi çay koy dese eline mi yapışır?
Zaten onun bir iğnesine bile muhtaç olmadığım için reddettim ama bu kişi ailemin yanında bile iki seksenn uzanıp yatan biri(babamda dahil)

Ben de yengeyim, ben niye böyle değilim? sorun bende mi acaba?
Şaka bir yana, ben olsam abime söylerdim. Alttan aldıkça ezilirsin unutma.
İşin garip tarafı bende yengeyim
Kız kardeşimden ayırmam
Yeri gelir uyarırım yeri gelir bağrıma basarım ama ne bir iğneeleme ne bir laf sokma nede bir kıyaslama halindeyim

Allah yengelerimize acil şifalar versin inşallah

Görümce görümce görmeyeyim seni ömrümce sözü geldi aklıma
Öcümüyüz biz ya
Görümcelerin adı çıkmış vallahi, benim çevremdede kız tarafı her olaya müdahil oluyor bazı baldızlar var Allah uzak etsin. Ben insanların sıfatlarına göre kötü diye nitelendirilmesine karşıyım. Bir insan kötüyse kötüdür oğlan anası, kız anası farketmez.

Valla ya
Taaaa ilk zamanlar yeğenim olursa şöyle yaparım böyle yaparım dediğimde sen doğurda seninkini
Sevelim dedi dahada töbe konusunu açmadım

Ben olsam onun iki katı dalgaya alır iki katı yukarıdan konuşurum. Her türlü bir araya geleceksiniz, o çaktırmadan laf sokuyorsa siz de aynısını yapın. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış muhabbeti olsun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…