gerçekten çok üzüldüm o konuları biz açtık bende her hafta evimde yapıyorum ama sizinki tamamıyle sansızlık olmuş geçmiş olsun nasıl yardımcı olabileceğimi, bilemedim ya
iyiki açmışsınız teşekkür ederim, çok sey öğrendim oradan, her ne kadar sakarlıkta yapsam, eşimin beğenip, ne güzel kokuyor demesi herşeye yetti:)
bu olmasa başka şekilde yakardım, bendeki bu sakarlık olduktan sonra
sadece boyama en son ıhtımal olsun ıstıyorum, inş.yardımcı olacak bırılerı cıkar da eski enerjim yerine gelir
Yanlış enerji toplamışsın demek
Şaka bir yana çok geçmiş olsun yine ucuz atlatmışsınız sayılır perde yukarıya doğru alev alabilirdi örneğin
Masayı boyatabilirsiniz
Her hafta bende düzenli yakıyorum adaçayını kendimden böyle bişey bekliyordum sizde gördüm,
çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız üzüldüm doğrusu:26: yangın da çıkabilirdi..
Masadaki izin ustune bir havlu koyun ve orayi buharla utuleyin.
Benim masada caydanlik izi bu sekilde cikmisti.
Masadaki izin ustune bir havlu koyun ve orayi buharla utuleyin.
Benim masada caydanlik izi bu sekilde cikmisti.
ilginiz için teşekkür ederim fakat benimki çıkmadı malesef
Bir Çoğumuzun Evindeki Cilalı Ahşap Yüzeyler, Mesela Sehpa, Masa Vb.. Genelde Bazı Kalıcı İzler Taşır.
Bunun Baş Sebebi İse Sıcak Nesnelerin Yüzeylerle Temasıdır.
Örneğin Sıcak Çay Bardakları, Sicak Tencereler Ve Çaydanlık Vb.. Sıcak Olan Şeyleri Bu Yüzeylere Koyduğumuz da Cilada Bir Yıpranma Olur Ve Beyaz İzler Bırakabilir İşte Bunları Ve Ahşapların Üzerindeki Derin Olmayan Çizilmeleri Kolay Yoldan Geçirmeyi Sizlerle Paylaşmak İstiyorum.. www.bayan24.com
Bize Tek Lazım Olacak Malzemeler ;www.bayan24.com
1 - Kolonya
2 - Yumuşak Bir Havlu
3 - Çakmak
İlk Önce Sadece İz Olan Bölgeye Az Miktarda Kolonyayı Döküyoruz, Elimizde ki Çakmak İle Yakıp Ortalama Saniye Bazında "2" Saniye, Bunu Tabii İçinizden Bir, İki Diye Sayarak Tutabilirsiniz :) 2 Saniye Saydıktan Sonra Yanan Bölgenin Üzerini Ateşi Söndürmek Amaçlı Havlu İle Siliyoruz..
Ve Sonuçmu ? www.bayan24.com
Tabiki Lekeler Kaybolmuş Oluyor, Evim de Ve Bu Taktiği Öğrendiğim Kişilerin Evlerinde Denenmiş Ve Sonuç %100 İşe Yaramakta Olduğunu Göstermektedir..www.bayan24.com
Tabi Burada İlk Önce Üç Noktaya Dikkat Etmelisiniz.. www.bayan24.com
1 - Bu Taktik Sadece Sıcak Maddelerin Oluşturduğu İzleri Giderir, Masa Üstüne Damlamış boya İzleri, Diğer Lekeler Gibi İşlemler de Faydalı Olmaz..www.bayan24.com
2 - Bu Taktik Çizilmiş yüzeyli Ahşaplarda da İşe Yarar Ancak, Ahşabın Sadece Yüzeyinde ki Cilası Çizilmiş Olmalıdır ! Yani Ahşabın Kendisi Komple Çizilmiş Derin İzli Çiziklerde İşe Yaramaz !www.bayan24.com
biz de annemin evindeki sıcak bardak çaydanlıktan kalma izleri bu sekilde gecirdik. umarım işine yarar canım
çok teşekkür ediyorum ilginiz için, bu yöntemi yapıyorum, sonuc % 100 basarılı oluyor ama bu şekilde yanmada aynı sonuc olur mu acaba?, benım yaptıklarım cılalı kahverengı mobılyalardı, yemek masam krem renk ve cılasız olunca cok tereddur ettım acıkcası.
valla tatlım ben de bilemiyorum ki hani o izler de yanık izi sonucta. sıcak temas ettiği için öyle beyaz beyaz oluyorlar. faydası olur diye düşündüm ama daha kötü olacagını düşünüyorsan yapma. ya da küçük bir yerinde dene. zaten iz kalmıs boyanacaksa da bir sey kaybetmezsin. yine de sen bilirsin
valla tatlım ben de bilemiyorum ki hani o izler de yanık izi sonucta. sıcak temas ettiği için öyle beyaz beyaz oluyorlar. faydası olur diye düşündüm ama daha kötü olacagını düşünüyorsan yapma. ya da küçük bir yerinde dene. zaten iz kalmıs boyanacaksa da bir sey kaybetmezsin. yine de sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?