Eve geç gelme

Ben eşimin haftada 10 günde bir geç gelmesini sorun etmezdim. Şayet ben çıkarken o da sorun yapmıyorsa neden durduk yere sorun çıkarayım derdim. İnsan bazen arkadaşlarıyla biraz kafa dağıtmak istiyor çok normal. Saat sınırlaması getirmem kocaman adama nereye gidiyorsa gider. Ayrıca kahvede oturup okey oynar, tavla oynar çok normal değil mi, buna bu kadar garip bakılmasına şaşırdım.

Ara sıra ise sorun olmamalı bence ya.
Eşimin arkadaşları biz eşlerinin önerileriyle çocukları uyuttuktan sonra çıkıyorlar

Tam olarak öyle değil aslında. Memur insanlarız, sabah iş var. Akşamları çıkarız elbette ama makul saatte döneriz. Bizim yaşantımızda gece 2lerde 3lerde dışarıda olmak yoktur :)
Zor bir hayatiniz var. Haftasonu da evdesiniz ozaman. Benim esim bazen gec gelir bende tatil oldugum gunler yurtdisina cikiyorum birbjrimizi hic engellemoyoruz ve grrcekten cok mutlu oluyor insan ozgur hissediyor

Evli bir insanın sabaha kadar bar bar gezmesinin neresinde vizyon??? Al birini vur ötekine...

Bar gezmesinin neresi vizyon ben de anlayamadım açıkçası, üniversitedeyken bolca yapardım ama daha sonra insanın enerjisi azalıyor, gece yatağında uyumak istiyor, zevk alınan bir aktivite olmaktan çıkıyor. Ayrıca barda takılan 40lık adamlar genelde Teoman kafasında oluyor, bedeni 40 yaşında ama kafası ergen, 20lik kız bulmaya geliyor yani evet vizyon

Zor bir hayatiniz var. Haftasonu da evdesiniz ozaman. Benim esim bazen gec gelir bende tatil oldugum gunler yurtdisina cikiyorum birbjrimizi hic engellemoyoruz ve grrcekten cok mutlu oluyor insan ozgur hissediyor

Siz çalışmıyor musunuz, kaçta uyanıyorsunuz? Ne iş yaparsan yap çalışıyorsan tabi ki erken kalkıcaksın, zımba gibi olucaksın, işini de canavar gibi yapıcaksın. Ben evden çalışıyorum ama asla zibil saatte yatıp ertesi güne gözlerim pört şekilde uyanmam.

Haftaiçi çalıştığımız için haftasonu gezebiliyoruz ama o da gece çok geç saatlere kadar olmaz. Eşim erkenci biridir çok erken kalkar genelde sabah erkenden kalkıp evden çıkılır, yaşam tarzı meselesi :)

Konuda evli olup böyle gezmenin normal olup olmadığı konuşulmuş ama evli olmasa da ilişkisi olmasa da bara sadece müzik dinlemeye giden insanlar da var. Benim neredeyse her hafta gittiğim bir bar var, yaş ortalaması 40 falan. Belli bir müzik tarzı yapılıyor ve insanlar onu dinlemeye geliyorlar, kendi tarzındaki insanlarla sosyalleşiyorlar. Birbirlerine yürümeden de ortak bir ilgi üzerinden sosyalleşmek denen bir şey vardır ya hani. Sizin enerjiniz bitmiş olabilir, tercih etmiyor olabilirsiniz ama insanların farklı yaşam tarzları vardır.

Bence de muhatap olmayalim çünkü gördüğüm kadarıyla sizin eğlence anlayışınıza aykırıysa vizyonsuz ama sizin istediğiniz hayatı yaşıyorsa vizyonlu evet bar bar gezen evli insanla kahvede sineklenen adam aynı vizyonsuzlukta... Sanırım çok boş vaktiniz var ama biz çalışıp yorulan insanlar zamanını kaliteli aktiviteler için harcıyoruz. İyi günler

Haftasonu denen bişey var ama size yoksa ya da bu vaktinizi evde çamaşır katlayarak kaliteli kaliteli geçirmeyi tercih ediyorsanız bişey diyemeyiz tabi.
İçimiz ölmediği için iş sonrası ya da hafta sonlarını dışarda eğlenerek geçirebiliyoruz hala. Yaşlanınca yoruluruz muhtemelen.
Bulaşmayayım diyorum ama zorluyorsunuz. İlla başkalarının hayatlarını aşağılamaya çalışacaksınız. Alın ben de sizin gibi yaptım. Size de iyi günler, hayırlı bulaşıklar çamaşırlar.

Evet çamaşır da katılıyorum bulaşık da yıkıyorum kitap da okuyorum geziyorum da. Evimin pis ve dağınık olması bana keyif vermiyor. Tabi siz böyle seviyorsanız bu sizi bağlar. İnsan kendini birine bulaşacak bir şey olarak değerlendirmeli. Bar pavyon kahve gibi alışkanlıklarımız yok ve eğer bu iç geçmesiyse iyi ki içim geçmiş de kaliteli yaşıyorum.

Kalite akıyor paçalarınızdan maşallah.

Bakın artık yazmayın ben kavga sevmiyorum gidip sizinle aynı zevklere sahip insanlarla halledin bu ihtiyacınızı. Size daha fazla vakit ayırmak istemiyorum.
Ben size YAZMADIM, siz bana YAZDINIZ. Büyük harf kullandım anlayabilin diye. Az önce de başka bir üyeye sizi alıntılamadığı halde beni alıntıladınız diye saldırdınız. Kavga sevmeyen haliniz buysa sevseniz ne olurdu düşünemiyorum.
Kitap okuyorum demiştiniz, biraz daha okuyun. Hatta mümkünse iletişim üzerine okuyun.

Başkasıyla kavga edin, sizin "vizyon" anlayışınızı ve lugatinizi gördükten sonra sizinle konuşmam ben. Neden ısrarla kavga etmek için saldırgan tavırlarla mevzuyu yükseltiyorsunuz? Kırıcı olmak istemiyorum ama inanın size vakit ayırmak istemiyorum. Gidin başka yerde atın can sıkıntınızı... lütfen gidin yani..

Evliyim,eşim de ara sıra kendi arkadaşlarıyla geç saate kadar takılır,ben de takılırım. Hatta haftada bir gün standart böyle bir rutinimiz var, kimse kimseye karışmaz. Karışılmasını doğru bulmuyoruz çünkü. Evlendik diye birbirimiz üzerinde baskı yapmaya hak sahibi değiliz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…