Eve geç gelme

Burho ne ya dağdan inme. Senin seviyene minnacık indim ama daha inmicem. İndi bindiyi mük biliyorsun bravo. Tecrübelerini başka yerde anlat. Yaylan
Defol git açtırma ağzımı nerenin yollususun da benim namusuma dil uzatiyosun kimin ne olduğu belli git ne monteliyosan kendine montele kuyruk acin varki saldırmaya çalisiyosun.

Böyle seviyesiz tartışmalar olunca bana haber verin lütfen ( bu mesajı okuyan herkes bu sorumluluğu almaya yemin etmiştir )
İki haftadır ne güzel pek girmiyordum da kafam rahattı. İyi ki görmemişim son kısımlarını. Bazıları hakaretlerini hak görüyor kibirden. Utanç verici.

Konu sahibi, kahve kültürü dediğinizin nasıl bir ortam olduğunu bilmiyoruz. Çok küçükken babamla gitmiştim. Gayet de normal bir ortamdı. Çay içip eski para koleksiyonuna bakmıştım. Babam da birileriyle sohbet ediyordu. Kahvehane önünden geçince taş sesleri duyuyorum, itici geliyor bana. İçerisine girmediğimden bir şey diyemeyeceğim. Keş, işsiz güçsüz gibi tipler yoksa ve çay ocağı tarzıysa bir şey demeyebilirim ama o saatte geç gelmesini sorun edebilirim.

Kraliyet ailesinden gelmiyorum oyun cafe gibi kadinlarin da nadiren oyun oynamaya gidebildigi çay ocagina benzeyen yer. Ama tam cafe diyemem. Giden kesim de işsiz güçsüz krolardan degil. Sahilde bir de yani. Kafabizda canlanan kahvehane degil ben oyun oynamaya gittigi icin kısadan anlayacaginiz sekilde yazdim.
Uani onaylarsiniz onaylamazsiniz ben de bastan bilsem sizin gibi tepki verir kucumserdim. Ama belli arkadaslariyla bulusup gittikleri icin her an orda olmadigi icin kabullenmeye calistim. Akliniza gelen kahve ortami olsaydi asla zaten tahammul etmezdim.
Ne olay oldu banlanacak kadar birbirnize saracak ne vardi yahu.

Eşim çok nadir gittiği için ses etmem. (ayda yılda bir)

benim de erkek arkadaşım haftada 1-2 gece erkek arkadaşlarıyla bulusuyor. Klasik Türk kahve anlayışı olan yere gitmiyor, starbucksi nero falan gibi biyerde oturuyorlar saat 10-12 arası yani. Samimi bir arkadaş grubu varsa iş çıkışları aksam saatleri bulusup oturmaları kadar bana normal birşey gelmiyor.

merak ettim bar bar gezmek ne demek? Cumartesi erkek arkadaşım ve sevdiğim birkaç arkadaşımla yeni açılan bir kokteyl bara gittik. Müzikler, mekan, kokteyller cok iyiydi. Biz de çalışıp yoruluyoruz ayrıca. Yani size saldırma değilde dediğiniz argümanı anlayamadım. Biz yorulan insanlar zamanımızı kaliteli aktiviteler için harcıyoruz demişsiniz ne gibi? Şahsen sporuma da gidiyorum, hobilerime de, sevdiğim barlara da, tiyatroya da, müzeye de. Bir kuyruk acısı gibi birşey sezdim sizde.

Ay naapiyosan yap banane bara gitmeyene vizyonsuz diyecek kadar düşüksn
degistiremezsin.Herkes senin gibi bar pavyon dolaşmak zorunda diil
ya daha bar ne kokteyl ne farkını bilmiyorsun. Tvden ne görürsen o bilmediğin ortama yorum yazmasan veya oturduğun muhitte dandik leş biyer görüp de güzel yerlerdeki şık mekanları pavyon olarak nitelendirmesen aasdhja

Yani ben o kadar kötü bakmıyorum, taş oynayıp muhabbet ediyorsun kafa dağıtıyorsun. Yukarda boş konuşmaktan hazzetmem diyenler olmuş amma her gün de dolu konuşamazsın arada boş konuşup beyni dinlendirmeye de ihtiyaç var:)

Yazlık bir yerde mi yaşıyorsunuz? Öyleyse yaz akşamları geç saatlere kadar muhabbet oluyor tabi ama haftasonu beni ekip gezmeye giden erkek istemezdim. Hafta zaten 7 gün, 3 gün giderse, 3 gün dinlense size vakit kalmıyor kiKaç yaşındaydı bu adam?

Hanımefendi, konu siz ve kocanız değilsiniz. Ayrıca size açıklama yapma zorunlulugum yok. Ha eğer çok merak ettiyseniz en başından tüm mesajları okuyup konu buraya niye gelmiş anlamaya çalışın. Evet ben bar bar gezmeyi kalitesiz vakit harcama olarak görüyorum ve yapmıyorum. Bu beni bağlar. Siz öyle düşünmüyorsanız bar bar gezersiniz bu da sizi bağlar. Kuyruk acısı ne alaka? Kocam sabahlara kadar barlarda dolaşmiyor diye mi kuyruk acım olduğunu düşündünüz:)) Yaşam tarzı meselesi bu. Hadi bakalım, iyi akşamlar.

Benim şimdi ayrılacağım eş İzmir de yaşadığı için maalesef 12 den önce evde ol diyemiyordu.Ama fazla gece hayatı yoktu.Kirk yılda bir oda kuzenlerinden ötürü.Birgun kuzeninin nisanindan sonra eğlenmeye gitmişler ama benimde haberim yoktu.Fotograf görünce kavga ettim.Sizin orada eğlenmeye gitmezler mi dedi bana.Nisan düğün sonrası eğlence benim tuhafıma gitmişti ki.Kendi nisanimizda akşam üzeri gitmişlerdi yol uzak diye sinir olmuştum.

Erkek olarak eşiniz çıkmıyor size izin veriyor vay be biz 1000 sene geriden geliyoruz.

Haftada ya da 10 günde bir falan gider arkadaslarıyla oturur ama atıyorum aksam 7 de gittiyse 10 gibi gelir sınırını bilir.1 lere 2 lere kadar oturmamalı evli bir erkek sonucta aile oluyoruz gözüm pencerede koca yolu gözleyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…