- 1 Ekim 2023
- 859
- -598
- 23
Defol git açtırma ağzımı nerenin yollususun da benim namusuma dil uzatiyosun kimin ne olduğu belli git ne monteliyosan kendine montele kuyruk acin varki saldırmaya çalisiyosun.Burho ne ya dağdan inme.Senin seviyene minnacık indim ama daha inmicem. İndi bindiyi mük biliyorsun bravo. Tecrübelerini başka yerde anlat. Yaylan
Defol git açtırma ağzımı nerenin yollususun da benim namusuma dil uzatiyosun kimin ne olduğu belli git ne monteliyosan kendine montele kuyruk acin varki saldırmaya çalisiyosun.
Ben senin yemeğini yememYakala.
Grup olsaydık inan daha farklı yorumlar görürdün. Burada kimse aciz değil ki gruplaşıp destek çıkalımGit diğerlerinde şikayet et
Grupplaşmissiniz burada size papuc birakicak diilm.
İki haftadır ne güzel pek girmiyordum da kafam rahattı. İyi ki görmemişim son kısımlarını. Bazıları hakaretlerini hak görüyor kibirden. Utanç verici.Böyle seviyesiz tartışmalar olunca bana haber verin lütfen( bu mesajı okuyan herkes bu sorumluluğu almaya yemin etmiştir )
Eşim çok nadir gittiği için ses etmem. (ayda yılda bir)Kızlar esinizin ya da sevgilinizin arkadaslari ile aksam 10 da bulusup gece 2 lere kadar kahvede oyun oynamasina ara sira olsa anlayis gosterir miydiniz?
Gecen ctei gitmisti 2.30 da geldi. Bu aksamda birlikteydik. Beni biraktiktan sonra bulusacagini soyledi ben de geldigi saatin normal olmadigini soyledim. O da cok nadir oluyor dedi. Kahvede oyun oynadigindan eminim cunku whatsap yazismalarini gormustum. Hic karismasam mi siz olsaniz ne derdiniz. Bu konusmanin uzerine gitmedi yorgunum gitmiycem dedi ama bozuldu
merak ettim bar bar gezmek ne demek? Cumartesi erkek arkadaşım ve sevdiğim birkaç arkadaşımla yeni açılan bir kokteyl bara gittik. Müzikler, mekan, kokteyller cok iyiydi. Biz de çalışıp yoruluyoruz ayrıca. Yani size saldırma değilde dediğiniz argümanı anlayamadım. Biz yorulan insanlar zamanımızı kaliteli aktiviteler için harcıyoruz demişsiniz ne gibi? Şahsen sporuma da gidiyorum, hobilerime de, sevdiğim barlara da, tiyatroya da, müzeye de. Bir kuyruk acısı gibi birşey sezdim sizde.Bence de muhatap olmayalim çünkü gördüğüm kadarıyla sizin eğlence anlayışınıza aykırıysa vizyonsuz ama sizin istediğiniz hayatı yaşıyorsa vizyonluevet bar bar gezen evli insanla kahvede sineklenen adam aynı vizyonsuzlukta... Sanırım çok boş vaktiniz var ama biz çalışıp yorulan insanlar zamanını kaliteli aktiviteler için harcıyoruz. İyi günler
ya daha bar ne kokteyl ne farkını bilmiyorsun. Tvden ne görürsen o bilmediğin ortama yorum yazmasan veya oturduğun muhitte dandik leş biyer görüp de güzel yerlerdeki şık mekanları pavyon olarak nitelendirmesen aasdhjaAy naapiyosan yap bananebara gitmeyene vizyonsuz diyecek kadar düşüksn
degistiremezsin.Herkes senin gibi bar pavyon dolaşmak zorunda diil
Kraliyet ailesinden gelmiyorum oyun cafe gibi kadinlarin da nadiren oyun oynamaya gidebildigi çay ocagina benzeyen yer. Ama tam cafe diyemem. Giden kesim de işsiz güçsüz krolardan degil. Sahilde bir de yani. Kafabizda canlanan kahvehane degil ben oyun oynamaya gittigi icin kısadan anlayacaginiz sekilde yazdim.
Uani onaylarsiniz onaylamazsiniz ben de bastan bilsem sizin gibi tepki verir kucumserdim. Ama belli arkadaslariyla bulusup gittikleri icin her an orda olmadigi icin kabullenmeye calistim. Akliniza gelen kahve ortami olsaydi asla zaten tahammul etmezdim.
Ne olay oldu banlanacak kadar birbirnize saracak ne vardi yahu.
Hanımefendi, konu siz ve kocanız değilsiniz. Ayrıca size açıklama yapma zorunlulugum yok. Ha eğer çok merak ettiyseniz en başından tüm mesajları okuyup konu buraya niye gelmiş anlamaya çalışın. Evet ben bar bar gezmeyi kalitesiz vakit harcama olarak görüyorum ve yapmıyorum. Bu beni bağlar. Siz öyle düşünmüyorsanız bar bar gezersiniz bu da sizi bağlar. Kuyruk acısı ne alaka? Kocam sabahlara kadar barlarda dolaşmiyor diye mi kuyruk acım olduğunu düşündünüz:)) Yaşam tarzı meselesi bu. Hadi bakalım, iyi akşamlar.merak ettim bar bar gezmek ne demek? Cumartesi erkek arkadaşım ve sevdiğim birkaç arkadaşımla yeni açılan bir kokteyl bara gittik. Müzikler, mekan, kokteyller cok iyiydi. Biz de çalışıp yoruluyoruz ayrıca. Yani size saldırma değilde dediğiniz argümanı anlayamadım. Biz yorulan insanlar zamanımızı kaliteli aktiviteler için harcıyoruz demişsiniz ne gibi? Şahsen sporuma da gidiyorum, hobilerime de, sevdiğim barlara da, tiyatroya da, müzeye de. Bir kuyruk acısı gibi birşey sezdim sizde.
Benim şimdi ayrılacağım eş İzmir de yaşadığı için maalesef 12 den önce evde ol diyemiyordu.Ama fazla gece hayatı yoktu.Kirk yılda bir oda kuzenlerinden ötürü.Birgun kuzeninin nisanindan sonra eğlenmeye gitmişler ama benimde haberim yoktu.Fotograf görünce kavga ettim.Sizin orada eğlenmeye gitmezler mi dedi bana.Nisan düğün sonrası eğlence benim tuhafıma gitmişti ki.Kendi nisanimizda akşam üzeri gitmişlerdi yol uzak diye sinir olmuştum.Kızlar esinizin ya da sevgilinizin arkadaslari ile aksam 10 da bulusup gece 2 lere kadar kahvede oyun oynamasina ara sira olsa anlayis gosterir miydiniz?
Gecen ctei gitmisti 2.30 da geldi. Bu aksamda birlikteydik. Beni biraktiktan sonra bulusacagini soyledi ben de geldigi saatin normal olmadigini soyledim. O da cok nadir oluyor dedi. Kahvede oyun oynadigindan eminim cunku whatsap yazismalarini gormustum. Hic karismasam mi siz olsaniz ne derdiniz. Bu konusmanin uzerine gitmedi yorgunum gitmiycem dedi ama bozuldu
Erkek olarak eşiniz çıkmıyor size izin veriyor vay be biz 1000 sene geriden geliyoruz.Ara sıra insan yalnız kalmak, hemcinsleriyle kafa dağıtmak isteyebilir, bu kadar yapamazsın edemezsin lafları beni boğuyor. Bana yapılsa gerçekten boğulurum. Biz de kadın arkadaşlarımla bazen ayda bi bazen ayda 2 gece çıkar eğleniriz en erken de 2'de geliriz. Hepimiz evliyiz. Çocuklu olanlar da var, babaya bırakıyorlar.
Benim eşim pek çıkmaz geceleri, kahveye gitsene dediğimde sövmüşüm gibi bakar suratıma, eccük enteldir benim bey =) Ama arkadaşlarımın eşleri gidiyor kahveye. Buradaki kahveler öyle klasik dayıların gittiği mekanlar gibi değil, normal kafe, gençler gidiyor özellikle öğretmenler çok gidiyor. Büyük ekranda maç izliyorlar, okey falan oynuyorlar. Kadınlar da gidiyor ama tek tük.. Bi kere ben de gittim öyle bi kahvehaneye =)
Kumar oynuyor olmasın geç vakitte birde bence ilişkini gözden geçir.Aslinda kahve aliskanlihi degil de okey oynamak icin arkadaslariyla haftada bir toplanip oraya gidiyorlar oyle soyliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?