Arada gitsin ne olacak?Kızlar esinizin ya da sevgilinizin arkadaslari ile aksam 10 da bulusup gece 2 lere kadar kahvede oyun oynamasina ara sira olsa anlayis gosterir miydiniz?
Gecen ctei gitmisti 2.30 da geldi. Bu aksamda birlikteydik. Beni biraktiktan sonra bulusacagini soyledi ben de geldigi saatin normal olmadigini soyledim. O da cok nadir oluyor dedi. Kahvede oyun oynadigindan eminim cunku whatsap yazismalarini gormustum. Hic karismasam mi siz olsaniz ne derdiniz. Bu konusmanin uzerine gitmedi yorgunum gitmiycem dedi ama bozuldu
Türkçen olsaydı anlardın zavallı şey...
Sana ancak acıyarak tepeden bakabilirim sorryyTürkçe bilmemem kudurttu senizavallı olan sensin taytlı burhan
Ahahah şaklabana bak sen aciyomuş hadi canım kışşşş çöplüğüneSana ancak acıyarak tepeden bakabilirim sorryy
Ahahah şaklabana bak sen aciyomuş hadi canım kışşşş çöplüğüne
Whatsapta yalandan mesajlaşmişlardıe belki sen inanasin diye.Gene de günahını almayalım kötü düşünmeyelim ama bu ihtimaller arasında olabilir.Kızlar esinizin ya da sevgilinizin arkadaslari ile aksam 10 da bulusup gece 2 lere kadar kahvede oyun oynamasina ara sira olsa anlayis gosterir miydiniz?
Gecen ctei gitmisti 2.30 da geldi. Bu aksamda birlikteydik. Beni biraktiktan sonra bulusacagini soyledi ben de geldigi saatin normal olmadigini soyledim. O da cok nadir oluyor dedi. Kahvede oyun oynadigindan eminim cunku whatsap yazismalarini gormustum. Hic karismasam mi siz olsaniz ne derdiniz. Bu konusmanin uzerine gitmedi yorgunum gitmiycem dedi ama bozuldu
Kız sülük gibi ne yapiştin kuyruk açın neyse soylede bilekNe ağladın yaa üğğğ
E burda ezik gibi cevap verip engelleyemiyon tabi ondandır zırlaman.Kız sülük gibi ne yapiştin kuyruk açın neyse soylede bilek
O laflarını al çevir.....E burda ezik gibi cevap verip engelleyemiyon tabi ondandır zırlaman.Foseptik çukuru gibisin Ağzından mikrop damlıyor
Git diğerlerinde şikayet et
Kuyruk açın olduğuna göre sana geçen geçmiş burhoSana monteledim
Kuyruk açın olduğuna göre sana geçen geçmiş burhoçokmu biliyon montelemek filan fjfjfjjfjf gerci sana çok montelemişlerdir fjjfjfj
AyyySana monteleyen montelemiş kızım milleti düşünme sen.
Burho ne ya dağdan inme.Ayyyyediklerini hattı hesabı yoktur şimdi sen bu kadar kudurduğuna göre
Ama olsun burhoş alişik montelenmeye dimi burho
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?