Eve geç gelme

Ahahahsh anan yapiyo ha koptum
Belli zaten yayildigin az işin gucun olsa 7 24 burada millete vizyondan söz etmezsin zira senin vizyon beeellii fjffjdnjd
Burada yorum yapmayı çok büyük bir olay mı sanıyorsunuz? Sanki uzun uzun analiz kasıp kafa patlatıyoruz. Çok şükür hızlı okumaya da sahip olduğumdan baya bir konu okuyabiliyorum şahsen. Gerçekten üniversiteye hazırlanan biriyseniz sınav harici kendinize üslup dersi de alın. Bu şekilde üniversiteye gidebilirseniz çevreniz olmaz, olursa da sizin gibi ağzı bozuk insanlardan oluşur.
Burada başında 3 çocuğuyla uzun süre forumu takip edip yorum yapan kadınlar da var bütün gün işte olan kadınlar da var. Bunlara neden buradasınız kesin boşsunuz yoksa forumda olmazdınız demiyoruz. Üsluba bakıyoruz mesela sen nasıl toplum içinde bir iş yapıyorsun fakesin diyoruz en fazla

Ay naapiyosan yap banane bara gitmeyene vizyonsuz diyecek kadar düşüksn
degistiremezsin.Herkes senin gibi bar pavyon dolaşmak zorunda diil

Bara gitmeyene vizyonsuz mu demiş?
O anlama geldiğini sandığınız cümle o anlama gelmiyor. Siz türkçenizi geliştirmeye çalışıyordunuz ama henüz pek bir ilerleme olmamış anlaşılan. Bol bol kitap okumalısınız.

Haftada bir çıkıyor zaten. İster kahveye gitsin, ister meyhaneye, ister balık tutmaya.
Merak etmiyorum yani ne yapacağını ben de...
Evde değilse çalışıyor olmasıyla kahvede olmasının bir farkı yok benim için zaten.
Gece de ben 12'de uyuyorum. 12.15 gelse de aynı 04.15 gelse de aynı yokum
Evlilikte 5-6 sene sonunda geldiğim rahatlık bu oldu. Eskiden kavga falan çıkartıyordum, E baktım adam benim de gitmeme gelmeme karışmıyor saldım nefes alsın.

Kahve kültürünü sevmiyorum,hele boş boş saatlerce oturup gece yarılarına kadar lak lak eden tipler çok itici geliyor.

Ara sıra arkadaşlarıyla takılıp kafa boşaltması iyidir bence. Ama sürekli dışarıda olup da evi, çocukları boşlamamali tabii.

Haftada 4 gun calisiyorum 3 gun izinliyim ama istedigim zaman izin aliyorum ucretsiz tabi ki

Kahveye giden adamla olmazdım

Kızlar evliliğimde 24.yılın içindeyim.Eşimin çocukluk arkadaşları olan 4_5 kişilik bir ekiple kemikleşmiş bir dostluğu var.Onlarla oyun kafe tarzı bir yerde haftada bir gün kağıt oynamaya gider.Bazen tatile giderler.Bazen eşli olarak mangala kahvaltıya gideriz.Ama birbirimizi darlamayız.Bir arkadaşım var ama çok uzakta oturuyor aynı sehirde olmamıza rağmen eşi şehir dışına gittiğinde gider kalırım.Eşim oğlumla evde kalır.Ya da biz kızkıza akşam da çıkarız özellikle yazın 12 de bile geldiğim olur.Saygıyı ve güveni kaybetmedikten sonra olabilir böyle şeyler.

Kahve kültürü olan erkekler şöyle böyle diyen hanımlar erkekler kafeye bara gidince aydınlanma mı yaşayacaklar pardon ? Ne alakası var ? Genc erkeklerin cogu oraya oyun oynamaya gidiyor oyun oynarken sohbet ediyorlar simdi bunun vizyonla alakasi ne? Baska yerde otursalar atomu parcalayacaklar sanki her seyi abartmayin. Benim esimde gider kafasi dagilir oyun oynar kafede barda oturmasindan cok daha iyi benim icin. Erkek erkege mangal, halisahaları var baska ne olacak 5-6tane erkek bulusup bunlogovda sicak havuza mi girecekler

Yani bunu rutine bağlar gibi yapıyorsa biraz can sıkıcı olabilir ama benim eşimde geç saatlere kadar arkadaşlarıyla oturduğu oluyor. Bazen ben davet edip evde onlara ikram hazırlayıp odama çekiliyorum bazen dışarda vakit geçiriyorlar geç saatlere kadar. Ama dediğim gibi bu karşılıklı güven ve anlayış sanırım. Nadir olan şeyler bir de. Belki bunu her hafta 2 kez yapsa rahatsız olurdum.

Cok talihsiz bir benzetme kahveye ayda 1-2 giden esim var ve hanzolukla yakindan uzaktan alakasi bile yok bence yogun iş temposu olan insanlarin arkadaslariyla bos muhabbet yapip eglendigi bi kac saati olmali , kafeye gitse basinda garson ,oyun kafeleri ergen dolu her kahvehane dayi dolu degil yuzde 70 genclerin takildigi yerler var eskidendi tek dayilarin müdavim oldugu kahveler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…