- 18 Ekim 2018
- 8.077
- 33.446
- 548
Burada yorum yapmayı çok büyük bir olay mı sanıyorsunuz? Sanki uzun uzun analiz kasıp kafa patlatıyoruz. Çok şükür hızlı okumaya da sahip olduğumdan baya bir konu okuyabiliyorum şahsen. Gerçekten üniversiteye hazırlanan biriyseniz sınav harici kendinize üslup dersi de alın. Bu şekilde üniversiteye gidebilirseniz çevreniz olmaz, olursa da sizin gibi ağzı bozuk insanlardan oluşur.Ahahahsh anan yapiyo hakoptum
Belli zaten yayildigin az işin gucun olsa 7 24 burada millete vizyondan söz etmezsin zira senin vizyon beeellii fjffjdnjd
Ay naapiyosan yap bananebara gitmeyene vizyonsuz diyecek kadar düşüksn
degistiremezsin.Herkes senin gibi bar pavyon dolaşmak zorunda diil
Kahve kültürünü sevmiyorum,hele boş boş saatlerce oturup gece yarılarına kadar lak lak eden tipler çok itici geliyor.Kızlar esinizin ya da sevgilinizin arkadaslari ile aksam 10 da bulusup gece 2 lere kadar kahvede oyun oynamasina ara sira olsa anlayis gosterir miydiniz?
Gecen ctei gitmisti 2.30 da geldi. Bu aksamda birlikteydik. Beni biraktiktan sonra bulusacagini soyledi ben de geldigi saatin normal olmadigini soyledim. O da cok nadir oluyor dedi. Kahvede oyun oynadigindan eminim cunku whatsap yazismalarini gormustum. Hic karismasam mi siz olsaniz ne derdiniz. Bu konusmanin uzerine gitmedi yorgunum gitmiycem dedi ama bozuldu
Aynı şeyi bara gidenler için diyor musunuz?Kahve kültürü olan bir insan eşim olamaz üzgünüm.
Evet diyorum :) Muhafazakar bir insanım.Aynı şeyi bara gidenler için diyor musunuz?
Ara sıra arkadaşlarıyla takılıp kafa boşaltması iyidir bence. Ama sürekli dışarıda olup da evi, çocukları boşlamamali tabii.Kızlar esinizin ya da sevgilinizin arkadaslari ile aksam 10 da bulusup gece 2 lere kadar kahvede oyun oynamasina ara sira olsa anlayis gosterir miydiniz?
Gecen ctei gitmisti 2.30 da geldi. Bu aksamda birlikteydik. Beni biraktiktan sonra bulusacagini soyledi ben de geldigi saatin normal olmadigini soyledim. O da cok nadir oluyor dedi. Kahvede oyun oynadigindan eminim cunku whatsap yazismalarini gormustum. Hic karismasam mi siz olsaniz ne derdiniz. Bu konusmanin uzerine gitmedi yorgunum gitmiycem dedi ama bozuldu
Haftada 4 gun calisiyorum 3 gun izinliyim ama istedigim zaman izin aliyorum ucretsiz tabi kiSiz çalışmıyor musunuz, kaçta uyanıyorsunuz? Ne iş yaparsan yap çalışıyorsan tabi ki erken kalkıcaksın, zımba gibi olucaksın, işini de canavar gibi yapıcaksın. Ben evden çalışıyorum ama asla zibil saatte yatıp ertesi güne gözlerim pört şekilde uyanmam.
Kahveye giden adamla olmazdımKızlar esinizin ya da sevgilinizin arkadaslari ile aksam 10 da bulusup gece 2 lere kadar kahvede oyun oynamasina ara sira olsa anlayis gosterir miydiniz?
Altına imzami atarimEmekli memed emmi gibi kahvede zaman geçiren adamlarla ne işiniz var gözünüzü seveyim? Bara gidip eğlense adamın az da olsa bi vizyonu var derim de kahve nedir arkadaş
Cok talihsiz bir benzetme kahveye ayda 1-2 giden esim var ve hanzolukla yakindan uzaktan alakasi bile yokKahve alışkanlığı olan biriyle bırak sevgiliyi arkadaş bile olmayın derim ama dinlemezsiniz. Hadi dayı denen boş beleşler veya emekli olmuş amcalar gidiyor, genç erkekler niye gidiyor? İnsan biraz hayatına bir şeyler katar, kendini geliştirir. Kahve delikanlısı dediğin hanzodur kusura bakmayın.
Türkçen olsaydı anlardın zavallı şey...Ne diyon beeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?