Eve gelen misafir

panikyou

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
157
12
118
İzmir
Arkadaşlar herkese merhaba

Kayınvalidemin hiç tanımadığı arkadaşları bana oturmaya geldi.Mevlüt için gelemediler diye onları özel çağırmış
kadın bende yiyip içti karnını doyurdu arkamdamdan bana hiç giyinmesini bilmiyor sen ona biraz ders ver demiş kayınvalideme.Bunu da bana gelip söylüyor Şerife hanım sana böyle böyle dedi diye.Ne dememi önerirsiniz o kadını görünce yoksa hiç oralı olmıyım mı?Çok sinir oldum bana kayınvalide bunu anlatıyo falancanın geliniyle beni kıyaslamışlar o biliyomus yırtılmış olgunmuş bide böyle diyo kayınvalide bana
Ben bu arada spor giyiniyorum sevmiyorum öyle yaşımdan büyük giyinmeye onlar geldiklerinde de kot ile bluz vardı üzerimde.

Kaynanan neden sana bunu yetistiriyorki ..

Ayrica kadinla fazla muhatap olma ..

Her gün yeni bir kelime :))) "yırtılmış" ne demekmiş ya, şık bir kadın olmayı mı betimliyormuş :))

Şerife Hanım kendine baksın, kvnize de aynısını söyleyin, daha yediğini sindirmeden dedikodu yapan kadının lafını bana yetiştirme anne falan deyin, bir taşla iki densiz kuş.

Aman hiç çekilmezler. Cevap ver terbiyesiz der arkandan. Bence hiç muhatap olma. Hatta duymamış olup kendin olmaya devam et.

Zevklerle renkler tartslmaz. Kocam böyle beğendi aldı isinize geliosa de. Heç muakap alma sonrada. Kendilerini bi halt saymasnlar sonra skntı olurlar

yırtılmış ne biçim bi laf.ne güzel işte sen yırtılmamışsın.gurur duysun.yırtılmış gelinle özünsünler manyaklar

Bence kadını görünce laf arasında deki bu hayatta kimi giyinmesini bilmez kimi de konusmasini... ne insanlar var ya

yırtılmış ne biçim bi laf.ne güzel işte sen yırtılmamışsın.gurur duysun.yırtılmış gelinle özünsünler manyaklar
ya ben zaten böyle muabbetleri hiç sevmem ne misafirliğe gitmesini severim ne de misafir ağırlamayı illaki bi dedikodu çeviriyolar aralarında malzeme yaptılar benide:)

Asla sesaız kalma cevabnı ver de kaynanan da acaba kendı dusncelernımı onun azınsan soledı oyle yyapan ınsanlarsa var kızım sana soylyorum gelınım sen anla gıbı.

Sorun arkanızdan konuşanlar da değil kv.nizde. Herkes herkesin arkasından konuşuyor atıp tutuyor, hiç tanımadığın kadına sen bana böyle böyle demişsin demek saçma olur ya da farklı bi şey yapmak. Bence hiç önemsemeyin o kadını. Siz kibarlığınızı koruyun.

Gel gelelim kv.nize. Yaptığı çok çirkin bir davranış. Bence onunla konuşmalısınız. Sonuçta sen onun kızı sayılırsın ve başkalarına karşı seni koruyup kollaması gerekir. Kadın kv.ne bunları söylediğinde kv sesini çıkarmamış mı hiç mi bir şey dememiş.

Kv.niz besbelli insanların laflarını kullanarak size laf çakıyor. Tavrınızı ortaya koyun. Kime ne sizin giyim tarzınızdan yahu

Sanki kayınvaliden bunu istiyor da arkadaşını bahane etmiş gibi geldi bana..

Asla sesaız kalma cevabnı ver de kaynanan da acaba kendı dusncelernımı onun azınsan soledı oyle yyapan ınsanlarsa var kızım sana soylyorum gelınım sen anla gıbı.
banada öyle geldi ben şey dedim gencecik insanım etek ceket mi giycektim onun üstüne vazife değil benim giyimim dedim.

benim kızkardeşim de hep spor giyinir ve annem hiç beğenmez hep eleştirir,bir akrabanın gelinini örnek verir ama kız kardeşim güler geçer.demek kaynanası dese zoruna gidecek

yoo daha bide üstüne bilmem kimin gelini olgunmuş giyinmesini biliyomuş benim yaşım daha küçükmüş zamanla öğrencek falan demiş bende orda bende giyinmesini bilirim pahalı markalarıda çok iyi bilirim dedim eşimin kredi borcu düşünmeden alışveriş yapıp onu zora mı sokayım dedim

"Bu bayan şu şekil giyinir , şu bayan şu sekil giyinir" kime ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…