ya onunlada tarzım biraz farklı beğenmiyo oda bence onun ağzından bana söylüyoKaynanan neden sana bunu yetistiriyorki ..
Ayrica kadinla fazla muhatap olma ..
hehe heralde anlamadım bende:)Her gün yeni bir kelime :))) "yırtılmış" ne demekmiş ya, şık bir kadın olmayı mı betimliyormuş :))
Yani bencede , kadin bisey dememissede kaynana icindekini soylemis.ya onunlada tarzım biraz farklı beğenmiyo oda bence onun ağzından bana söylüyo
ya ben zaten böyle muabbetleri hiç sevmem ne misafirliğe gitmesini severim ne de misafir ağırlamayı illaki bi dedikodu çeviriyolar aralarında malzeme yaptılar benide:)yırtılmış ne biçim bi laf.ne güzel işte sen yırtılmamışsın.gurur duysun.yırtılmış gelinle özünsünler manyaklar
adı batsın tüm kvlerinya ben zaten böyle muabbetleri hiç sevmem ne misafirliğe gitmesini severim ne de misafir ağırlamayı illaki bi dedikodu çeviriyolar aralarında malzeme yaptılar benide:)
Arkadaşlar herkese merhaba
Kayınvalidemin hiç tanımadığı arkadaşları bana oturmaya geldi.Mevlüt için gelemediler diye onları özel çağırmış
kadın bende yiyip içti karnını doyurdu arkamdamdan bana hiç giyinmesini bilmiyor sen ona biraz ders ver demiş kayınvalideme.Bunu da bana gelip söylüyor Şerife hanım sana böyle böyle dedi diye.Ne dememi önerirsiniz o kadını görünce yoksa hiç oralı olmıyım mı?Çok sinir oldum bana kayınvalide bunu anlatıyo falancanın geliniyle beni kıyaslamışlar o biliyomus yırtılmış olgunmuş bide böyle diyo kayınvalide bana
Ben bu arada spor giyiniyorum sevmiyorum öyle yaşımdan büyük giyinmeye onlar geldiklerinde de kot ile bluz vardı üzerimde.
banada öyle geldi ben şey dedim gencecik insanım etek ceket mi giycektim onun üstüne vazife değil benim giyimim dedim.Asla sesaız kalma cevabnı ver de kaynanan da acaba kendı dusncelernımı onun azınsan soledı oyle yyapan ınsanlarsa var kızım sana soylyorum gelınım sen anla gıbı.
Sorun arkanızdan konuşanlar da değil kv.nizde. Herkes herkesin arkasından konuşuyor atıp tutuyor, hiç tanımadığın kadına sen bana böyle böyle demişsin demek saçma olur ya da farklı bi şey yapmak. Bence hiç önemsemeyin o kadını. Siz kibarlığınızı koruyun.
Gel gelelim kv.nize. Yaptığı çok çirkin bir davranış. Bence onunla konuşmalısınız. Sonuçta sen onun kızı sayılırsın ve başkalarına karşı seni koruyup kollaması gerekir. Kadın kv.ne bunları söylediğinde kv sesini çıkarmamış mı hiç mi bir şey dememiş.
Kv.niz besbelli insanların laflarını kullanarak size laf çakıyor. Tavrınızı ortaya koyun. Kime ne sizin giyim tarzınızdan yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?