Eve gelen misafir

benim kızkardeşim de hep spor giyinir ve annem hiç beğenmez hep eleştirir,bir akrabanın gelinini örnek verir ama kız kardeşim güler geçer.demek kaynanası dese zoruna gidecek
zoruna gidiyor tabi oturupta arkamdan konuşmuşlar
benim kayınvalideme benim arkadaşım bişey dese kıyafetine inanki iyi veya kötü laf söylemesini istemem oturupta koskoca kadını çekiştirmem en azından(kardeşimle fln çekiştiririm o ayrıda)))

amannn işi olmayan kocakarıların saçma sapan dedikoduları.... illa bişey bulacaklar... kayınvalidene sorsaydın anne ağzının payını veremedin mi diye... arkasından ekleseydin gayette güzel giyinmiyor muyum anne sence ne var benim giyindiklerimde diye o zaman kayınvalidenin cevabına göre çözerdin olayı... ağzında geveliyorsa onun lafıdır.. kızım sen boşver bakma onlara diyorsa misafirin lafıdır... bu ne yaa giysen suç giymesen suç, alsan suç almasan suç, konuşsan suç konuşmasan suç... yani bulmak istedikleri zaman ne yapsan suç....

Allah başka dert vermesin. Siz de yırtılırsınız zamanla üzülmeyin

Ya gece gece kendi kendime gülüyorum şu mesajı okuduktan sonra çok güzel yazmışsınız bende size aynen katılıyorum konu sahibesine gelince uyuz oluyorum böyle insanlara allah bildiği gibi yapsın.. hiç muhattap dahi olmayın derim.

ilk kv yaptığı biraz dangalaklık , gelip sana bunları yetiştirmesi,,, hem senin dedikodunu yapanlar senin değil onun arkadaşları,,, o kendi düşünsün,,, KV de , böyle söyleyebilirsin,, onlar sizin arkadaşınız benim değil,,ne kadar büyük saygısızlık size yapılan derim,,, geçerim,,,
o hanımefendi ile de asla ve asla muhatap olmam,,,çünkü kalkarsın bir af söylersin olaylar büyür,,, eften püften evliliğinde sorun olur,, yeni doğum yaptın yada yeni evlisin sanırsam( mevlütten çıkardım),,,
onun için hiç evinin huzurunu bozma,,,
ağır abla ol :))

ya onunlada tarzım biraz farklı beğenmiyo oda bence onun ağzından bana söylüyo
Bu tip başkasının söylediğini bana 'onun fikriymiş gibi' anlatan, aslında kendi de böyle düşünenlere çok sert çıkarım. Mesela: 'Terbiyesizlik yapmasın özel ağırladık çağırdık saygıda kusur etmedik. Beni yüzüme eleştiremeyip arkamdan sana mı söylüyor. Bu yaşta yakışıyor mu?' gibi şeyler derim. Karşımdakine de söylemiş olurum. Gerçi genelde anlamaz ama :)

Yaw Allahini seversen bunu mu dert ediyosun..Ben olsam gulup gecerdim..Yasli kadinlar iste menapoza girmisler Kendilerinin hala hayat da var olduklarini ispatlamak.icin yaparlar boyle seyler..Gulumse gec yalandan onlarla gorusecegin vakit kayinvalidene fikir sor kiyafet konusunda ne var bunda... o da mutlu olur ara yumusar..Takilacak bi mesele degil..hic degil..Ama insanoglu yapmaz iste biz de inatlik var...Ama ben olsam yapardim

İnsanların yorumlarını niye bu kadar takıyorsunuz yav. Onun için değil, kendiniz için giyiniyorsunuz.
Sanki konuşan da moda editörü, stil danışmanı, tekstil gurusu filan. Valla ben olsam güler geçer, iyi o zaman "elenmem" yönünde oy kullansın derdim. Bizimla değilsin!

Bence olay şerife teyzeyle alakalı olmayabilir..kayınvalideniz giyiminizi beğenmiyo ve eleştiri halindeyse sanki bak bir ben değil şerife teyzende benim gibi düşünmüş algısı yaratmaya çalışıyor...bence evinize bu şerife teyzeyi tekrar çağırın ama onların tabiriyle yırtık giyinin bide sorun şerife teyze huuu bak bakalım iyice yırtılmışmıyım deyin

Kocakarılara kendinizi beğendirmeye çalışmayın .Evde oturup onun bunun dedikodusunu yaparlar .Birer kere hoşgeldine kabul et usulen bir daha da görüşme müsait değilim diye . Iyyyyy içim kalktı yaptıkları muhabbete .

Doğru aslında, durduk yere Şerife neden "sen ona ders ver." desin? kv değil ivana sert mübarek

ay bune sanki spor giyim giyim değil bende eşimde spor giyiniriz özel bir yer,davet harici kayınvalidemde komşusuyla bana ay piyama gibi bunlarla geziyorsunuz ben bekarken oğlumu çorabına kadar ütülü miroglu gibi gezdirirdim :)) dedi komşusuda tastik etti.ben böyle beğeniyorum bundan sonra böyle dedmiştim.ama hırs yapmıştım çok sinir olmuştum.sizde o kadınla yüzyüze gelirseniz hiç muhattap olmayıp ortamda konuya göre cevap verebilirsinizde.kayınvalidenizde çok hadsiz tercihim bu kimseyi ilgilendirmez deyim onada.

Burada kayınvaliden seni savunmalıydı..
Benim gelinim her haliyle güzeldir deyip ağızını kapatabilirdi...

amann boşverr :)
ben de nişanlıyken kayınvalideme gitmiştim akrabalarıyla falan tanıştırmıştı(farklı şehirlerde yaşıyoruz). herkes beğendi de biri var eşimin de çok sevdiği bir yengesi "fena değil" demiş. kv de herkesin dediğini söylüyordu (zaten beğenmeyenbir o kadın çıktı, sokakta gören komşusu bile ne güzel ne tatlı gelinin var, diyor) ; o kadın için de "fena değil, dedi" dedi. "kendi kızına baksın o, boyumu posumu kıskanmıştır" dedim.
aynı kadın bu sene izinde gittiğimizde de misafir geldiler kv me, hamileyim diye bir şey yaptırmadı zaten kv; kek yaptım ben de (bilerek biraz az koyarım şekeri; baymıyor öyle olunca eşim de çok seviyor) ona da "tadı, yumuşaklığı falan çok güzel de şekeri az sanki biraz" dedi. "fazla şeker zararlı" dedim ben de
veremedi kızını eşime ya kıskanççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…