- 22 Kasım 2014
- 875
- 387
- 73
- 36
Iyı demıssınbanada öyle geldi ben şey dedim gencecik insanım etek ceket mi giycektim onun üstüne vazife değil benim giyimim dedim.
zoruna gidiyor tabi oturupta arkamdan konuşmuşlarbenim kızkardeşim de hep spor giyinir ve annem hiç beğenmez hep eleştirir,bir akrabanın gelinini örnek verir ama kız kardeşim güler geçer.demek kaynanası dese zoruna gidecek
heheheh bu giyim olayını karıştırdılar:)))"Bu bayan şu şekil giyinir , şu bayan şu sekil giyinir"kime ne ?
normal anne gibi giyiniyorçok merak ettim kv.niz nasıl giyiniyor
sen de nenem gibi giyiniyorsun de
Allah başka dert vermesin. Siz de yırtılırsınız zamanla üzülmeyin
ilk kv yaptığı biraz dangalaklık , gelip sana bunları yetiştirmesi,,, hem senin dedikodunu yapanlar senin değil onun arkadaşları,,, o kendi düşünsün,,, KV de , böyle söyleyebilirsin,, onlar sizin arkadaşınız benim değil,,ne kadar büyük saygısızlık size yapılan derim,,, geçerim,,,Arkadaşlar herkese merhaba
Kayınvalidemin hiç tanımadığı arkadaşları bana oturmaya geldi.Mevlüt için gelemediler diye onları özel çağırmış
kadın bende yiyip içti karnını doyurdu arkamdamdan bana hiç giyinmesini bilmiyor sen ona biraz ders ver demiş kayınvalideme.Bunu da bana gelip söylüyor Şerife hanım sana böyle böyle dedi diye.Ne dememi önerirsiniz o kadını görünce yoksa hiç oralı olmıyım mı?Çok sinir oldum bana kayınvalide bunu anlatıyo falancanın geliniyle beni kıyaslamışlar o biliyomus yırtılmış olgunmuş bide böyle diyo kayınvalide bana
Ben bu arada spor giyiniyorum sevmiyorum öyle yaşımdan büyük giyinmeye onlar geldiklerinde de kot ile bluz vardı üzerimde.
Bu tip başkasının söylediğini bana 'onun fikriymiş gibi' anlatan, aslında kendi de böyle düşünenlere çok sert çıkarım. Mesela: 'Terbiyesizlik yapmasın özel ağırladık çağırdık saygıda kusur etmedik. Beni yüzüme eleştiremeyip arkamdan sana mı söylüyor. Bu yaşta yakışıyor mu?' gibi şeyler derim. Karşımdakine de söylemiş olurum. Gerçi genelde anlamaz ama :)ya onunlada tarzım biraz farklı beğenmiyo oda bence onun ağzından bana söylüyo
Bence olay şerife teyzeyle alakalı olmayabilir..kayınvalideniz giyiminizi beğenmiyo ve eleştiri halindeyse sanki bak bir ben değil şerife teyzende benim gibidüşünmüş algısı yaratmaya çalışıyor...bence evinize bu şerife teyzeyi tekrar çağırın ama onların tabiriyle yırtık giyinin bide sorun şerife teyze huuu bak bakalım iyice yırtılmışmıyım deyin
ay bune sanki spor giyim giyim değil bende eşimde spor giyiniriz özel bir yer,davet harici kayınvalidemde komşusuyla bana ay piyama gibi bunlarla geziyorsunuz ben bekarken oğlumu çorabına kadar ütülü miroglu gibi gezdirirdim :)) dedi komşusuda tastik etti.ben böyle beğeniyorum bundan sonra böyle dedmiştim.ama hırs yapmıştım çok sinir olmuştum.sizde o kadınla yüzyüze gelirseniz hiç muhattap olmayıp ortamda konuya göre cevap verebilirsinizde.kayınvalidenizde çok hadsiz tercihim bu kimseyi ilgilendirmez deyim onada.Arkadaşlar herkese merhaba
Kayınvalidemin hiç tanımadığı arkadaşları bana oturmaya geldi.Mevlüt için gelemediler diye onları özel çağırmış
kadın bende yiyip içti karnını doyurdu arkamdamdan bana hiç giyinmesini bilmiyor sen ona biraz ders ver demiş kayınvalideme.Bunu da bana gelip söylüyor Şerife hanım sana böyle böyle dedi diye.Ne dememi önerirsiniz o kadını görünce yoksa hiç oralı olmıyım mı?Çok sinir oldum bana kayınvalide bunu anlatıyo falancanın geliniyle beni kıyaslamışlar o biliyomus yırtılmış olgunmuş bide böyle diyo kayınvalide bana
Ben bu arada spor giyiniyorum sevmiyorum öyle yaşımdan büyük giyinmeye onlar geldiklerinde de kot ile bluz vardı üzerimde.
sabah sabah çok güldüm :))Doğru aslında, durduk yere Şerife neden "sen ona ders ver." desin? kv değil ivana sert mübarek
Arkadaşlar herkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?