- 19 Ocak 2011
- 1.347
- 161
- 123
beğenmiyolarsa bidaha gelmesinler de.bilirim böyle tipleri sırf meraktan dedikoduya geliyolar boşver.şerifeyide görünce görmezden geliverArkadaşlar herkese merhaba
Kayınvalidemin hiç tanımadığı arkadaşları bana oturmaya geldi.Mevlüt için gelemediler diye onları özel çağırmış
kadın bende yiyip içti karnını doyurdu arkamdamdan bana hiç giyinmesini bilmiyor sen ona biraz ders ver demiş kayınvalideme.Bunu da bana gelip söylüyor Şerife hanım sana böyle böyle dedi diye.Ne dememi önerirsiniz o kadını görünce yoksa hiç oralı olmıyım mı?Çok sinir oldum bana kayınvalide bunu anlatıyo falancanın geliniyle beni kıyaslamışlar o biliyomus yırtılmış olgunmuş bide böyle diyo kayınvalide bana
Ben bu arada spor giyiniyorum sevmiyorum öyle yaşımdan büyük giyinmeye onlar geldiklerinde de kot ile bluz vardı üzerimde.
kadın dememiş kayınvalıde uydurmuş olmasın...benım başıma geldıde...Arkadaşlar herkese merhaba
Kayınvalidemin hiç tanımadığı arkadaşları bana oturmaya geldi.Mevlüt için gelemediler diye onları özel çağırmış
kadın bende yiyip içti karnını doyurdu arkamdamdan bana hiç giyinmesini bilmiyor sen ona biraz ders ver demiş kayınvalideme.Bunu da bana gelip söylüyor Şerife hanım sana böyle böyle dedi diye.Ne dememi önerirsiniz o kadını görünce yoksa hiç oralı olmıyım mı?Çok sinir oldum bana kayınvalide bunu anlatıyo falancanın geliniyle beni kıyaslamışlar o biliyomus yırtılmış olgunmuş bide böyle diyo kayınvalide bana
Ben bu arada spor giyiniyorum sevmiyorum öyle yaşımdan büyük giyinmeye onlar geldiklerinde de kot ile bluz vardı üzerimde.
ben bakmıyo değilim istiyolarki yaşımdan büyük giyiniyim haklıda olabilir ben eleştri yapmasına kızmadım bunu bana getirip gündem olmasına ve beni savunmamasına kızdımcanim sende biraz goster kendini ne var namahremmi var kadinlar sever boyle seyleri ilk devfa evine seni gormeye gelmisler susleneydin biraz kaynanan hakli bixim turk kadinlari evde hic kendilerine bakmiyolar..
o her kimse gelen misafir senin onu karşılarken düşes kıyafetleri içinde karşılamanı beklemiş...ya sinir oluyorum şu kaynananın geline getirdiği misafirlere..nedir bu kaynanaların gelinlerle bu kadar uğraşmaları..Arkadaşlar herkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?