Eve gelen misafir

beğenmiyolarsa bidaha gelmesinler de.bilirim böyle tipleri sırf meraktan dedikoduya geliyolar boşver.şerifeyide görünce görmezden geliver

canim sende biraz goster kendini ne var namahremmi var kadinlar sever boyle seyleri ilk devfa evine seni gormeye gelmisler susleneydin biraz kaynanan hakli bixim turk kadinlari evde hic kendilerine bakmiyolar..

kadın dememiş kayınvalıde uydurmuş olmasın...benım başıma geldıde...

canim sende biraz goster kendini ne var namahremmi var kadinlar sever boyle seyleri ilk devfa evine seni gormeye gelmisler susleneydin biraz kaynanan hakli bixim turk kadinlari evde hic kendilerine bakmiyolar..
ben bakmıyo değilim istiyolarki yaşımdan büyük giyiniyim haklıda olabilir ben eleştri yapmasına kızmadım bunu bana getirip gündem olmasına ve beni savunmamasına kızdım

Ahahaha yırtılmış gelini bulursa çok pişman olur, haberi yok. :) Bu kaynanalar da gösterişli olsan suç, eşofman giysen suç, bıdı bıdı edecek yer arıyorlar. Hepinize sabır diliyorum...

o her kimse gelen misafir senin onu karşılarken düşes kıyafetleri içinde karşılamanı beklemiş...ya sinir oluyorum şu kaynananın geline getirdiği misafirlere..nedir bu kaynanaların gelinlerle bu kadar uğraşmaları..

O eski kv gençlik zamanına gitmiş o vakit kot ve bluz giyinilmezdi bildiğin elbise yani kadınsı giysiler yaşlılarda hep geçmişte yaşadıkları için sportif giyimi sevmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…