Evet oyle dusundum bi an??birlikte mi yaşıyosunuz kv ile
hayırbirlikte mi yaşıyosunuz kv ile
hahaha günaydın cnm bunlar günlük rapor veriyorkızlar merhaba,
haftasonu evme misafir gelecek. ben bunu k.v haber vermedim çünkü benim misafirim. eşim dün annesine söylemiş h.sonu misafir gelecek başka yerden duyma benden duy diye. saçma değil mi benim evime gelen misafir kaynanayı neden ilgilendirir. sinir oldum eşime de sadece bizim evimiz ayrı annene açıklama yapmak zorunda değildin dedim. sizce de ilgilendirir mi ?
aynen öyle annesinin benim misafirim olduğunda gelmek istediğini farkettiği için açıklama yaptı. misafirlerimi kaynanamda tanıyorKocanizin tavri cok komik.Demekki annesinin boyle bir beklentisi var ki sezip aciklama yapmis.Siz yuz goz olmadan bu tavrinizi surdurun derim...
eşim dün annesine söylemiş h.sonu misafir gelecek başka yerden duyma benden duy diye
ayy böyleleri libido bırakmaz insandaHer defasında anasına koşa koşa rapor mu verir kocanız? Çok itici.
yok öyle değil sanki hesap veriyor gibi. bak bize misafir geliyor haberin olsun. hani yardıma ihtayacım olsa ben ararım anne misafirm var bana yardım eder misin diye sorarım.eşiniz annesine söyleyince,o da gelir diye mi kızdınız, anlamadım?
benim oğlum da arada söyler,misafirimiz var,hazırlık yapıyoruz diye.hiç sorun olacağını düşünmemiştim.
aslında eşin o konularda ailesini asla karıştırmaz. sanırım bu ara kaynanaya gitmedik oğluşuna tavır yapıyor. o da aklınca gönlünü alıyorhahaha günaydın cnm bunlar günlük rapor veriyorşunu yedik, bunu içtik,şuraya gittik, birazdan halleneceğiz!tövbe yarabbim ya.............
tam tersi hiç bir şeye müdahil olamadığı için trip atıyor oğluna. ben söyledim eşime anneni çağırmayacağım çünkü misafirim genç kızlar dedimEşin tuhaf
Başkasından duyma benden duy dediği çok mühim bişey sanki
Herkesin evine misafir gelir, gidip annesine duyurmazlar ama
Aynı binada mısınız, her misafir gelince kayınvalidenizde mi dahil olur? Çok sıkıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?