eve gelen misafir

Calcifer

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
59.306
330.139
698
kızlar merhaba,
haftasonu evme misafir gelecek. ben bunu k.v haber vermedim çünkü benim misafirim. eşim dün annesine söylemiş h.sonu misafir gelecek başka yerden duyma benden duy diye. saçma değil mi benim evime gelen misafir kaynanayı neden ilgilendirir. sinir oldum eşime de sadece bizim evimiz ayrı annene açıklama yapmak zorunda değildin dedim. sizce de ilgilendirir mi ?

birlikte mi yaşıyosunuz kv ile

kesilikle haklısın.kocan annesine hesap veriyor gibi.ne kadar saçma bir davranış.erkekler evliliklere ne kadar zarar veriyor ve biz kadınalr böyle erkekleri çekiyoruz yaa en cok uzuldugum bu oluyor.hayat zorlugu yanında böylelerini adam etmeye çalışıyoruz

Kv ile ortak tanıdığınız ise, nezaketen kvyi de çağırabilirsiniz ama bir zorunluluğunuz yok.
Kvye açıklama yapmak zorunda da değilsiniz, ayrı bir yaşam alanınız var, ayrı bir bütçeniz var vb.

Eşin niye öyle hallenmiş onu anlayamadım, hiç gereksiz yani, ilgilendirmez kvyi.

eşiniz annesine söyleyince,o da gelir diye mi kızdınız, anlamadım?
benim oğlum da arada söyler,misafirimiz var,hazırlık yapıyoruz diye.hiç sorun olacağını düşünmemiştim.

hahaha günaydın cnm bunlar günlük rapor veriyorşunu yedik, bunu içtik,şuraya gittik, birazdan halleneceğiz!tövbe yarabbim ya.............

Kocanizin tavri cok komik.Demekki annesinin boyle bir beklentisi var ki sezip aciklama yapmis.Siz yuz goz olmadan bu tavrinizi surdurun derim...
aynen öyle annesinin benim misafirim olduğunda gelmek istediğini farkettiği için açıklama yaptı. misafirlerimi kaynanamda tanıyor

eşiniz annesine söyleyince,o da gelir diye mi kızdınız, anlamadım?
benim oğlum da arada söyler,misafirimiz var,hazırlık yapıyoruz diye.hiç sorun olacağını düşünmemiştim.
yok öyle değil sanki hesap veriyor gibi. bak bize misafir geliyor haberin olsun. hani yardıma ihtayacım olsa ben ararım anne misafirm var bana yardım eder misin diye sorarım.

hahaha günaydın cnm bunlar günlük rapor veriyorşunu yedik, bunu içtik,şuraya gittik, birazdan halleneceğiz!tövbe yarabbim ya.............
aslında eşin o konularda ailesini asla karıştırmaz. sanırım bu ara kaynanaya gitmedik oğluşuna tavır yapıyor. o da aklınca gönlünü alıyor

"Başka yerden duyma benden duy" derken?
Kusura bakmayın ama kabahatiniz saklanıcak gibi değil. Eşinizin de en başından söylemesi iyi olmuş bu suçu bilsin kadın!!
Bi daha da böyle kötü kötü şeyler yapmayın! Kv den habersiz eve misafir çağırmak nedir ya? Hiç mi adap öğrenmediniz...

tam tersi hiç bir şeye müdahil olamadığı için trip atıyor oğluna. ben söyledim eşime anneni çağırmayacağım çünkü misafirim genç kızlar dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…