Onun kayınvalidesi duyunca kendini de dahil ediyormuş, sizin gibi anlayışlı bir kayınvalide değil yanieşiniz annesine söyleyince,o da gelir diye mi kızdınız, anlamadım?
benim oğlum da arada söyler,misafirimiz var,hazırlık yapıyoruz diye.hiç sorun olacağını düşünmemiştim.
aynen öyle annesinin benim misafirim olduğunda gelmek istediğini farkettiği için açıklama yaptı. misafirlerimi kaynanamda tanıyor
5 aylık evliyim. bu zamana kadar hiç hesap vermedim. böyle konu olduğunda da kaynanama gerekli cevabı veririm. bende o lafa kızdım sanki çok önemli bişi var da başkasından duyma diyorsn dedim. misafirler ortak tanıdık ona laf giderse beni çağırmadılar dıye alınırmışyeni mi evlisiniz ki ne saçma yahu relax ol hesap verirsen hep hesap vermek zorund kalırsın.. ne dmeek başkasından duyma :) komik... sanki eve adam alıyon gibi... töbe töbe...
alsında başına sonra bela alsın...nasıl alıştırırsan öyle gidiyor,hiiiçç oralı olmam kv deye asla hesap veremem,eşimde bunu bilir ama hep hesabı kendi öderaslında eşin o konularda ailesini asla karıştırmaz. sanırım bu ara kaynanaya gitmedik oğluşuna tavır yapıyor. o da aklınca gönlünü alıyor
ne gibi olaylar???Eh işte canım bununla gel, tahmin ettiğim nokta.
O halde, nezaketen siz haber verseniz çok şık olurdu.
Zorunda değilsiniz ama kv ile bi sorununuz da yoksa, niçin gelmesin?
Eşinizin öyle "Benden duy" diyerek annesini araması, kvniz bozulmasın diye.
Tamam ilgilendirmez kvni, hatta abes kaçıyor yani şu davranışı eşinin ama ben bunun altında başka olaylar seziyorum açıkçası. Sürekli tekrarlanan bir şey gibi sanki bu.
yok öyle değil sanki hesap veriyor gibi. bak bize misafir geliyor haberin olsun. hani yardıma ihtayacım olsa ben ararım anne misafirm var bana yardım eder misin diye sorarım.
ama bizde de etek varEşin daha annesinin eteklerinden ayrılamamış.. Başkasından duyma, benden duy ne demek? Eşiniz çok komik.. Sanırım kayınvalideniz de hayatınızdaki herşeyden haberdar olmak istiyor. Siz söylemeyince de kızıyor, sitem ediyor herhalde.
Ama sizin misafiriniz kayınvalidenizi ilgilendirmez. Haber vermek de gerekmez.
eşim tek erkek çocuğu ama evli olduğunun farkında dediğiniz gibi değil yaniEşin daha annesinin eteklerinden ayrılamamış.. Başkasından duyma, benden duy ne demek? Eşiniz çok komik.. Sanırım kayınvalideniz de hayatınızdaki herşeyden haberdar olmak istiyor. Siz söylemeyince de kızıyor, sitem ediyor herhalde.
Ama sizin misafiriniz kayınvalidenizi ilgilendirmez. Haber vermek de gerekmez.
ne gibi olaylar???
:) hunter abla güldürdün beni...ama şöyle dusun esin annesine sana gelen missfirleri baskasindan duyma hunter misafir bekliyor der mi?dermiydi? dese ne düşünürdün??eşiniz annesine söyleyince,o da gelir diye mi kızdınız, anlamadım?
benim oğlum da arada söyler,misafirimiz var,hazırlık yapıyoruz diye.hiç sorun olacağını düşünmemiştim.
aynen. her hafta gideriz kaynanama severekte giderdim taki annemin yanında tabi gelecekler gelmeye mecburlar dedikten sonra bu haftalık gitmeler bana ızdırap gibi geldi. gittiğimizde moralim bozuk oluyordu. en sonunda eşime söyledim biz ne zaman istersek o zaman gidelim dedim. tamam dedi. şimdi keyfimiz gelirse gidiyoruzalsında başına sonra bela alsın...nasıl alıştırırsan öyle gidiyor,hiiiçç oralı olmam kv deye asla hesap veremem,eşimde bunu bilir ama hep hesabı kendi öder...ödesin banane,çok kavga ettik baktım değişmiyor,taviz vermiyorum....eve alacağı bebeğin yürütecini, duyuyor kv, daha erken alma yürüyemez zararlı diyor,sanki zarardan benim haberim yok!eşimde ertelemeye çalışınca anlıyorum ki kv akıl vermiş,inada aldım,arayıp dedim yürüteçte geziyıor diye...eşimde arada kalmasıyla kalsın...işini bilsin herşeyi pırtlatmasın dimi ama!önüne geçmelisin basit gelebilir ama devamıda gelir!
5 aylık evliyim. bu zamana kadar hiç hesap vermedim. böyle konu olduğunda da kaynanama gerekli cevabı veririm. bende o lafa kızdım sanki çok önemli bişi var da başkasından duyma diyorsn dedim. misafirler ortak tanıdık ona laf giderse beni çağırmadılar dıye alınırmış
sanırım :/ sürekli sorar aranız nasıl diye eşimde doğal olarak cevap verir ama ben bu soruları çok masum görmüyorum nedenseSizin üzerinizden sosyalleşmek isteyen bir kv.
Eşinizin rapor verme hali, zannedersem annesinin bu tip durumlarda biraz daha mahzun durması.
tabiki hayır. bu ara ben biraz mesafe koyunca annesi sanırım biraz alıngan oldu buna da alınmasın diye söyledi sanırımHer defasında anasına koşa koşa rapor mu verir kocanız? Çok itici.
peki"Başka yerden duyma benden duy" derken?
Kusura bakmayın ama kabahatiniz saklanıcak gibi değil. Eşinizin de en başından söylemesi iyi olmuş bu suçu bilsin kadın!!
Bi daha da böyle kötü kötü şeyler yapmayın! Kv den habersiz eve misafir çağırmak nedir ya? Hiç mi adap öğrenmediniz...
bu ne saçmalıktır ya.vallahi 3 gündür buraya üyeyim burada duyduğum bu saçmalıklardan içim şişti.kv sizin evimi takip ediyo.artı eşiniz niye bunu haber veriyo.bu nedir yahu kız sinir hastası olcam vallahi siz nasıl sabrediyosunuz bunlara demek Allah herkese sabredeceği şeyleri veriyo.ben böyle bişey yaşasam delirir çıldırırım.Allah sabır versin dicem ama bu kadarda sabır vermesin ya.sinirlenip şöyle bi ortalığı yıkın.herkesin aklı başına gelsin.kızlar merhaba,
haftasonu evme misafir gelecek. ben bunu k.v haber vermedim çünkü benim misafirim. eşim dün annesine söylemiş h.sonu misafir gelecek başka yerden duyma benden duy diye. saçma değil mi benim evime gelen misafir kaynanayı neden ilgilendirir. sinir oldum eşime de sadece bizim evimiz ayrı annene açıklama yapmak zorunda değildin dedim. sizce de ilgilendirir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?