eve gelen misafir

eşiniz annesine söyleyince,o da gelir diye mi kızdınız, anlamadım?
benim oğlum da arada söyler,misafirimiz var,hazırlık yapıyoruz diye.hiç sorun olacağını düşünmemiştim.
Onun kayınvalidesi duyunca kendini de dahil ediyormuş, sizin gibi anlayışlı bir kayınvalide değil yani

aynen öyle annesinin benim misafirim olduğunda gelmek istediğini farkettiği için açıklama yaptı. misafirlerimi kaynanamda tanıyor

Eh işte canım bununla gel, tahmin ettiğim nokta.
O halde, nezaketen siz haber verseniz çok şık olurdu.
Zorunda değilsiniz ama kv ile bi sorununuz da yoksa, niçin gelmesin?

Eşinizin öyle "Benden duy" diyerek annesini araması, kvniz bozulmasın diye.
Tamam ilgilendirmez kvni, hatta abes kaçıyor yani şu davranışı eşinin ama ben bunun altında başka olaylar seziyorum açıkçası. Sürekli tekrarlanan bir şey gibi sanki bu.

Hadi annesine söylemesini de ! geçtim de "başkasından duyma benden duy" ne demek? Demek ki anası gelen giden olursa haber ver gibi bişey soylemiş.

yeni mi evlisiniz ki ne saçma yahu relax ol hesap verirsen hep hesap vermek zorund kalırsın.. ne dmeek başkasından duyma :) komik... sanki eve adam alıyon gibi... töbe töbe...
5 aylık evliyim. bu zamana kadar hiç hesap vermedim. böyle konu olduğunda da kaynanama gerekli cevabı veririm. bende o lafa kızdım sanki çok önemli bişi var da başkasından duyma diyorsn dedim. misafirler ortak tanıdık ona laf giderse beni çağırmadılar dıye alınırmış

Eşin daha annesinin eteklerinden ayrılamamış.. Başkasından duyma, benden duy ne demek? Eşiniz çok komik.. Sanırım kayınvalideniz de hayatınızdaki herşeyden haberdar olmak istiyor. Siz söylemeyince de kızıyor, sitem ediyor herhalde.
Ama sizin misafiriniz kayınvalidenizi ilgilendirmez. Haber vermek de gerekmez.

aslında eşin o konularda ailesini asla karıştırmaz. sanırım bu ara kaynanaya gitmedik oğluşuna tavır yapıyor. o da aklınca gönlünü alıyor
alsında başına sonra bela alsın...nasıl alıştırırsan öyle gidiyor,hiiiçç oralı olmam kv deye asla hesap veremem,eşimde bunu bilir ama hep hesabı kendi öder...ödesin banane,çok kavga ettik baktım değişmiyor,taviz vermiyorum....eve alacağı bebeğin yürütecini, duyuyor kv, daha erken alma yürüyemez zararlı diyor,sanki zarardan benim haberim yok!eşimde ertelemeye çalışınca anlıyorum ki kv akıl vermiş,inada aldım,arayıp dedim yürüteçte geziyıor diye...eşimde arada kalmasıyla kalsın...işini bilsin herşeyi pırtlatmasın dimi ama!önüne geçmelisin basit gelebilir ama devamıda gelir!

ne gibi olaylar???

yok öyle değil sanki hesap veriyor gibi. bak bize misafir geliyor haberin olsun. hani yardıma ihtayacım olsa ben ararım anne misafirm var bana yardım eder misin diye sorarım.

ya bu kaynanalar,gelinleriyle ve onun arkadaşlarıyla oturmaktan ne zevk alır anlamam.benim gelinimin 3 kız kardeşi var.annesi, halası,toplanırlar.beni çağırmaz.iyi ki de çağırmaz,çünkü gitmemek için bahane bulmam gerekecek.zira,hiç hoşlanmam,aile toplantıları,ev misafirlikleri,mecburu samimiyetlerden.

ben gelinime gitmek istersem,yanlızken gidip,bir kahve içip kalkmak isterim.fazlası,gelinimden önce, beni rahatsız eder,çünkü.

ama bizde de etek var

eşim tek erkek çocuğu ama evli olduğunun farkında dediğiniz gibi değil yani

Esiniz annesine resmen hessp veriyor cok büyük sacmalik. Tamam kv taniyorsa o misafiri onu da cagirabilirsin ama bu baska. Hem insan laf arasi söyler misafir gelcek felan diye ama esiniz yaptigi bu degil o resmen diyorki baskasindan duyma bizddn duy misafirin gelecegini sanki yangindan mal kaciriyor cok sacma tam bir anneci

eşiniz annesine söyleyince,o da gelir diye mi kızdınız, anlamadım?
benim oğlum da arada söyler,misafirimiz var,hazırlık yapıyoruz diye.hiç sorun olacağını düşünmemiştim.
:) hunter abla güldürdün beni...ama şöyle dusun esin annesine sana gelen missfirleri baskasindan duyma hunter misafir bekliyor der mi?dermiydi? dese ne düşünürdün??
ben konusmayi seven bir insanim ksyinvalidem uzak sehirde ben ona sohbet esnasinda diyorum sirf muhabbet olsun diye o da ssgolsun kendini yorma falan diyor. .
ama mesela benim kayinvalidemin de huyu biz carsiya bile çıksak huzursuz oluyor geldiniz mi döndünuz mü,,kacta cikacaksiniz,aman dikkatli olun gec kalmayin vs kadin uzakta merak ediyor anlıyorum ama ben huzursuz oluyorum çünkü o donmediniz mi kacta donceksiniz yoldamisiniz dedikce kendime evine gec kalan ergen gibi hissediyorum ve dahasi donene kadar çok stres oluyorum sanki bir sorumlulugumu ihmal ediyor gibi... yani bu k.valideyi sevmemek yada baska birsey degil evlatların artik bir aile oldugunu yaslarinin büyüdüğünü kabullemekle alakalı. .ama suna bende karsiyim kayinvalide yapinca kizip kendi annesine 5 yasinda kiz gibi hesap verenlere kiziyorum... hatta suan kendi annemle hafta sonu 2 saat nerdeydin dedigi icin tartistigim icin küsüz..

aynen. her hafta gideriz kaynanama severekte giderdim taki annemin yanında tabi gelecekler gelmeye mecburlar dedikten sonra bu haftalık gitmeler bana ızdırap gibi geldi. gittiğimizde moralim bozuk oluyordu. en sonunda eşime söyledim biz ne zaman istersek o zaman gidelim dedim. tamam dedi. şimdi keyfimiz gelirse gidiyoruz

haaa şimdi oturdu beynimde ee ortak tanıdıksa ve onu çağarmıyosan kesin bozulur zaten söylesen de bozulur sölemesen de :)

Sizin üzerinizden sosyalleşmek isteyen bir kv.
Eşinizin rapor verme hali, zannedersem annesinin bu tip durumlarda biraz daha mahzun durması.
sanırım :/ sürekli sorar aranız nasıl diye eşimde doğal olarak cevap verir ama ben bu soruları çok masum görmüyorum nedense

Her defasında anasına koşa koşa rapor mu verir kocanız? Çok itici.
tabiki hayır. bu ara ben biraz mesafe koyunca annesi sanırım biraz alıngan oldu buna da alınmasın diye söyledi sanırım

peki

bu ne saçmalıktır ya.vallahi 3 gündür buraya üyeyim burada duyduğum bu saçmalıklardan içim şişti.kv sizin evimi takip ediyo.artı eşiniz niye bunu haber veriyo.bu nedir yahu kız sinir hastası olcam vallahi siz nasıl sabrediyosunuz bunlara demek Allah herkese sabredeceği şeyleri veriyo.ben böyle bişey yaşasam delirir çıldırırım.Allah sabır versin dicem ama bu kadarda sabır vermesin ya.sinirlenip şöyle bi ortalığı yıkın.herkesin aklı başına gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…