eve gelen misafir

tabiki ilgilendirmez ayrıca önce benden duy nedir ya bi misafir geliyo altı üstü yani anlamadım pekte ilgilendirmez evin ayrı yurdun ayrı ona neymiş ki eşinde yanlış yapmış

Çocuğunu hergun kv ye baktırır, misafir çağırdığında, kv nın de tanıdıkları olmasına rağmen, çağrılmayan kv ler biliyorum.

O kadın hergun torununa en iyi şekilde baksın, bir misafirliği cok gör.

Neyse senın durumun farklıdır, duydugum ve sinir olduğum bir olayı anlattım.

Kv nin siz de hatrı varsa cagırabılırsınız, 1 tabaktan kımse eksılmez.

Aynı ede değilsen tuhaf.aynı evde yasıyorum memleketten uzak bi akraba geldi de ortalıkta tas yitti amam deyim karıstırma evineğ

giden misafirler ortak tanidiksa haber verebilirsin canim, anliyorum senin misafirin ama boyle boyle idare ediliyor bu kayinvalideler

Kesinlikle haklısın. Bir de söyleme şekli ne saçma. Benden duy, başkasından duyma. O ne demek öyle.

Neyse kv gelip bana söylemedin falan derse (ki normal insan demez ama esin sanki sen gizli is ceviriyorsun gibi bi ortam yaratmis) aa olur mu öyle şey oğluna bıraktım ben sana söyleme işini dersin.

Ne güzel
Yaşınızın olgunluğundasın
Her gelin sizin gibi bir kayınvalide ister bence ( :

aman diyeyim eşine kesin bir dille bir daha bu şekilde bilgilendirmemesini söyle.alışkanlık haline gelir kv ye hesap verir duruma gelirsiniz
evet bu dediğinizi yaptım. zaten konu kaynanamın gelip gelmemsi değil eşimin annesine hesap vermesi

kaynanam olur musunuz :) :)

haklısın ama ortam ona uygun değil gelecek kişiler benim kuzenlerim. kaldı ki her işini kv yaptırıp çağırmamak ayıp

giden misafirler ortak tanidiksa haber verebilirsin canim, anliyorum senin misafirin ama boyle boyle idare ediliyor bu kayinvalideler
ortak tanıdık değil benim kuzenlerim

bu erkeklerin beynıni inceletmek istiyorum ben yaaa nasıl bir düşünce yapıları var anlamıyorum

Altlı üstlü mü oturuyorsunuz, eğer böyle ise bunu söyleme gereği duymuş olabilir eşiniz
Zaten nezaketen de olsa siz davet edebilirdiniz o şekilde oturuyorsanız.

Altlı üstlü mü oturuyorsunuz, eğer böyle ise bunu söyleme gereği duymuş olabilir eşiniz
Zaten nezaketen de olsa siz davet edebilirdiniz o şekilde oturuyorsanız.
hayır evlerimiz arasında 15 dk mesafe var. misafirler kuzenlerim genç kız ortamı

hayır evlerimiz arasında 15 dk mesafe var. misafirler kuzenlerim genç kız ortamı

Hımm OZAMAN eşin abartmış gerçekten...
Ama samimiyet derecenizde bu konuda önemli
Hep bir arada devamlı görüşmekte iseniz davet bekler değilse alınacak bir durum yok ortada...

Hımm OZAMAN eşin abartmış gerçekten...
Ama samimiyet derecenizde bu konuda önemli
Hep bir arada devamlı görüşmekte iseniz davet bekler değilse alınacak bir durum yok ortada...
Samimi değilim. zaten kendisi de çalışıyor ben de çalışıyorum. evlendiğimden beri evime 2 ya da 3 kere gelmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…