- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi UmmuHureyra
-
En iyisini yapmissin bence arkadan gidenin arkasinda sinirlenip birdw arkasinsan spylendikten sonra gorusmwmwk saha mantikli geliyoe bana
Sirf kocayi elinde tutacak diye ard arda patir patir 3 cocuk dogurup hepsini cayira salinmis keci gibi yetistiren annemin hala kizindan nefret ediyorum..
Bir gun evlenince aslaaa evime gelemezzz aslaa..
Misafirse misafir akrabaysa akraba..
Tmm laf edilmez misafirede tek bir oda batmiyor ki deli dana gibi her odaya giriyorlar..
Benim su kisacik onrumdeki gorevim elin kadini cocugunu terbiye edemiyor diye arkasini toplamak mi..
En buyuk korkum gorumcemin eltimin bu sekilde cocuk yetistirmeleri..
Allaaaahh seyir eyleyin cumbusu.
Evet anlatilsnlar cok yorucu gercekten annelerin ihmalinden kaynakli seylerZamanımı böyle şeye neden harcayayım diye düşünüyorum, zaten önceden evimi temizlemişim, yemekler yapmışım misafirlerimi güzel ağırlamak için, gittikten sonra normal bi temizlikle işimi bitirmek varken, neden günlerimi buna harcayayım?
Zaman bu kadar değersiz mi? Senin çocuğunun duvardan yağlı, çikolatalı parmak lekelerini temizlemek saatlerimi alıyor, ama senin o çocuğun çikolatalı elini silmen 3 saniyeni alır.
Insanlar anlamış değilim çocuğumu istemediği yerde benim işim ne He bu tarz annelere görüşüyoruz denildi tamambana da gelmişti bu zatlardan. mutfağa geldi çocuğuyla bakiiyim neler yapmışsın diye. tepsiden kurabiyeyi aldığı gibi 3 yaşındaki oğluna verdi, çocuk döke saça evde gezine gezine yedi. çıldırmıştım sinirden.
bi arkadaşım karar aldı evine çocuklu misafir kabul etmiyor
artık herkes biliyo huyunu, ona gitmeden önce çocuğumuzu nereye bıraksak planı yapıyolar
arkadaşlarına evinin kuralı olduğuna alıştır, çocuklar ben size mutfağı hazırlamıştım falan diye kibarca uyar, kısa vadede olmazsa da uzun vadede sana uyarlar
kabahat çocukların değil umursamaz annelerin.. tek çare umursamaz insanlarla araya mesafe koymak, mümkünse hayatından çıkarmak..
En çok bu mesajı beğendim, kesinlikle umursamaz insanlarla araya mesafe konulmalı
Yok canim ne kusuru sendeallah ıyılıgını versın ılk cümlene hala guluyorumkusura bakma nlur
Canım benim çocuğum yok ama arkadaşlarımın çocukları seninkilerden beter
Evin içinde ayakkabı giydirir çocuk ayağını duvara dayıyo öyle bağlıyo bağcıklarını ki ben eve ayskkabıyla girmem duvarlar sür beyazı
1 aylık koltuklarıma kocca bardak vişnesuyu döktüler
Masamda ödev yaparlar gerikafLı şey beyaz masayı bastıra bastıra çiziyo anasıda yanında dur ölüm yapma demedi
Börek çörek yerler elde ama tabak yok oturmak yok dökülenler umrunda değilde o yağlı eller heryere sürüyolar
Koltuğa yatarlar ayaklar duvarları siler
Kırmıyım diye hep sustum bi dur desin diye bekledim baktım olmuyo ona gidince ben dökmeye başladım örtüye yere
Hıncımı alıyorum çok zevkli :)
Bende nefret ederim yabancı birinin herhangi bi dolabımı açmasından hele buz dolabını açan çocuktan karıştırandan hiç hazzetmem. Ama malesef pluyo işte. Göz hapsine alıyorum dolabı açsa kapatıyorum eline yiyecek alsa peşinde geziyorum. Eşimin akrabası işte napcan...bu tarz kişiler banada gelmeye başladılar..her dakika acıkıp biz salonda otururken..kendileri mutfağa dalıp buz dolabında ne var ne yo çıkarıp..ekmekler yerlerde..zeytin taneleri yerde..artık dayanamadım..eve çocuklu almıyorum..kontağımı kestim böyle uzaylı insanlardan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?