Ogretmenle konusmadan onlar ders yaparken izleyin yaklasimina bakin bence bagirmaya basladigi anda mudahale edin bi daha da cagirmayin sikayet etseniz ben bu aileyi hic tanimiyorum dese bisey kanitlayamassiniz senetiniz fisiniz yoksaoğlumun dersleri biraz düşük ama oğluma bağrıyor kızıma bağırmıyor. bir kere benimlede paylaştılar. bende inanmadım ama gelince konuşucam.
oğlunuz bunu s,ze anlatsa belki çocuk yalan söylüyor diyebilirdim. ama siz bu konuşmaya şahit olmuşsunuz. gerçek olduğuna kesin emin olun. öğretmen gelince ağzına geleni say suratına tükür ve hokkalı bir tokat at! ben yaptım pişman değilim güzel oluyo.merhaba kızlar. bizim eve görme engelli kızım ve onun ikizi oğlum için matematik öğretmeni geliyor. kızımı ve oğlumu ayrı çalıştırıyor. daha demin kızım ve oğlum odalarında konuşurken çaktırmadan dinledim çünkü konu ciddiydi. aralarındaki dialog aynen şu: oğlum: öğretmen 22 sayfa ödev dveri. kızım: aynen banada. oğlum: birde bana tokat attı. kızım: neee? oğlum: ben bir işlemi çözemedim. oda yanağıma tokat attı. hayatımda şu ana kadar hiç bir öğretmen tokat atmadı bana. kızım birkaç kere doğru söyleyip söylemediğini sordu. oğlum doğru söylüyorum dedi. bende hemen buraya yazdım. sizce ne yapmalıyım? lütfen yardım edin.
Bağırması bile bir daha ders vermemesine neden teşkil eder. Yani bağırsın, tokat atsın diye mi para veriyorsunuz? Tokat atmadıysa bile nasıl bağırırmış ve siz de neden bu öğretmenle devam ediyorsunuz anlayamadım.benim duymama için fısessiz konuşuyordu amondan öncede 1 ya da 2 kere çok bağırıyor diyordu. hakkat biraz bağırıyor. bsizn dediğiniz gibi yanlış algılamış olabilir ama yinede sert birisi.
haklısınız. öğretmeni aradım fakat telefonu kapalıydı. yarın tekrar arıyıcam.Özel dersin amacı çocuklarınızla özel ilgilenecek bir öğretmen bulup çocuklarınızın başarısını artırmaktır .Bu öğretmen arkadaş oğlunuza vurmamış olsa dahi sert ve sinirli davranarak çocuklarınızın başarısını artıramaz ki. O kadar verdiğiniz paraya yazık. Çocuklarınızın öğretmen ile iletişim kurabilmesi , özel ders veren öğretmenin de nasıl davrandığı çok önemli. Ben bırakın perşembeye kadar beklemeyi bir dakika olsun durmazdım. Önce hemen olayı oğlumdan dinler sonrasında ise öğretmeni arar sorardım.Bence siz de beklemeyin.Özel ders veren öğretmen matematik profesörü dahi olsa benim çocuğuma nasıl davranacağını bilmiyorsa varsın bilgisi kendine kalsın.
O hakkı o öğretmene vermediğini söyleyip, maaşına zam işine son verebilirsinizmerhaba kızlar. bizim eve görme engelli kızım ve onun ikizi oğlum için matematik öğretmeni geliyor. kızımı ve oğlumu ayrı çalıştırıyor. daha demin kızım ve oğlum odalarında konuşurken çaktırmadan dinledim çünkü konu ciddiydi. aralarındaki dialog aynen şu: oğlum: öğretmen 22 sayfa ödev dveri. kızım: aynen banada. oğlum: birde bana tokat attı. kızım: neee? oğlum: ben bir işlemi çözemedim. oda yanağıma tokat attı. hayatımda şu ana kadar hiç bir öğretmen tokat atmadı bana. kızım birkaç kere doğru söyleyip söylemediğini sordu. oğlum doğru söylüyorum dedi. bende hemen buraya yazdım. sizce ne yapmalıyım? lütfen yardım edin.
merhaba kızlar. bizim eve görme engelli kızım ve onun ikizi oğlum için matematik öğretmeni geliyor. kızımı ve oğlumu ayrı çalıştırıyor. daha demin kızım ve oğlum odalarında konuşurken çaktırmadan dinledim çünkü konu ciddiydi. aralarındaki dialog aynen şu: oğlum:
öğretmen 22 sayfa ödev dveri. kızım: aynen banada. oğlum: birde bana tokat attı. kızım: neee? oğlum: ben bir işlemi çözemedim. oda yanağıma tokat attı. hayatımda şu ana kadar hiç bir öğretmen tokat atmadı bana. kızım birkaç kere doğru söyleyip söylemediğini sordu. oğlum doğru söylüyorum dedi. bende hemen buraya yazdım. sizce ne yapmalıyım? lütfen yardım edin.
kızıma bağırmıyor. bu arada kızım görme engelli ona sert çıkmıyor ama oğlumda işler değişiyor. karşısındakini kırdımı, incittimi diye düşünmüyor. böyle olunca da bütün ders çocuğa zehir gibi geliyor. bakalım perşemgbe günü yine gelecek. o zaman ne olacak acaba
Sizin evinizde tokat geliyor,çarpıcam diyor belliymiş suç sizde fazla taviz verilmişkızım ısrar etti. hatta yemin et dedi. oğlumda yemin etti. kesinlikle yalan olan şeyleri böyle yemin etmez. ben zaten ara sıra duyuyorum. oğluma bağırdığını. tokat geliyo, çarpıcam gibi kelimeler. seert birisi zaten. ızım istersen aevdekilere söyleyelim. dedi ama oğlm ben kendim hallederim diyor.
haklısınız. kimseye güven molmuyorBöyle konuları okudukça tüylerim diken diken oluyor, çocuk yapmaktan korkuyorum yahu. Ne hakla yapabiliyorlar bunları anlayamıyorum, kendi çocuklarına yapılsa ne hissederler. Umarım öyle bir şey yoktur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?