eve gelen öğretmen oğluma tokat atmış.

Özel dersin amacı çocuklarınızla özel ilgilenecek bir öğretmen bulup çocuklarınızın başarısını artırmaktır .Bu öğretmen arkadaş oğlunuza vurmamış olsa dahi sert ve sinirli davranarak çocuklarınızın başarısını artıramaz ki. O kadar verdiğiniz paraya yazık. Çocuklarınızın öğretmen ile iletişim kurabilmesi , özel ders veren öğretmenin de nasıl davrandığı çok önemli. Ben bırakın perşembeye kadar beklemeyi bir dakika olsun durmazdım. Önce hemen olayı oğlumdan dinler sonrasında ise öğretmeni arar sorardım.Bence siz de beklemeyin.Özel ders veren öğretmen matematik profesörü dahi olsa benim çocuğuma nasıl davranacağını bilmiyorsa varsın bilgisi kendine kalsın.

üniversite ögrencisi parasızlıktan yapıyordur konu sahibi her önünüze gelene çocugu emanet etmeyin, psikopatın teki belki kız tokatla falan çocugunuzun kulak zarını patlatsa hesabını kim verecek, nerden buludunuz ayrıca bu kızı mebte çalışan ögretmenlere guven olmuyor siz üni. ögrencisine nasıl emanet ediyosunuz çocugunuzu ücreti az diyemi çok saçma..

oğlumun dersleri biraz düşük ama oğluma bağrıyor kızıma bağırmıyor. bir kere benimlede paylaştılar. bende inanmadım ama gelince konuşucam.
Ogretmenle konusmadan onlar ders yaparken izleyin yaklasimina bakin bence bagirmaya basladigi anda mudahale edin bi daha da cagirmayin sikayet etseniz ben bu aileyi hic tanimiyorum dese bisey kanitlayamassiniz senetiniz fisiniz yoksa

oğlunuz bunu s,ze anlatsa belki çocuk yalan söylüyor diyebilirdim. ama siz bu konuşmaya şahit olmuşsunuz. gerçek olduğuna kesin emin olun. öğretmen gelince ağzına geleni say suratına tükür ve hokkalı bir tokat at! ben yaptım pişman değilim güzel oluyo.

Sert olduğunu sizde farketmişsiniz zaten, ben oğlunuzun abarttığını düşünmüyorum.Konuyu söz konusu öğretmenle sakin bir şekilde konuşun, hareketlerinden anlarsınız zaten kim doğru söylüyor.Bu tür konular sıklaşmaya başladı gerçekten can sıkıcı.

Böyle konuları okudukça tüylerim diken diken oluyor, çocuk yapmaktan korkuyorum yahu. Ne hakla yapabiliyorlar bunları anlayamıyorum, kendi çocuklarına yapılsa ne hissederler. Umarım öyle bir şey yoktur...

Hem aralarındaki konuşmaya şahit olmuşsunuz hem de öğretmenin sert davranışlarına demekki ateş olmayan yerden duman çıkmamış yapılacak şey belli.

Size şikayet etse ben de hemen inanmayın derdim ama hem kardeşiyle arasındaki konuşma bu, hem de annemlere söyleme demiş. Dolayısıyla yalan söylüyor olma ihtimali az bence. Kaldı ki zaten bağırıp çağıran biri olduğunu siz söylemişsiniz. Başka bir şeye sıkkındır canı, oğlunuz da çözemeyince sinirlenip atmıştır bir tane, ihtimal dahilinde.

Zaten öğretmen değil üniversite öğrencisiymiş, oğlunuzdan 5-6 yaş büyük birinden bahsediyoruz.

benim duymama için fısessiz konuşuyordu amondan öncede 1 ya da 2 kere çok bağırıyor diyordu. hakkat biraz bağırıyor. bsizn dediğiniz gibi yanlış algılamış olabilir ama yinede sert birisi.
Bağırması bile bir daha ders vermemesine neden teşkil eder. Yani bağırsın, tokat atsın diye mi para veriyorsunuz? Tokat atmadıysa bile nasıl bağırırmış ve siz de neden bu öğretmenle devam ediyorsunuz anlayamadım.

Benimde öğrencilerim var ders veriyorum, şakalaşıyoruz, gülüyoruz, eğleniyoruz ama asla öyle el kaldırmak falan olmaz. Normalde küçük oldukları için sarılıp öperim, onlarda seviyorlar bu şekilde yakın olmayı ama kızdığımda özellikle fiziksel temastan uzak duruyorum ki yanlış anlama olmasın. Yanağına dokunsam ters anlayabilirler.

Bence öğretmenle konuşun siz, neticede çocuklarınızın yaşları büyük. Yanlış anlamış olacağını düşünmüyorum.

haklısınız. öğretmeni aradım fakat telefonu kapalıydı. yarın tekrar arıyıcam.

O hakkı o öğretmene vermediğini söyleyip, maaşına zam işine son verebilirsiniz

Bana inandırıcı gelmedi.

neden bu kişi ile çalışmaya devam ediyorsunuz? çakarım tokat geliyor diye konuştuğunu duymuşsunuz kırıyor incitiyor ders zehir gibi geliyormuş zaten oğlunuza..

Başlıyoruz yine. Kk'ya haftada 2 tane öğretmen dayaklı konu fazla bence. :) Diğeri daha dün kapatıldı. Kavga bu konudan devam eder artık.

Neyse. 13 yaşında bir çocuğun bu konuda yanlış anlayabileceğine ben de pek ihtimal vermiyorum. Vurmuştur belki. Ama dahası, siz bu öğretmenin daha once tokat tehditlerini duymuşsunuz, sert diyorsunuz, bağırıyor, hatta ders zehir gibi geçiyor diyorsunuz. E belli değil miymiş yani tokadın birgün geleceği? Keşke daha önce müdahale etseydiniz, uyarsaydınız ya da dersi zehir gibi geçirttiren kızla devam etmeseydiniz. Bu zamana kadar birşey yapmamanız şaşırtıcı. Ben olsam öğretmenden de dinlerdim konuyu, sonra gerekirse işine son verirdim. Ama o kişiyi de dinlemeden burda gaza gelip saldırmayın millete derim.

Sizin evinizde tokat geliyor,çarpıcam diyor belliymiş suç sizde fazla taviz verilmiş

işler iyice karıştkarıştı arkadaşlar. öğretmenle konuştum.hayır. öyle bişey yok dedi. oğluma anlattım böyle böyle diye. oğlum ısrarla evet diyor öğretmen hayır diyor. sanırım artık yüz yüze konuşacağım. olmadı bir daha gelmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…