eve gelen temizlikçi

O temizlikci sizin anneniz kiz kardesiniz evladiniz da olabilir . Is verirken ona gore yuklenmek gerek . Kendi agzinizla bi gune sigdirmam imkansız demissinoz bazıları da kalkmış o zaman milleti kandirmasinlar yapamayacaklari işe girismesinler demiş . Kusura bakmayin ama insanim paraya ihtiyacı olunca herseye girişir . Kimse oruc oruc baskasinin evini temizlemeye merak değildir yaparım dediyse işi parayi kaybetmemek için . Lutfen biraz hoşgörü ...

Sabahtan bu saate mutfagi sildim supurdum temizledim.

Eve kadin cagirdigim zaman da bir ay koltuk hali sildirirsem diger ay cam kapi sildiririm. Diger isler rutin zaten

Kesinlikle katılıyorum , insanın ihtiyacı varsa herşeyi yapar , gücü yetmediğinde de evet der birçok şeye.
Ama açıkça söylemek gerekir yinede.
Bu söyledikleriniz çok ağır işler, yetiştirebilir yetiştirilmesine de bazı işler istenilen gibi olmaz haliyle " şeklinde.
Kazanılan para helal olmalı. İş verenin de işi kabul edeninde açık olmaları gerekir .

kendi evimizi kendimiz temizlediğimiz zaman çok detaylı düşünüyoruz. dolayısıyla aynı gün içinde bütün evi bitiremiyoruz. Ben 15 günde bir gelen yardımcıma, bir gelişinde cam sildiriyorsam diğer hafta başka bir iş yaptırıyorum. Bana göre ayda bir camların silinmesi yeterli. Evim çok tozlanan bir konumda değil. Camları siliyorsa halıları kaldırıp süpürüyor yerleri ve kapıları avizeleri siliyor toz alıyor banyoları duvarlar hariç yıkıyor temizliyor.Cam silinmediğinde mesela banyo haftası oluyor bir hafta iki banyonun duvarları dolap içleri vs. bir hafta mutfak haftası oluyor dolap içleri buzdolabı vs. Evimizin duvarları silinebilir kağıt. yine cam silmediği bir hafta, mopla duvarları siliyor. Biz böyle bir düzen yaptık. Tabi yine arada benim yaptığım işler oluyor. Günlük banyo tuvalet temizliği, buzdolabının içinin silinmesi, dolap içlerinin silinmesi. Ben ütü de yaptırmam bu arada. Biriktirip giymek için başkasının ütü yapmasını beklemek bana tuhaf geliyor. Genelde kadınlar nefret eder ütüden ama, ben seviyorum :) Haftada bir yardımcı alanlar yapabilir belki.

bende oruclu halımle hıc ıs yapamıyorum para kazanmak için napsın kadın..bence soyledıklerınız normal seyler.

tüm bu işler için kadına ne kadar ücret ödedin?

ben anneme 3. kez değişik bir bayan denedim. içime sinse kendi evime de alıcaktım birini ama sinmiyor bir türlü. genelde beklentimizin yüksek olmasından kaynaklanıyor. kolaysa biz yapalım oruç oruç. ben oruç tutmadan bile temizlik yapamıyorum oruçluyken bitkisel hayatta yaşıyorum. ama onlar ekmek parası diyor elinden geleni yapıyor bizde beğenmiyoruz.

Ben daha hiç evime temizlik için yardımcı almadım .Nasıl bir his onu bile bilmem.Siftahım yok daha . Offffffffffffffffffffffff

Ben dün aldım. Oruç tutuyormuş hergün zaten. Heryeri mis gibi yaptı valla. Süpürdü,eliyle yerleri sildi,toz aldı,balkonları yıkadı,camları sildi,halıları ve koltukları sildi,banyoları yıkadı,mutfağı baştan aşağı temizledi dolapların içini dışını buzdolabının içini filan. Baya iş yaptı sabah 8bubçukta geldi akşam 5buçukta gitti. Hemde karşıdan geldi birsürü yol geldi gitti.

Tek kişiye 120 vereceğime
2 kişiye 140 veriyorum.
hem her yer bal dök yala oluyor. Hem de içim çok rahat oluyor.

ben hiç control etmiyorum. ev temiz mi ona bakıyorum. evet kendim yapınca köşe bucak toz bırakmıyorum ama fıtık olduğum için artık temizlik değil bir bardak kaldırmıyorum resmen. o yüzden gelen kadınıma bir şey söylemiyorum. bir sefer biraz sinirlenmiştim. buz dolabına not yazdım yapacağı işlerin listesini o günden sonrada hiç karışmadım.

Haftalık 250 mi

ben de, annem de öyleyiz. üzülüyoruz. annem gelen yardımcıdan daha çok çalışır hatta merhametinden. evet parasını veriyoruz ama karşıdaki de insan, robot değil. Allah yardımcıları olsun

mariposita iş çok olunca kusuru da çok olabiliyor
ben şu an bana gelen abla da bile nadir de olsa fark ediyorum ama bilerek olmadığı belli oluyor mesela dolap kapağında cif olayını ben de yaşamıştım ama yeni taşındığım için olabilir diye düşünmüştüm.
daha önce bana gelen iki yardımcıda da gözlediğim şeylerdi. yani eşiniz haklı
daha az iş olduğu günler birkaç kez daha yardıma çağırırsanız belki hata payı azalır.

hatta bir tanesi en kötü tecrübemdi 9 aylık hamileydim evim de epey kirlenmişti, şansıma benim abla üst üste 2-3 hafta gelememişti mecbur kaldım, gelen kadın halıları su içinde silmişti bastığımda ayağım ıslanıyordu ve banyoya dokunmamakla kalmamış tüm kirli bezleri kovaları ortada bırakmıştı o halimle küvet ovup banyo temizlemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…