Eve gelip giden erkekler

Aysenaz93

Omrum, canim, sinan'im❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
2.575
3.585
63
32
Sabah 8de dersim olmasına ragmen şu saatte hala uyumuyorum. Nedeni de ev arkadaşımın eve getirdigi 'arkadaşları'. Eve çıkarken ikimiz de hiçbir şekilde erkek arkadaşlarımızın evde yatıya kalmayacagı konusunda anlaşmıştık. Ama getirdigi kişiler erkek arkadaşı yani sevgilisi degilmiş. Ders çalışıyolarmış. Sabahlara kadar gürültüleri kesilmiyo, kesildigi zaman da çocuklar gidiyo mu yatıya mı kalıyo bilmiyorm bile çogu zaman odadan çıkmıyorum. Çok kavga ettik çünkü şimdiye kadar hem kendisiyle hem de arkadaşlarıyla başa çıkamıyorum. Suçlu ben oluyorum sonunda ben onu ne yerine koyuyomuşum , ne ima etmeye çalışıyomuşum. Senenin başından beri bu sorun var eve gelip giden erkeklerden biri (ev ark.ımın da çok yakını) nişanlım oldugunu bile bile senenin başında bana yazmıştı. Tersledim kaç kere falan yine de uzun bi süre peşimi bırakmadı. Ev ark.ımı sıkıştırıyomuş aramızı yap diye. Geldigi zamanlar bakışlarını yakalıyordum. En son başedemeyince nişanlıma havale ettim, korktu bıraktı. Şimdi o gelmiyo ama yine de degişik degişik tipler sürekli evde. Yoruldum gerçekten nişanlıma da anlatamıyorum artk en son anlattıgımda geldi kavga etti ev ark.ımla ama kız arsız hala devam ediyo getiriyo arkadaşlarını. Ben artık dayanamıyorum bu sene bitsin diye dua ediyorum. Bu kızla nası eve çıkabilmişim kendime şaşırıyorm.

Seneyi bekleme, baştan anlaşmış konuşmuşsunuz konuşmamış olsanız seni ilgilendirmez derim ama bu yaptığı düzenbazlık resmen.
Etrafa haber sal anlaştığın kimse varsa ayarla hemen taşın yoksa da eşyaları satıp yurda geç.
Başka çözüm yok ayrıl evden

Var öyle saçma salak tipler. Sıkma canını. Şurda okulun bitmesine ne kaldi. Sabret yada ev sahibi ile konus ve evden ayril. En azindan okul kapanana kadar başka bir arkadaşın varsa öğrenci evi olan onda kal.

Ya bu milletteki cesarete bak. Bu arkadasin hic mi haber bakmiyor? Ne arkadasi ya? Ders calismak icin kiz arkadaslarin kokumu kazilmis.
Bence kendini koru. Biran omce kurtul. Bak nisanlisin birde. Basina bir dert acar. ALLAH korusun.
O kizda basini dert acmakta geçikmez ALLAH korusun ama.. haberlerde izliyoruz. Ne casaret ya eve erkek arkadas getirmekm ALLAH korusun sonra tecavuz ve cinayet haberlerini okuyoruz. Ne kafa var insanlarda ya

Yerinde olsam kendime başka bir yer bulur onuda öyle dımdızlak bırakıp çıkardım. Anlaşmaya uymuyorsa bu yükün altına girmeyide kendnce kabullenmiş demektir. En nefret ettiğim kız öğrenci tipi, ipini koparan üniversite kazanmasa keşke.

Dayanamadım yine çıktım bagırdım sessiz olun dedim geçtim odama. Arkamdan geldi beni rezil ediyosun arkadaşlarımın yanında uyumsuzsun sürekli sorun çıkarıyosun bıktım senn huysuzluklarından dedi. Tek okuyan ben degilmişim herkesin okulu varmış. Ya varsa var ben bi kere engel olmadım kimsenin işine dersine. Üstüme geldi sen nişanlından da ayrılırsın yakında kimse seni çekemez böyle insanlara az iyi davran diye. Bi kere güler yüz göstermemişim arkadaşlarına nasıl insanmışım. Çok kötüym. keşke hiç çıkmasaydım odadan. Başedemiyorm çünkü onunla.Yarın nişanlımla da konuşcam daha fazla kalamam burada

Hemen başka bir yer bul kendine. Misafir ol başka arkadaşına. Sene zaten bitmek üzere.

Hemen o evi terket Allah korusun bekleme hemen topla tasi taragi kaç gittt

ah be guzelim üzüldüm durumuna bir an önce o evden cik kendine başka bir ev ark. veya yurt bul... ve durumu acilen nisanlinla veya ailenle paylaş anlat zaten oyle olduğu anlayınca onlarda seni 1 dk bile orada tutmazlar...

Kızın erkeklerle resimlerini çekip ailesine haber ver.
Ve o evden ayrıl...
Eve gelen erkekler yüzünden adın çıkar eve erkek getiriyo diye nişanlın da varmış.
Aklı başında bir kızla ayrı eve çık.

Haftanın dört - beş günü yatılı misafir gelmesi yüzünden, çok da uzatmadan ve yüz göz olmadan evden çıkmış biri olarak sana, kavga etme artık ve bir an önce ayrıl o evden diyorum ben de. Sadece bir küçük tartışma bana bu kararı verdirmişti zamanında, ev arkadaşı da olunsa böyle kavga edilmesi bana çok sakıncalı ve yanlış geliyor, daha fazla yüz göz olmayın derim, belli ki anlaşabileceğiniz tipte biri değil kesinlikle :işsiz:

Bence şuan bile çıkman gerekir. Yerinde olsam geçici kalabileceğim yer ararım. Ailenle de konuş ayrıca. Bu tür insanlardan kaçmak lazım insanın başına her türlü belayı getirirler davetiye çıkarırlar

direk yeni yer bak kendine hiç laf dalaşına girme o gelenler kızın F*** body sidir ne dersi ? Arada senin adında çıkar.

Back
X