• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eve gelmek istemiyormuşmuş

epilasyon aletini denedik bi kere galiba 1 tüycüğü koparmış yarım saat kolunu tuttu hiç sanmıyorum yani :KK70:
çekilcek çilemiz varmış:KK70:
Bizim ki alışık teyzesi:))))acıların kralını yaşatıyorum her seferinde:)))Kaş üstü ve sakal üstü tüyleri için ,berbere gidemediği vakit kuzu kuzu oturuyor önüme:)
Geçenlerde sıkıldım şu teller varya hani tüyleri alan bir zımbırtı var işte aklıma gelmedi adı her neyse ondan aldım.Dedim artık istifa ettim bu tel işini görecek:)temizlerken sakalına girmiş azcık,gece yatarken söyleniyordu yanağım hala sızlıyor diye:)))yaaa nasılmış,ohhh içimin yağları eriyor...Tek ve güvenilir çözüm; evlilikte şiddet olmaz asla (karşıyım) böyle fırsatlarla şiddetin kralını uyguluyorum:)))

Bizim ki alışık teyzesi:))))acıların kralını yaşatıyorum her seferinde:)))Kaş üstü ve sakal üstü tüyleri için ,berbere gidemediği vakit kuzu kuzu oturuyor önüme:)
Geçenlerde sıkıldım şu teller varya hani tüyleri alan bir zımbırtı var işte aklıma gelmedi adı her neyse ondan aldım.Dedim artık istifa ettim bu tel işini görecek:)temizlerken sakalına girmiş azcık,gece yatarken söyleniyordu yanağım hala sızlıyor diye:)))yaaa nasılmış,ohhh içimin yağları eriyor...Tek ve güvenilir çözüm; evlilikte şiddet olmaz asla (karşıyım) böyle fırsatlarla şiddetin kralını uyguluyorum:)))
şahsi fikrim empati yapmasınlarda birebir yaşadıklarımızı yaşayıp anlasınlar :KK53:
mesela ben o ütüde elimi mi yakıyorum o da yakmalı benim koluma kızartma yaparken yag mı sıcradı onada sıcramalı
ve bnm ellerim balık mı koktu onunda kokmalı:kusmuk:

Valla anlamıyorum kusura bakmayın ama tek çalışan kadın siz değilsiniz daha sadece 2 kişiyken yetemiyorsunuz çocuk olsa nasıl yetişeceksiniz. Haftasonları evinizi dip bucak bir süpürseniz silseniz yemeğinizi de birkaç çeşit kolay yolu yapıp dolaba koysanız sizi hafta ortasına kadar idare eder. Ütü çamaşır mesela yine haftasonu yapın biriktirmeden yıkayın çamaşırları ütü de yormaz böylece. Eşinizden de yardım isteyin. Çocuk yok ne kadar dağılacak için zaten makine var yiyip makimeye atıyorsunuz. Haftaiçi de düzenli toz alma lavabo yıkama gibi işleri gün aşırı yapabilirsiniz. Hatta haftaiçi bir akşam mesela cuma akşamı süpürüp silseniz haftasonu yine size kalır.
yeni evli ve tecrubesizmiş konu sahibi yetiştirememesi cok normal değil mi ?
senelerce anne evinde işten geldiğimizde hazır yemek ve temiz evle karsılandık akşamları basit sofra kur kaldır işleri dısında bişey yapmadık çamasırımız temiz dolaptaydı bi anda böyle büyük bi sorumluluk koca bi ev ve hiç bi iş yapmayan bi adamla baş etmeyi bi anda tabikide başaramayabilir Hoppa

bende yeni evliyim ve hiç bi şekilde yetiştiremiyorum ama benim dagınık evi sorun eden bi eşim yok şükür

Canım kardeşim, sen bunları hak edecek kadar ne yaptın ki? Ben senin yerinde olsam derhal boşanırım. Seni hak eden ve değerini bilecek birisi mutlaka vardır. Gönlünü ferah tut bebişim.

Hem çalışıp hem eve gelip yemek bulaşık temizlik gerçekten zor olsa gerek
Bende evlenmeden önce çalışıyordum ama evlenince bıraktım zaman zaman düşünüyorum ama hayatta yürütemem gibi bide titizim kendimi yıpratırım.

Eşinizle konuşun iş planı yapın. En azından size yardımcı olsun sofrayı kaldırmada falan yoksa tüm yük sizde yıpranırsınız çok fazla

herkese yorumları için çok teşekkür ederim.
Bu konuyu açtığım gün eşimle konuştum, sizin yorumlarınız çok faydalı oldu ve eşim o gün tek başına bütün işleri yaptı (ben çok şaşırdım)
o günden sonra da yardım ediyor.

bak canım o evin işi yemek kadın yapar diye bişey yok. ben ehr defasında eşime bana yardım et demiyorum yaptığı iş bana yardım deil yapması gereken iş zaten. ikimizde çalışıyorsak şartlar eşittir. yemekte birlikte yapılır kahve canı ıisteyen gider yapar meyve yemek isteyen soyar hep birlikte yenir. temizlik içinde hiç durumun yoksa en az ayda bir kökten temizlik için yardımcı tutmalısın. benimm şuan bebeğime annem baktığı için yemeğimi günlük temizliğim,i yapar ama eşime derim çocuğu kreşe verdiğimizde ben yardımcı tutarım yetişemem derim aldığım maaş çokmu deil asgari ücrettten biraz fazla am aolsun kendimi hırpalayamam temizlik dye..

Kufredicem olmicak.....niye herşeye yetişmeye çalışıyorsun..superman misin ?
Canının kıymeti yok mu?tabiki mutsuz olursun.birak hicbisey yapma ozamn gorsun pisliği..ya yardım edersin ya da yapmam de

Back
X