• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eve gelmek istemiyormuşmuş

Ben çalışırken planlı davranıyordum. Akşam 7de evde olurdum haftasonu da evdeydim. Temizliğimi cumartesi sabah hallederdim. Ütüyü de cumartesi yapardım ya da eşim yapardı ben temizliği yaparken. Hafta sonu üç dört çeşit yemek yapar dolaba koyardım dondurucuda köftem poğaçam böreğim olurdu haftaiçi akşam gelince kolaylık olurdu. Örneğin haftasonu sulu köfte yapıp dolaba attıysam akşam yanına bi pilav salata yapardım hemencecik. Haftaiçine iş bırakmazdım gerekli bir şey olursa ya da ufak tefek şeyleri yapardım. Kendinize bi plan oturtun ona göre hareket edin. Eşinizden de yardım rica edin. Ufak şeylerde de olsa. Henüz alışamadım yardımcı olabilir misin diye güzelce anlat. Zamanla adapte olursun çok normal.
iste ben bu olayi anlamiyorum rica edecek bisey yok o da pasa pasa yapacak.Simdiki erkekler cok karaktersiz hem para gelsin hem hizmetim yapilsin yok yaaa

Yaptiginiz islerin yarisini esinize devretmeniz gerekir. Tek cozum bu bence. Yine de yetismezse olanla mutlu olmaya bakin.

kocana hizmet etmek, evin temizliğini yapmak, yemek yapmak vs senin sorumluluğun değil.
eşinizle ortak sorumluluğunuz.
beraber yapmalısınız.
ha yok yapmıyor o erkektir diyorsan bunu bile bile evlendiğin için pek bir söz hakkın olduğunu sanmıyorum eşine karşı.

Ne güzel söylediniz hele birde çalışıyorsanız şartlar eşitse hiççç sizin göreviniz değil vicdan yapmayınn.

Canım ben de
Çalışan evli bir kadınım. Yeni evliyim, tecrübesizim canım çıkıyor yetişemiyorum.
Ayaklarımı uzatıp dinlenebildiğim bir günüm bile olmadı. Eşimle bu sebeple kavga ediyoruz, bugün ilk defa eve gelmek istemediğini söyledi.
sabah 7 de kalk, işe git metrobüslerde sıkıp pıkış düşmemek için kendini zor tut insanlar seni ite ite geçsin binbir zorlukla işe gel çalış akşam aynı şekilde binbir zorlukla eve dön 7 buçukta evde ol
yemek hazırla yemek ye bulaşık yıka evi topla ütü yap çamaşır yıka duş al kocan meyve istesin kahve istesin onları yap çok yoruluyorum. Evlenmeden önce ben ne kadar rahatmışım şuan üstümde feci sorumluluk var.
Kavga ediyoruz ben pis kadınmışım evime gelseler naparmışım diyorum yetişemiyorum ben çok memnun muyum sanıyorsun yok heryer heryerde pissin şöylesin eve gelmek bile istemiyorum vs
ya benim napmam lazım
evim çok çok pis değil ama temizde değil toplayıp süpürsem silsem yeter. ama yemek ye bulaşık saat 8 buçuğu geçiyor nerdeyse
o saatten sonra ölü gibiyim lütfen bana yardım edin çıldırıcam yoksa

Canım ben de çalışıyorum senin gibi, senin kadar zor şartlarda olmasa da çok erken işe geliyorum ve eve gelince de yemek telaşı başlıyor, ama eşim sağolsun her konuda yardımcı oluyor,sonuçta çalışan bayanlar evdekiler gibi dört dörtlük olamaz ama biz büyük temizliğimizi haftasonu yapıyoruz,yani yer silme süpürge banyo tuvaletin yıkanması falan vs.onun dışında hafta içi gözüme batan ufak yerler olursa onların tozunu alırım, bir düzen oturtabilirsen daha rahat edersin yani biraz daha sistematik olmak lazım yoksa cidden çok zor oluyor bir de yeni evli olduğun için zorlanman çok normal, eşinin de sürekli senden hizmet beklemek yerine biraz yardımcı olması lazım

Çalışan evli bir kadınım. Yeni evliyim, tecrübesizim canım çıkıyor yetişemiyorum.
Ayaklarımı uzatıp dinlenebildiğim bir günüm bile olmadı. Eşimle bu sebeple kavga ediyoruz, bugün ilk defa eve gelmek istemediğini söyledi.
sabah 7 de kalk, işe git metrobüslerde sıkıp pıkış düşmemek için kendini zor tut insanlar seni ite ite geçsin binbir zorlukla işe gel çalış akşam aynı şekilde binbir zorlukla eve dön 7 buçukta evde ol
yemek hazırla yemek ye bulaşık yıka evi topla ütü yap çamaşır yıka duş al kocan meyve istesin kahve istesin onları yap çok yoruluyorum. Evlenmeden önce ben ne kadar rahatmışım şuan üstümde feci sorumluluk var.
Kavga ediyoruz ben pis kadınmışım evime gelseler naparmışım diyorum yetişemiyorum ben çok memnun muyum sanıyorsun yok heryer heryerde pissin şöylesin eve gelmek bile istemiyorum vs
ya benim napmam lazım
evim çok çok pis değil ama temizde değil toplayıp süpürsem silsem yeter. ama yemek ye bulaşık saat 8 buçuğu geçiyor nerdeyse
o saatten sonra ölü gibiyim lütfen bana yardım edin çıldırıcam yoksa
Madem her şeyin eksiksiz tertemiz olmasını hizmetinin akmamasını istiyor çıkın işten evinizde keyif yapın maddi anlamda zorlanınca değerinizi anlar

Eee gelmesin zaten eve, gelip de ne ise yariyor ki, siz tek basiniza her seyi yapiyorsunuz, evde neden bunu besliyorsunuz? Hem evi de kirletir, tuy doker, dagitir, gerek yok, yollayin tek basiniza mis gibi yasayin.
+1 :D:D:D
tüy döküyolar evet inşallah mevsimliktir bnde tecrübesizim bilmiyorum çünkü :D

benim evde bir kedi bir de adam var, adam kedinin 3 katı tüy döküyor :KK70:
kışın yine iyi de yazın kol bacak açık gezince, günde 2 kez süpürge açıyorum animal pro hem de :KK53:
süpürgemde iyi diyosun:KK53::KK53: arada kendisinide süpür bence o süpürge kopmak üzere olan tüyleride çeker bi süre rahat edersin :D
banyoya sokup fırcalasam mı bende :D:D:D

bu çok kötü işte:olamaz: odalarda benim saçım banyo ve yatak odasında onun kılı tüyü
sonra vay efendim bu ev neden pis sen topluyo musun ki tüylerini temizlensin :deli:
Lazer epilasyon kesin çözüm,ya da ayda bir yatıracaksın önüne vur ada ya da jileti anlasınlar hem bizi ve acılarımızı:),sonuç evin temizliği nasıl fark ediyor:)

başka süpürge toplamaz ki onları :KK70:
ay yazık zaten yazın kanepede uzanırken altına çarşaf seriyor adam, biliyor kendini :KK14:
Bizim ki geçen sene kendini jilete vurdu.
Allah allah bir gariplik var bu adam niye her tarafını jiletliyor dedim,acep fantazi mi yapıyor? derken meğer okb de olunca takmış kılları kafaya dökülüyor diye,neyse bir iki üç beş derken bıktı sanırım:) şimdi yine saldım çayıra:)Evi tüy götürüyor oysa ne temiz olmuştu:)))

Lazer epilasyon kesin çözüm,ya da ayda bir yatıracaksın önüne vur ada ya da jileti anlasınlar hem bizi ve acılarımızı:),sonuç evin temizliği nasıl fark ediyor:)

epilasyon aletini denedik bi kere galiba 1 tüycüğü koparmış yarım saat kolunu tuttu hiç sanmıyorum yani :D
çekilcek çilemiz varmış:D

iste ben bu olayi anlamiyorum rica edecek bisey yok o da pasa pasa yapacak.Simdiki erkekler cok karaktersiz hem para gelsin hem hizmetim yapilsin yok yaaa
Bence de yapmalı ama daha yeni evli oldukları için orta yol bulmaları kavga etmemeleri açısından düşünüp iyi niyetimle öyle yazdım.

Bizim ki geçen sene kendini jilete vurdu.
Allah allah bir gariplik var bu adam niye her tarafını jiletliyor dedim,acep fantazi mi yapıyor? derken meğer okb de olunca takmış kılları kafaya dökülüyor diye,neyse bir iki üç beş derken bıktı sanırım:) şimdi yine saldım çayıra:)Evi tüy götürüyor oysa ne temiz olmuştu:)))

ben de bazen kediyi de adamı da traş ettirsem kurtulsam diyorum :deli:
arada gaz verip kökten çözdürmek lazım :bicak:

Valla anlamıyorum kusura bakmayın ama tek çalışan kadın siz değilsiniz daha sadece 2 kişiyken yetemiyorsunuz çocuk olsa nasıl yetişeceksiniz. Haftasonları evinizi dip bucak bir süpürseniz silseniz yemeğinizi de birkaç çeşit kolay yolu yapıp dolaba koysanız sizi hafta ortasına kadar idare eder. Ütü çamaşır mesela yine haftasonu yapın biriktirmeden yıkayın çamaşırları ütü de yormaz böylece. Eşinizden de yardım isteyin. Çocuk yok ne kadar dağılacak için zaten makine var yiyip makimeye atıyorsunuz. Haftaiçi de düzenli toz alma lavabo yıkama gibi işleri gün aşırı yapabilirsiniz. Hatta haftaiçi bir akşam mesela cuma akşamı süpürüp silseniz haftasonu yine size kalır.

Back
X