Eve gelmeyen eş ...

Occator

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2018
40
27
3
Ben önceden de yazmıştım 3 yıllık evliyim eşim eve gelmiyo diye yine aynı şeyleri yapıyo bu sefer hiç gelmiyo geceleri sürekli dışarda şuan bile yok sabah kavga akşam kavga canıma tak etti artık boşanıcam diyorum beni tehdit ediyo oğlumu götüremezsin ölüm çıkar o evden sanki oğluyla ilgileniyomuş gibi bi de çocuğumu bana vermiycekmiş artık dayanamıyorum bu sorumsuz adama çocuğum ićin bu zamana kadar getirdim bundan sonra devam ettirmek istemiyorum ama çocuğumla tehdit ediyo beni normalde çocuğun yüzüne bakmaz ilgilenmez şimdi beni hassas noktamdan vurmaya çalışıyo oğlum benim herşeyim bunu biliyo ondan yapıyo çok bunaldım artık insan yerine konmamaktan deger görmemekten her gece yalnız kalmaktan aileme söylüycem dedim ben seni bırakır gelirim o zaman dedi onun annesine söyledim oralı bile olmadı yoruldum yalnız herşeye gögüs germekten gücüm kalmadı artik

Eve gelmedigi ile ilgili delil biriktirseniz , tam hukuk konusuna hakim değilim ama mesela gece gelmediği saatlerde mesaj atarak sizi ihmal ettiğini kanıtlayacak şekilde tabi , ekran görüntüsü alsanız sonra velayeti için işinize yarar belki ama mesajlar delil sayılıyor mu o konuyu hiç bilmiyorum bilen biri varsa aydınlatır inşallah aramızda.
Veya tanık olan biri varsa o da olabilir .
Böyle sorumsuz bir babaya vermez bence devlet yavrunuzu.
Sizin hassas noktanizi yakalamış çok ayıp gerçekten evladinizin iyiliği için o adama katlanmayin böyle bir ortamda büyümek ayrılıktan daha da kötü bir travma yavruya

Her gece her gece nereye gidiyor tövbe yarabbim? Hayır işlemeye gitmiyor herhalde Peşine düşsenize! Alemsiniz valla. Belli ki bi haltlar karıştırıyor. Tehditlerine inanmanız biraz gülünç değil mi koskoca kadınsınız. Allah aşkına hangi mahkeme çocuğu böyle bi adama verir? Kanıt bulun kanıt. Bişeyler karıştırıyor bu adam

Mesajlar var hepsi duruyo saatleri belli yaziyorum zaten nerdesin diye çünkü haber bile vermiyo gelmiyorum şurdayım diye ben tek başıma cocuğuma yetmek icin elimden geleni yapıyorum o sadece otel olarak kullandığı eve sabah geliyo sonra ise gidiyo ve beni tehdit ediyo ben evladım için ayrılmak istiyorum zaten ondan ne es ne baba hic bisey olmaz

Size gülünç gelebilir ama bilmediginiz şeyler de var bu adam ilac kullanan psikolojisi bozuk bi adam ve onun neler yapacağını tahmin edebiliyorum evet koskoca bi kadınım ama anneyim evlat söz konusu olunca insan bi adımı bi kere degil on kere düşünüyo kanıt derseniz telefonunu bırakmaz bulabilecegim bisey hic bırakmaz

Yuva gerçekten kolay kurulmuyor ben de çok sorun yaşadım ama aile danışmanına gittik öyle duzeldi her şey ayrılığın eşiğinden döndük.
Destek almak isterseniz bir deneyin derim , hayatında başka biri olabilir mi eşinizin aklıma o da geldi benim

O zaman var kesin bir şeyler , telefonundan hangi hattı kullanıyorsa o operatorun mobil işlem şifresini alsanız sonra bilgisayar ya da telefondan arama dökümlerine ulasirdiniz

Olabilir ama kanıtlıyamıyorum çünkü dediğim gibi telefonu bırakmıyo hiç cebinde hic oynamaz da yanımda sosyal medya da kullanmıyo yani elimde bisey yok ama aklımdan gecıyo destek almayı kabul etmez onuda söyledim gitmem diyo

Maalesef ekran görüntüleri mesajlaşmalar delil olarak sayılmıyor.Bir borçlumuz vardı avukata danışmıştık.karşıdakinin o ollduğu ispattlanamadığı için sanırım. Fakat eve gelmemenin altında birr ihanet olduğunu düşünüyorsanız zaten bir yerden çıkar ortaya. Dikkatli olun irdeleyin

O zaman var kesin bir şeyler , telefonundan hangi hattı kullanıyorsa o operatorun mobil işlem şifresini alsanız sonra bilgisayar ya da telefondan arama dökümlerine ulasirdiniz
Onu yapabilirim teşekkür ederim aklıma hiç gelmemisti o zaman herşey ortaya çıkar işte

Adama bak ya harbi sinir oldum , peki ayrılırsanız mesleğiniz var mı çalışıyor musunuz

O zaman tanık bulması gerekecek konu sahibinin

Ihanetten baska bisey gelmiyo insanın aklına birinin yanına gitmese napicak sabaha kadar dışarda ama kanıtlayamıyorum delilim yok iste fırsat vermiyo ki telefonu vermez hic bana

Icki mi içiyor? Ickiye aksam saatlerinde baslayip gece yarılarına kadar devam ediyor olabilir,sonra arkasından çorba, laklak muhabbet.
Ya da gayriyasal isler de çeviriyor olabilir,üzgünüm. Bir husumetide olabilir. Ihanet de bir ihtimal tabiki ama baska seylerde dusunmeniz lazim. Birgun takip edin taksiye binip bence. Buyuk sehirde misiniz? Esiniz kac yaşında. Size para verir mi? Ya da genelde evin ihtiyaclarini cocugun ihtiyaclarini vs kendisimi alir getirir?

Telefonunu vermez , gelmeyecegini haber vermez niye evlenir ki boyle insanlar bu evlilik mi? Siz bu evliligin neresindesiniz? Allah yardimciniz olsun.

Ya bacım daha kötü ya. Niye hem kendini hem oğlunu bu tehlikeli adamla yaşamaya mahkum ediyorsun? Ailene anlatmak zorundasin. Bu içinde olduğun durum evlilik değil onu bil. Oğlumun başında baba var diye düşünme. Hani var mı? Şu saat olmuş evde yalnızsınız! Allah korusun başınıza bir iş gelse nerde evin erkeği? Biz hukuki yönünü bilmeyiz acil avukata danış. Mutlu bir evlilik, sahip çıkan bir koca senin de hakkin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…