- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Dolmusa taksiye falan binsen anlamayabilir. Bence takip et edemiyorsan birisine ettir çaktırmadan nereye gidiyor ne yapiyor hersey ihanete yorulmamali. Kucuk sehirdesin illa kulağına gelirdi ihanet gibime geliyor. Sence ? Sen ihanetten supheleniyor musun. Ben konuyu okuyunca aklima oyle bisey gelmedi nedense ha insallah içime dogan dogrudur bence aldatma olmayabilirEsim 35 yaşinda para verir ama kendisi bisey alıp getirmez ben dersem getirir alkol arada icer yasadigım sehir küçük bi sehir takip etsem hemen anlar
O arkadaşıyla arası bozuldu oraya gitmiyo artık nereye gittiği belli değil ailesi de bisy demiyo annesini dinler nornalde ona söyluyorum ama o da müdahale etmiyo r ben evde onu bekleyim o gezsin kafasına gore yasasin her sabah eve geldiginde konusuyorum özür diliyo sonra gece yine aynı şeyi yapıyo dengesiz bi insanBu arada diger konunuza baktim hala o arkadasi ile mi gidiyor. Nasil bir arkadas ki esinin onune gecebiliyor. Destek almayi kabul etmiyor sizi birakmiyor amaci ne?
Ben baska bi sehirden geldim onun ailesi dısında pek kimseyi tanımıyorum takip ettircek kimse yok malesef gece ciktıgı icinde bebegimi birakamam bende gidemem ihanet benim aklima geliyo çünkü bi insan esi boşanıcam düzelmezsen dedigi halde hala devam ediyosa baska aklina bisey gelmiyo ki dışarı hayatı benden önemliyse vardır bişey diye düsünüyorumDolmusa taksiye falan binsen anlamayabilir. Bence takip et edemiyorsan birisine ettir çaktırmadan nereye gidiyor ne yapiyor hersey ihanete yorulmamali. Kucuk sehirdesin illa kulağına gelirdi ihanet gibime geliyor. Sence ? Sen ihanetten supheleniyor musun. Ben konuyu okuyunca aklima oyle bisey gelmedi nedense ha insallah içime dogan dogrudur bence aldatma olmayabilir
O arkadaşıyla arası bozuldu oraya gitmiyo artık nereye gittiği belli değil ailesi de bisy demiyo annesini dinler nornalde ona söyluyorum ama o da müdahale etmiyo r ben evde onu bekleyim o gezsin kafasına gore yasasin her sabah eve geldiginde konusuyorum özür diliyo sonra gece yine aynı şeyi yapıyo dengesiz bi insan
Amin teşekkür ederimOff cok zor bir durum Rabbim yardimciniz olsun size guc versin insAllah.
Ben baska bi sehirden geldim onun ailesi dısında pek kimseyi tanımıyorum takip ettircek kimse yok malesef gece ciktıgı icinde bebegimi birakamam bende gidemem ihanet benim aklima geliyo çünkü bi insan esi boşanıcam düzelmezsen dedigi halde hala devam ediyosa baska aklina bisey gelmiyo ki dışarı hayatı benden önemliyse vardır bişey diye düsünüyorum
Beni sevdigini düşünmüyorum sevse hissettirir o arkadaşı evliydi simdiki takıldıkları bekarlar birlikte sadece kahvalti yapiyoruz o da sabah eve geldigi zaman aksam yine yok eve gelmiyo ki birlikte yatalım ilgisiz sevgisiz bi insan o kendini seviyo sadeceYa beni yanlış anlama lütfen esinin yaşı toy değil ama.olgunlasmamis dışarı hayatından kopamamış birisi olabilir. Eski konunu okudum arkadaşının yanina gidiyormuş . Ben babamdan biliyorum. Benim babam evi otel gibi kullanırdı. Ama icki vardi isin icinde hemde her aksam,ramazan hariç,oruc tutardı. Giderdi aksam 8 de gece 2 3 ya da 4.te eve gelirdi bazen sabah. Nasil igrenc kokardı ağzı ufff. Ve arkadas bagimlisiydi hala bu yasa kadar da oyle kazik yedi akıllanmadı. Arkadaşı bekar mi? Evli mi? Bir de bise dicem yani hangi kadin sabaha kadar disarida kalır ki? O geldi aklıma. Ama takip etmekte fayda var telefonu ortada ama sanirim icinde bisey yok siliyor . Peki sence seni seviyor mu? Eski konuyu okudum ayri yataklar demissiniz. Hala oylemi? Eve aksam ugruyormu yemege falan? Birlikte yemek yeniyormu? Ne bilim bunlar onemsiz gozuken ufak ama onemli detaylar aslında.
Saolun şiddet yok bi kere oldu bi daha olmadı ben güçlü olmasam katlanilmaz bu adama 3 senede beni bitirdi yasatmadıgı yapmadığı kalmadı ama dayandim ta ki bu geceye kadarP Pufy1987 Evet haklisiniz bu konuda yakin bir arkadasiminda mahkemelik durumlari var elinde kanitlar oldugu halde avukati mahkemeye sunmayi uygun gormemis. Ozel hayata giriyormus.
Nasil adamlar var! Evlenmeden nasil anlasilamiyor insanlarin huyu suyu yada nasil hopp diye degisiyorlar. Siddet var mi peki? Var ise hukuki boyutta isiniz daha kolay olur ama umarim yoktur. Allah yardimciniz olsun ama guclu olun asla pes etmeyin. Insallah tez zamanda cozulur sorununuz.
Saolun şiddet yok bi kere oldu bi daha olmadı ben güçlü olmasam katlanilmaz bu adama 3 senede beni bitirdi yasatmadıgı yapmadığı kalmadı ama dayandim ta ki bu geceye kadar
Ailemle konusucam onun ailesiyle konusucam tekrar ona göre karar vericemNeye karar verdiniz?
Ailemle konusucam onun ailesiyle konusucam tekrar ona göre karar vericem
Amin ailesi de biliyo kullandığını benimle evlenmeden önce de kullaniyomuş zatenHakkinizda hayirlisi olsun. Ilac kullaniyor demistiniz bu sefer ailesine soylesiginiz icin sizi kirmasin
Benim yakinlarimda yaşadığım bir olayda da usta parasını alamadığı isverene telefonda küfür ediyor. Adam da yüzüne kapatıyor. İşçi de hırsla sekiz mesajlik bir küfür mesajı atıyor ki kapıdaki kediye kadar küfür etmediği kimse yok!Maalesef ekran görüntüleri mesajlaşmalar delil olarak sayılmıyor.Bir borçlumuz vardı avukata danışmıştık.karşıdakinin o ollduğu ispattlanamadığı için sanırım. Fakat eve gelmemenin altında birr ihanet olduğunu düşünüyorsanız zaten bir yerden çıkar ortaya. Dikkatli olun irdeleyin
Elinde delil olduğunu anlarsa daha çok çığırından çıkabilir bu sebeple cok tedbirli davranmak lazim.Tvde bir haber olarak görmeyelim bu durumu Allah korusun.Eşin kötü davranışları ve evine olan ilgisizliği tazminat,velayet konularında artı puan olabilir belkide.Maddi gücünüz varsa avukata danışın yoksa 186 aramanızı tavsiye ederim.Kadinlar icin kanunlar daha koruyucu nitelikte.Iyi tarafları da yok değil iyiliklerini kötülüklerinin üzerine kapatır evliliğin oturmasını beklerim derseniz de iyi değerlendirin.Kimse sizi boşanma yoluna iteleyip vebal almak istemez.Empati yapınca cok etkileniyoruz burdaki bazı konulardan uzakta olsa bir destek eli hissetmeniz çabamız.P Pufy1987 Evet haklisiniz bu konuda yakin bir arkadasiminda mahkemelik durumlari var elinde kanitlar oldugu halde avukati mahkemeye sunmayi uygun gormemis. Ozel hayata giriyormus.
Nasil adamlar var! Evlenmeden nasil anlasilamiyor insanlarin huyu suyu yada nasil hopp diye degisiyorlar. Siddet var mi peki? Var ise hukuki boyutta isiniz daha kolay olur ama umarim yoktur. Allah yardimciniz olsun ama guclu olun asla pes etmeyin. Insallah tez zamanda cozulur sorununuz.
Esiniz nereli ve ne isle ilgileniyorBen önceden de yazmıştım 3 yıllık evliyim eşim eve gelmiyo diye yine aynı şeyleri yapıyo bu sefer hiç gelmiyo geceleri sürekli dışarda şuan bile yok sabah kavga akşam kavga canıma tak etti artık boşanıcam diyorum beni tehdit ediyo oğlumu götüremezsin ölüm çıkar o evden sanki oğluyla ilgileniyomuş gibi bi de çocuğumu bana vermiycekmiş artık dayanamıyorum bu sorumsuz adama çocuğum ićin bu zamana kadar getirdim bundan sonra devam ettirmek istemiyorum ama çocuğumla tehdit ediyo beni normalde çocuğun yüzüne bakmaz ilgilenmez şimdi beni hassas noktamdan vurmaya çalışıyo oğlum benim herşeyim bunu biliyo ondan yapıyo çok bunaldım artık insan yerine konmamaktan deger görmemekten her gece yalnız kalmaktan aileme söylüycem dedim ben seni bırakır gelirim o zaman dedi onun annesine söyledim oralı bile olmadı yoruldum yalnız herşeye gögüs germekten gücüm kalmadı artik
Bak bunu ben esime o uyurken yapmistim. Tt kullanıyor hat olarak. *124# tusladim bi sifre geldi o sifreyle online islemlere giris yaptim fatura detaylarindan kimlerle gorustuyse mesajlastiysa hepsini buldum. Esin uyurken gizlice firsatini bulup yapabilirsin hemen ekran goruntusu al kendine at git teli yerine koy.Onu yapabilirim teşekkür ederim aklıma hiç gelmemisti o zaman herşey ortaya çıkar işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?