Eve gelmeyen eş ...

Esim 35 yaşinda para verir ama kendisi bisey alıp getirmez ben dersem getirir alkol arada icer yasadigım sehir küçük bi sehir takip etsem hemen anlar
Dolmusa taksiye falan binsen anlamayabilir. Bence takip et edemiyorsan birisine ettir çaktırmadan nereye gidiyor ne yapiyor hersey ihanete yorulmamali. Kucuk sehirdesin illa kulağına gelirdi ihanet gibime geliyor. Sence ? Sen ihanetten supheleniyor musun. Ben konuyu okuyunca aklima oyle bisey gelmedi nedense ha insallah içime dogan dogrudur bence aldatma olmayabilir

Bu arada diger konunuza baktim hala o arkadasi ile mi gidiyor. Nasil bir arkadas ki esinin onune gecebiliyor. Destek almayi kabul etmiyor sizi birakmiyor amaci ne?
O arkadaşıyla arası bozuldu oraya gitmiyo artık nereye gittiği belli değil ailesi de bisy demiyo annesini dinler nornalde ona söyluyorum ama o da müdahale etmiyo r ben evde onu bekleyim o gezsin kafasına gore yasasin her sabah eve geldiginde konusuyorum özür diliyo sonra gece yine aynı şeyi yapıyo dengesiz bi insan

Ben baska bi sehirden geldim onun ailesi dısında pek kimseyi tanımıyorum takip ettircek kimse yok malesef gece ciktıgı icinde bebegimi birakamam bende gidemem ihanet benim aklima geliyo çünkü bi insan esi boşanıcam düzelmezsen dedigi halde hala devam ediyosa baska aklina bisey gelmiyo ki dışarı hayatı benden önemliyse vardır bişey diye düsünüyorum

Off cok zor bir durum Rabbim yardimciniz olsun size guc versin insAllah.

Ya beni yanlış anlama lütfen esinin yaşı toy değil ama.olgunlasmamis dışarı hayatından kopamamış birisi olabilir. Eski konunu okudum arkadaşının yanina gidiyormuş . Ben babamdan biliyorum. Benim babam evi otel gibi kullanırdı. Ama icki vardi isin icinde hemde her aksam,ramazan hariç,oruc tutardı. Giderdi aksam 8 de gece 2 3 ya da 4.te eve gelirdi bazen sabah. Nasil igrenc kokardı ağzı ufff. Ve arkadas bagimlisiydi hala bu yasa kadar da oyle kazik yedi akıllanmadı. Arkadaşı bekar mi? Evli mi? Bir de bise dicem yani hangi kadin sabaha kadar disarida kalır ki? O geldi aklıma. Ama takip etmekte fayda var telefonu ortada ama sanirim icinde bisey yok siliyor . Peki sence seni seviyor mu? Eski konuyu okudum ayri yataklar demissiniz. Hala oylemi? Eve aksam ugruyormu yemege falan? Birlikte yemek yeniyormu? Ne bilim bunlar onemsiz gozuken ufak ama onemli detaylar aslında.

Arkadaşlar çoğunuz ses kaydı ve takip etmekten bahsetmişsiniz,aldatiliyorsan biter yoksa evliliğini kurtarırsın gibi düşünmüşsünüz sanirim ama adamın tek olumsuz yani bu degilki.Ses kaydı seslik olarak kullanılamıyor daha beter suçlu duruma düşersiniz diye biliyorum.Kayit alacaksınız muhtemeldir ki gördükleriniz yada duyduklarinizi kaldiramayip hesap soracaksınız hem de karşınızda psikolojisi yerinde olmayan birine,sonrası pek hoş olmayabilir.Tavsiyem bu konuda neler yapabilirsiniz bir yol haritası çizmeniz hukuki boyutunu araştırmanız.Icinizde en ufak sevgi kıvılcımı var ise şayet çocuğumun babası son bir şans diyorsanız da sizin kararınız.Uzaktan yorum yapmak kolay yaşayan sizsiniz dualarımız sizinle Allah yardımcınız olsun.

P Pufy1987 Evet haklisiniz bu konuda yakin bir arkadasiminda mahkemelik durumlari var elinde kanitlar oldugu halde avukati mahkemeye sunmayi uygun gormemis. Ozel hayata giriyormus.
Nasil adamlar var! Evlenmeden nasil anlasilamiyor insanlarin huyu suyu yada nasil hopp diye degisiyorlar. Siddet var mi peki? Var ise hukuki boyutta isiniz daha kolay olur ama umarim yoktur. Allah yardimciniz olsun ama guclu olun asla pes etmeyin. Insallah tez zamanda cozulur sorununuz.

Beni sevdigini düşünmüyorum sevse hissettirir o arkadaşı evliydi simdiki takıldıkları bekarlar birlikte sadece kahvalti yapiyoruz o da sabah eve geldigi zaman aksam yine yok eve gelmiyo ki birlikte yatalım ilgisiz sevgisiz bi insan o kendini seviyo sadece

Saolun şiddet yok bi kere oldu bi daha olmadı ben güçlü olmasam katlanilmaz bu adama 3 senede beni bitirdi yasatmadıgı yapmadığı kalmadı ama dayandim ta ki bu geceye kadar

Saolun şiddet yok bi kere oldu bi daha olmadı ben güçlü olmasam katlanilmaz bu adama 3 senede beni bitirdi yasatmadıgı yapmadığı kalmadı ama dayandim ta ki bu geceye kadar

Neye karar verdiniz?

Benim yakinlarimda yaşadığım bir olayda da usta parasını alamadığı isverene telefonda küfür ediyor. Adam da yüzüne kapatıyor. İşçi de hırsla sekiz mesajlik bir küfür mesajı atıyor ki kapıdaki kediye kadar küfür etmediği kimse yok!
Sonuç olarak bu mesaj delil sayıldı ve yüklü bir tazminat cezası ödedi.
Yani bu konuda delil olur mu bilmem ama bence olmaması için bir sebep yok .
Sonuçta millet de ekran goruntusuyle tespit etmiyor mu sosyal medya hakaret davalarını?
Konu sahibi, bence evden ayrıldığın saniye koruma kararı çıkar. Bir arkadaşım yapmıştı, polisler adamın iş yerine kadar gidip 'hakkında koruma karari var,bu bir uyarı. bu karar boyunca yanına gidersen, telefon açarsan vs vs hakkında şikayet geldiği anda tutuklanirsin' şeklinde konuşuyor. Nice adamlar sut dökmüş kediye dönüyor.
Ama maalesef şu da var nice adamlar da bosanmak isteyen karısını öldürüyor (
Gerçekten bıçak sırtı bir durum. Ne yaparsanız yapın polis desteği mutlaka alin

Elinde delil olduğunu anlarsa daha çok çığırından çıkabilir bu sebeple cok tedbirli davranmak lazim.Tvde bir haber olarak görmeyelim bu durumu Allah korusun.Eşin kötü davranışları ve evine olan ilgisizliği tazminat,velayet konularında artı puan olabilir belkide.Maddi gücünüz varsa avukata danışın yoksa 186 aramanızı tavsiye ederim.Kadinlar icin kanunlar daha koruyucu nitelikte.Iyi tarafları da yok değil iyiliklerini kötülüklerinin üzerine kapatır evliliğin oturmasını beklerim derseniz de iyi değerlendirin.Kimse sizi boşanma yoluna iteleyip vebal almak istemez.Empati yapınca cok etkileniyoruz burdaki bazı konulardan uzakta olsa bir destek eli hissetmeniz çabamız.

3 yıl boyunca dayanmaniz büyük bir hata daha fazla omrunuzu yiyip bitirmeyin.
Madem para veriyor alın bi otobüs bileti gidin ailenizin yanına bir de uzaklaştırma kararı çıkartın.
Dava açacaksanız da oradan acın.
Altınlarınızı da yanınıza alın eğer varsa.

Esiniz nereli ve ne isle ilgileniyor

Onu yapabilirim teşekkür ederim aklıma hiç gelmemisti o zaman herşey ortaya çıkar işte
Bak bunu ben esime o uyurken yapmistim. Tt kullanıyor hat olarak. *124# tusladim bi sifre geldi o sifreyle online islemlere giris yaptim fatura detaylarindan kimlerle gorustuyse mesajlastiysa hepsini buldum. Esin uyurken gizlice firsatini bulup yapabilirsin hemen ekran goruntusu al kendine at git teli yerine koy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…