Eve gelmeyen eş ...

Allah kolaylık versin.. böyle eşler babalar olmaz olsun. Çocuk eve gelmeyen bir baba ile büyünce psikolojisi iyice bozulur.. Yani sıcacık yuvan çocuğun varken ne ararsın sokaklarda bu insanları anlamak çok zor

Esim 35 yaşinda para verir ama kendisi bisey alıp getirmez ben dersem getirir alkol arada icer yasadigım sehir küçük bi sehir takip etsem hemen anlar

Esim 35 yaşinda para verir ama kendisi bisey alıp getirmez ben dersem getirir alkol arada icer yasadigım sehir küçük bi sehir takip etsem hemen anlar
Bu adamın anahtarlığına çok küçük ses cihazı yerleştir. Bir arkadaşım yapmıştı gün boyu kimlerle konuştuğunu dinledi hep..

Onada söylüyorum benim evim ıssız bi yerde bisey olsa kimsenin haberi olmaz aileme söyleyecektim ama tehdit edince korkuyorum çocuğum var isin icinde dediginiz gibi bi avukatla konusup ona gore harekete gecmem lazım boyle daha fazla devam edemiycem

Bu adamın anahtarlığına çok küçük ses cihazı yerleştir. Bir arkadaşım yapmıştı gün boyu kimlerle konuştuğunu dinledi hep..
Siz diyince aklıma geldi benim de bir de casus programlar vardı telefona yüklenen , istediği zaman kameraya bağlanıyor ses olarak dinleyebiliyor

Zaten mahkeme haklarınızı vericektir size ki siz bence güçlü bir kadınsınız üstesinden gelirsiniz inanıyorum
Insallah teşekkür ederim güclü olmasma 3 yil bu adama katlanmazdim ben kendi kendime herseyi yapıyorum zaten o görüntüde var evi ben cekip ceviriyorum

Insallah teşekkür ederim güclü olmasma 3 yil bu adama katlanmazdim ben kendi kendime herseyi yapıyorum zaten o görüntüde var evi ben cekip ceviriyorum
Size ve evladiniza Rabbim güzel ömürler nasip etsin çok içime dokundu konunuz gerçekten . Hakkınızda en hayırlısı olsun

Siz diyince aklıma geldi benim de bir de casus programlar vardı telefona yüklenen , istediği zaman kameraya bağlanıyor ses olarak dinleyebiliyor
Aynen ama adam telefonu ortaya bırakmıyormuş hiç. Onu yapabilmesi için telefona program kurabilmesi lazım. En iyisi anahtarlık şeklindeki dinleme cihazları 50 saat ses kaydediyor hem nereye gittiğini öğrenir hem de delil olarak kullanır.

Cihaz olabilir deneyebilirim anlamaz onu telefona yüklemek gibi bi şansım yok amaa bu olablir

Nerden bulabilirim o cihazi acaba
Canım internette var anahtarlık görünümlü ses cihazı diye bak araştır al bitane sonra anahtarlarını ona tak ver onaa çaktırmadan yaap şüphelenmesin. Eve geldiğindede al cihazı bilgisayara tak kaydedilen sesleri dinle 1 gün yeter anlaman için

Telefonunu vermez , gelmeyecegini haber vermez niye evlenir ki boyle insanlar bu evlilik mi? Siz bu evliligin neresindesiniz? Allah yardimciniz olsun.
Amin bende sürekli bunu diyorum eş yerine koymuyosun beni birak beni sen yoluna ben yoluma diyorum birakmiyo beni ama bekar gibi yaşıyo ben bos evde bekliyorum iste

Tamam teşekkür ederim araştirip yapıcam bunu

Yap bence hem bak bakalım neler karıştırıyor. Seni aldatmıyorsa eğer belki oturup halledebileceğiniz bir konu vardırr
Emin olun artik hic biseyi halletmek istemiyorum beni o kadar soguttu ki kendinden çok severek evlendim beni bu noktaya getirdi o değismez devam eder halletsek bile biraz düzeliyo sonra geri aynı şeyi yapiyo

Amin bende sürekli bunu diyorum eş yerine koymuyosun beni birak beni sen yoluna ben yoluma diyorum birakmiyo beni ama bekar gibi yaşıyo ben bos evde bekliyorum iste

Bu arada diger konunuza baktim hala o arkadasi ile mi gidiyor. Nasil bir arkadas ki esinin onune gecebiliyor. Destek almayi kabul etmiyor sizi birakmiyor amaci ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…