- 12 Eylül 2018
- 870
- 1.262
- 28
Esim 35 yaşinda para verir ama kendisi bisey alıp getirmez ben dersem getirir alkol arada icer yasadigım sehir küçük bi sehir takip etsem hemen anlarIcki mi içiyor? Ickiye aksam saatlerinde baslayip gece yarılarına kadar devam ediyor olabilir,sonra arkasından çorba, laklak muhabbet.
Ya da gayriyasal isler de çeviriyor olabilir,üzgünüm. Bir husumetide olabilir. Ihanet de bir ihtimal tabiki ama baska seylerde dusunmeniz lazim. Birgun takip edin taksiye binip bence. Buyuk sehirde misiniz? Esiniz kac yaşında. Size para verir mi? Ya da genelde evin ihtiyaclarini cocugun ihtiyaclarini vs kendisimi alir getirir?
Zaten mahkeme haklarınızı vericektir size ki siz bence güçlü bir kadınsınız üstesinden gelirsiniz inanıyorumMeslegim yok ama bekarken calısiyordum yine calısırım gerekirse oglum icin
Bu adamın anahtarlığına çok küçük ses cihazı yerleştir. Bir arkadaşım yapmıştı gün boyu kimlerle konuştuğunu dinledi hep..Esim 35 yaşinda para verir ama kendisi bisey alıp getirmez ben dersem getirir alkol arada icer yasadigım sehir küçük bi sehir takip etsem hemen anlar
Onada söylüyorum benim evim ıssız bi yerde bisey olsa kimsenin haberi olmaz aileme söyleyecektim ama tehdit edince korkuyorum çocuğum var isin icinde dediginiz gibi bi avukatla konusup ona gore harekete gecmem lazım boyle daha fazla devam edemiycemYa bacım daha kötü ya. Niye hem kendini hem oğlunu bu tehlikeli adamla yaşamaya mahkum ediyorsun? Ailene anlatmak zorundasin. Bu içinde olduğun durum evlilik değil onu bil. Oğlumun başında baba var diye düşünme. Hani var mı? Şu saat olmuş evde yalnızsınız! Allah korusun başınıza bir iş gelse nerde evin erkeği? Biz hukuki yönünü bilmeyiz acil avukata danış. Mutlu bir evlilik, sahip çıkan bir koca senin de hakkin
Siz diyince aklıma geldi benim de bir de casus programlar vardı telefona yüklenen , istediği zaman kameraya bağlanıyor ses olarak dinleyebiliyorBu adamın anahtarlığına çok küçük ses cihazı yerleştir. Bir arkadaşım yapmıştı gün boyu kimlerle konuştuğunu dinledi hep..
Insallah teşekkür ederim güclü olmasma 3 yil bu adama katlanmazdim ben kendi kendime herseyi yapıyorum zaten o görüntüde var evi ben cekip ceviriyorumZaten mahkeme haklarınızı vericektir size ki siz bence güçlü bir kadınsınız üstesinden gelirsiniz inanıyorum
Nerden bulabilirim o cihazi acabaBu adamın anahtarlığına çok küçük ses cihazı yerleştir. Bir arkadaşım yapmıştı gün boyu kimlerle konuştuğunu dinledi hep..
Size ve evladiniza Rabbim güzel ömürler nasip etsin çok içime dokundu konunuz gerçekten . Hakkınızda en hayırlısı olsunInsallah teşekkür ederim güclü olmasma 3 yil bu adama katlanmazdim ben kendi kendime herseyi yapıyorum zaten o görüntüde var evi ben cekip ceviriyorum
onun telefonuna mı yüklemek lazım peki bu programıSiz diyince aklıma geldi benim de bir de casus programlar vardı telefona yüklenen , istediği zaman kameraya bağlanıyor ses olarak dinleyebiliyor
Aynen ama adam telefonu ortaya bırakmıyormuş hiç. Onu yapabilmesi için telefona program kurabilmesi lazım. En iyisi anahtarlık şeklindeki dinleme cihazları 50 saat ses kaydediyor hem nereye gittiğini öğrenir hem de delil olarak kullanır.Siz diyince aklıma geldi benim de bir de casus programlar vardı telefona yüklenen , istediği zaman kameraya bağlanıyor ses olarak dinleyebiliyor
Amin teşekkür ederim iyi niyetli yorumlarıniz icin Allah razi olsunSize ve evladiniza Rabbim güzel ömürler nasip etsin çok içime dokundu konunuz gerçekten . Hakkınızda en hayırlısı olsun
Cihaz olabilir deneyebilirim anlamaz onu telefona yüklemek gibi bi şansım yok amaa bu olablirAynen ama adam telefonu ortaya bırakmıyormuş hiç. Onu yapabilmesi için telefona program kurabilmesi lazım. En iyisi anahtarlık şeklindeki dinleme cihazları 50 saat ses kaydediyor hem nereye gittiğini öğrenir hem de delil olarak kullanır.
Canım internette var anahtarlık görünümlü ses cihazı diye bak araştır al bitane sonra anahtarlarını ona tak ver onaa çaktırmadan yaap şüphelenmesin. Eve geldiğindede al cihazı bilgisayara tak kaydedilen sesleri dinle 1 gün yeter anlaman içinNerden bulabilirim o cihazi acaba
Amin bende sürekli bunu diyorum eş yerine koymuyosun beni birak beni sen yoluna ben yoluma diyorum birakmiyo beni ama bekar gibi yaşıyo ben bos evde bekliyorum isteTelefonunu vermez , gelmeyecegini haber vermez niye evlenir ki boyle insanlar bu evlilik mi? Siz bu evliligin neresindesiniz? Allah yardimciniz olsun.
Tamam teşekkür ederim araştirip yapıcam bunuCanım internette var anahtarlık görünümlü ses cihazı diye bak araştır al bitane sonra anahtarlarını ona tak ver onaa çaktırmadan yaap şüphelenmesin. Eve geldiğindede al cihazı bilgisayara tak kaydedilen sesleri dinle 1 gün yeter anlaman için
Sizden deAmin teşekkür ederim iyi niyetli yorumlarıniz icin Allah razi olsun
Yap bence hem bak bakalım neler karıştırıyor. Seni aldatmıyorsa eğer belki oturup halledebileceğiniz bir konu vardırrTamam teşekkür ederim araştirip yapıcam bunu
Emin olun artik hic biseyi halletmek istemiyorum beni o kadar soguttu ki kendinden çok severek evlendim beni bu noktaya getirdi o değismez devam eder halletsek bile biraz düzeliyo sonra geri aynı şeyi yapiyoYap bence hem bak bakalım neler karıştırıyor. Seni aldatmıyorsa eğer belki oturup halledebileceğiniz bir konu vardırr
Amin bende sürekli bunu diyorum eş yerine koymuyosun beni birak beni sen yoluna ben yoluma diyorum birakmiyo beni ama bekar gibi yaşıyo ben bos evde bekliyorum iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?