eve zorla dönmüşsünüz
demek ki şu an eşinize bayılmıyosunuz
kendi halinizde yaşayın
kimseye kendinizi sevdirmek zorunda değilsiniz
boşanma cesaretiniz olduğunda boşanırsınız..
çok garip bi durum olmuş. seni geri döndürmeye gelen insanların, özür dilemeleri, senin de affedip geri dönmen gerekirken, onlar gelip bi dünya suçlamada bulunmuşlar, sen de suçunu kabullenmiş gibi tıpış tıpış gitmişsin. ben hiç bişey anlamadım bu işten. keşke bu şekilde dönmeseydin arkadaşım. şimdi daha çok ezecekler seni. hem eşin hem ailesi.
aslinda zorla degildi, ama esimin beni almaya gelmemesi beni cok üzdü. Babamlara bir türlü anlatamadim, beni bir türlü anlamadilar
Bu evlılııgı devam edeceksenız kayınvaldenızle ıyı gecıneceksınız laflarına aldırmyacaksınız
cunku eşınızle sorun oluyor ...evı terk etme karrı alınca gerı donulunce zor oluyor kesın karar vermeden gıttınız sımdı donnuz eşınız sızı sucluyor nıye gıttın dıye durumnuz zor
Arkadaslar merhaba,
gecen gün bahsettigim gibi, esimle ayrilma noktasina gelmistik. Ben annemlere gitmis ve esimde beni tam 12 Gün aramamisti. Dün aksam k.validemle k. pederim geldiler annemlere, ve beni geri götürmek istediklerini söylediler. Büyükler konusup halletmeye calisirken, k.validem beni olur olmaz suclamaya basladi. K.validemin bir dedigini etmedim, rahatsizlandiginda doktorlarina ben götürdüm, alisverislerine ben götürdüm. Ne yaptiysam yaranamadim. Bana dün etmedigi hakaret kalmadi. Annemler bu suclamalarin altinda kalmayip beni savundular. Ne yazikki dün maalesef bana söz hakki vermediler. Herseyi dinleyip, büyüklerin zoruyla geri evime döndüm.
Beni üzen asil esimin gelmemesi ve evde olusuydu. Dün aksam eve geldikten sonra kendi sucunu kabullenmeyip, beni sucladi. Bana neden evini birakip gittin dedi, ve beni tam 12 gündür sildigini imaa etti.
Arkadaslar tamam ben evimi terk edip baba evine döndüm ama artik caresizliktendi. Esimin tarafindan kimsem yok güvenebilecegim, ne görümce ne elti. Esime bir kac sefer bunu anlatmaya calistim ama herseferinde olumsuz bir cevap aldim.
Artik kendi kendime dedim olan oldu, ama ben k. validemlere nasil davranmam lazim? Yani bakislarindan ve konusmasindan belli ettiki benden nefret ediyor. Arkadaslar lütfen bi akil verin bana
canım, hiçbir anne evladının suçunu kabul etmez. evladının hatasını görmez...
benzer örneklere hepimiz yaşadık ve yaşıyoruz.
eve geç gelen eşe sitem etseniz, kayınvalideniz çalışıyor ekmek parası kazanıyor der.
aldatan eşinizi şikayet etseniz, sen kadın olaydın elinde tutardın der.
eşiniz sizden habersiz borç yapsa sen ne biçim kadınsın hiç mi haberin olmadı der.
yani kendini onlara sevdirmeye çalışma. sadece saygılı davran, ellerine koz olacak hiçbir şey verme.
Arkadaslar merhaba,
gecen gün bahsettigim gibi, esimle ayrilma noktasina gelmistik. Ben annemlere gitmis ve esimde beni tam 12 Gün aramamisti. Dün aksam k.validemle k. pederim geldiler annemlere, ve beni geri götürmek istediklerini söylediler. Büyükler konusup halletmeye calisirken, k.validem beni olur olmaz suclamaya basladi. K.validemin bir dedigini etmedim, rahatsizlandiginda doktorlarina ben götürdüm, alisverislerine ben götürdüm. Ne yaptiysam yaranamadim. Bana dün etmedigi hakaret kalmadi. Annemler bu suclamalarin altinda kalmayip beni savundular. Ne yazikki dün maalesef bana söz hakki vermediler. Herseyi dinleyip, büyüklerin zoruyla geri evime döndüm.
Beni üzen asil esimin gelmemesi ve evde olusuydu. Dün aksam eve geldikten sonra kendi sucunu kabullenmeyip, beni sucladi. Bana neden evini birakip gittin dedi, ve beni tam 12 gündür sildigini imaa etti.
Arkadaslar tamam ben evimi terk edip baba evine döndüm ama artik caresizliktendi. Esimin tarafindan kimsem yok güvenebilecegim, ne görümce ne elti. Esime bir kac sefer bunu anlatmaya calistim ama herseferinde olumsuz bir cevap aldim.
Artik kendi kendime dedim olan oldu, ama ben k. validemlere nasil davranmam lazim? Yani bakislarindan ve konusmasindan belli ettiki benden nefret ediyor. Arkadaslar lütfen bi akil verin bana
Arkadaslar merhaba,
aslinda zorla degildi, ama esimin beni almaya gelmemesi beni cok üzdü. Babamlara bir türlü anlatamadim, beni bir türlü anlamadilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?