Eve gitmek istemiyorum

Selenay92

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2009
623
407
303
Ankara
Kızlar yeni evli sayılırım.eşimin arkadaşlarına yemeğe gidiyoduk bikaç saat önce. giderken arabada kavga ettik. parfüm sıkma demişti bende hava çok sıcak diye deodorant sıktım. arabaya bindiğimde sıkma demiştim sana dedi sıkmadım, parfüm değil o, deodorant dedim.bana yalan söylüyosun beni kandırmaya çalışıyosun ne fark eder diye bana söylenmeye başladı sonra kendine inadına parfüm sıktı.sıkma arabada midemi bulandırıyo sevmiyorum şu kokuyu dedim onun üzerine aldı parfümünü benim üzerime sıktı heryerim erkek parfümü oldu o şişeyi atcam arabadan dedim bende aşırı sinirlendim durdur inicem dedim hadi at bakalım da noluyo gör ben sana çok sabrediyorum yeter artık diye bağıra çağıra direksiyon yumruklayarak evin oraya döndü.beni kapının oraya bıraktı sonra bastı gitti.bende bindim arabama çektim müsait bi yere oturuyorum iki saattir.arkadaşları aradı ama açmadım konuşcak halde değilim. kafam karman çorman, ellerim buz gibi, içim titriyo hala.
Ben bunu hak etcek naptım

Son düzenleme:
Karşılıklı olarak fazla alıngan ve sinirli gibisiniz. İkiniz de alttan almamışsınız ama eşiniz sizi arabadan indirerek büyük saygısızlık etmiş. Bu durumda özür beklemesi gereken kişi sizsiniz bence ama genel anlamda bu zıtlaşmalardan vazgeçmezseniz evliliğiniz çok laçkalaşır.

Bakın burada karşısındakine saygı duymayacak kadar büyük bir kıskançlık krizi var.Tahminen altında da özgüvensizlik veya parfümden dahi aşırı derece tahrik olabilen bir şahıs var ki diğer insanları da kendi gibi düşünüyor.

Ayrıca öfkesini kontrol edemiyor bu şahıs.Direksiyonu yumruklamak vs.

Sizin parfümünüze karışmak,size sormadan sizi eve bırakmak sizin kararlarınıza ve varlığınıza yapılan büyük hakarettir.Basit görüp küçümsemeyin.

Size haber vermeden çekip gitmesi ise asilik.Olgunlaşma yok.

Lütfen tepkinizi yeterince koyun ve ciddiyetle bu durumu kabullenmediğinizi belirtin.

İyi akşamlar

Siz bunu hak edecek ne yaptınız söyleyeyim mi küçük yaşta kendinizden de küçük bir erkekle evlendiniz.
Ayrıca her konu başlangıcına yeni evliyim yazmayın artık tüm bdv anladı.
Yazmasanız da yeni evli olduğunuz bu saçma sapan kavgalardan anlaşılıyor.
Yüksek lisans yapacak kadar bilinçli eğitimlisiniz ama bu yaşta evleniyorsunuz ne diyeyim ki ben...

Siz bunu hak edecek ne yaptınız söyleyeyim mi küçük yaşta kendinizden de küçük bir erkekle evlendiniz.
Yüksek lisans yapacak kadar bilinçli eğitimlisiniz ama bu yaşta evleniyorsunuz ne diyeyim ki ben...
Ay ben bilmiyorum valla kaç yaşında evlenmiş ki

Yaşımın evlilik için küçük olduğunu düşünmüyorum.büyük biriyle evlenince ortada hep mantıklı kavgalar mı oluyo bunu da anlamadım.konularım rahatsız ediyorsa okumak yorum yazmak zorunda değilsiniz burda herkesin tek amacı fikir almak, dert paylaşmak..
benimki de bu

Bir şeyi yapma diyosalar yapmayın ki başınıza bunlar gelmesin. Erkekler için parfüm, deodorant, rolon hepsi aynı şey evli biri olarak bunu artık öğrenmiş olmanız lazım

Ay ben bilmiyorum valla kaç yaşında evlenmiş ki
Bilmiyorum 22 ya da 23 yaşında olabilir şu an konu sahibesi, tam emin değilim.
Yani evlilik kaçmıyor tanıyana kadar evlenmese belki zaten o kişiyle evlenmekten vazgeçecek.
Bir üye daha vardı kendisine çok kez yazdım boşanmaya karar vermiş sanırım.
Görünen köy kılavuz istemezmiş üyeler kendilerine ediyorlar valla.
Bir de bu zindan hayatı devam ettirmeye kuyruğu dik tutmaya çalışıyorlar şaka gibi.

Kızlar yeni evli sayılırım.eşimin arkadaşlarına yemeğe gidiyoduk bikaç saat önce. giderken arabada kavga ettik. parfüm sıkma demişti bende hava çok sıcak diye deodorant sıktım. arabaya bindiğimde sıkma demiştim sana dedi sıkmadım, parfüm değil o, deodorant dedim.bana yalan söylüyosun beni kandırmaya çalışıyosun ne fark eder diye bana söylenmeye başladı sonra kendine inadına parfüm sıktı.sıkma arabada midemi bulandırıyo sevmiyorum şu kokuyu dedim onun üzerine aldı parfümünü benim üzerime sıktı heryerim erkek parfümü oldu o şişeyi atcam arabadan dedim bende aşırı sinirlendim durdur inicem dedim hadi at bakalım da noluyo gör ben sana çok sabrediyorum yeter artık diye bağıra çağıra direksiyon yumruklayarak evin oraya döndü.beni kapının oraya bıraktı sonra bastı gitti.bende bindim arabama çektim müsait bi yere oturuyorum iki saattir.arkadaşları aradı ama açmadım konuşcak halde değilim. kafam karman çorman, ellerim buz gibi, içim titriyo hala.
Ben bunu hak etcek naptım
Ikinizde abartmışsınız. Parfümden rahatsız oluyosa deodoranttanda rahatsız olması normal. Eşiniz fazla tepki göstermiş olabilir ama sizde hatalısınız.

Bilmiyorum 22 ya da 23 yaşında olabilir şu an konu sahibesi, tam emin değilim.
Yani evlilik kaçmıyor tanıyana kadar evlenmese belki zaten o kişiyle evlenmekten vazgeçecek.
Bir üye daha vardı kendisine çok kez yazdım boşanmaya karar vermiş sanırım.
Görünen köy kılavuz istemezmiş üyeler kendilerine ediyorlar valla.
Bir de bu zindan hayatı devam ettirmeye kuyruğu dik tutmaya çalışıyorlar şaka gibi.
92 doğumlu sanırım, 26 yaşında oluyor. Küçük değil. Eşi kaç yaşında bilmiyorum tabi.

Yaşımın evlilik için küçük olduğunu düşünmüyorum.büyük biriyle evlenince ortada hep mantıklı kavgalar mı oluyo bunu da anlamadım.konularım rahatsız ediyorsa okumak yorum yazmak zorunda değilsiniz burda herkesin tek amacı fikir almak, dert paylaşmak..
benimki de bu
Ya belli oluyor yaşınız evlilik için küçük değilmiş...

Bakın ben de sizin mantıklı düşünmeniz için yazıyorum ama yok gidip aah canım boşver kocandır o senin evliliğe devam et yazanları beğenirsiniz biliyorum da dönüp dolaşıp benim dediklerime gelirsiniz belli etmezsiniz.

Eğitim seviyeleri bir değil adam bu yüzden size baskı mı ne kuruyordu yanlış hatırlamıyorsam bu kadar sorun var siz gözardı ediyorsunuz bir patlarsanız kocanıza fena olursunuz benden söylemesi.

92 doğumlu sanırım, 26 yaşında oluyor. Küçük değil. Eşi kaç yaşında bilmiyorum tabi.
Tatlım bir konusunda 23 yaşındayım yazmış :) 92 yazdığına bakma yani eşi de 21 yaşında :)

Şimdi baktım gerçi konusu 2015te açılmış onu fark etmemişim gerçi 92li de olsa genç bir yaş günümüz için kaç konu açtı ben kendisine yazık ediyor diyorum ona üzülüyorum eşi iki yaş farktan bile dem vuruyormuş eşinin tavrı hoş değil evlilik düzelirse de zor düzelir belli.

Niye istemiyor parfüm sıkmanızı.Kokusunu mu beğenmiyor,alerjisi mi var,yada çok güzel kokuyor da o yüzden mi?
Sebep herneyse de eşiniz çok fevri.Biraz olgunlaşması gerek.

Tatlım bir konusunda 23 yaşındayım yazmış :) 92 yazdığına bakma yani eşi de 21 yaşında :)

Şimdi baktım gerçi konusu 2015te açılmış onu fark etmemişim gerçi 92li de olsa genç bir yaş günümüz için kaç konu açtı ben kendisine yazık ediyor diyorum ona üzülüyorum eşi iki yaş farktan bile dem vuruyormuş eşinin tavrı hoş değil evlilik düzelirse de zor düzelir belli.
Yahu size ne ? Yok yasi kucuk falan. Hayir sanane. ?
Senin yas buyuk ama ugrasın kucük.

Bu hareketlerin yasla ne alakasi var ?
Sanki her 40 yadindaki insanin kavgasi cok anlamli dunyaya buyuk katkilar sagliyo gibi. Eften puften bir sekil de oluyo bu kavgalar. Insanlar senin uygun görduğun yasta evlenmek zorunda mi ?
Az otede parcalayin atomu falan.

Yahu size ne ? Yok yasi kucuk falan. Hayir sanane. ?
Senin yas buyuk ama ugrasın kucük.

Bu hareketlerin yasla ne alakasi var ?
Sanki her 40 yadindaki insanin kavgasi cok anlamli dunyaya buyuk katkilar sagliyo gibi. Eften puften bir sekil de oluyo bu kavgalar. Insanlar senin uygun görduğun yasta evlenmek zorunda mi ?
Az otede parcalayin atomu falan.
Katılıyorum.
Üşendim şimdi uzun uzun yazmaya :KK48:

Back
X