Eve gitmek istemiyorum

bosuna bir birinizi yemegin aclik baslarina vurmus....

yok o onu istemezse kabul et sende onu istemedigini onu yapmaz.. saygi bla bla diyenlere sesleniyorum... konu parfüm... tabiki insanlara güzel kokmak icin sart! agir parfüm tamam abarti ola bilir kiz bide sadece deodarant skmis....

hani herseyi hepsini onu bunu gectim. peygamber efendimiz as gül kokarmis ya mis gibi!!!

simdi bu hödük kardesimizin müslüman oldugunz tahmin ederek peygamber efendimizi örnek alarak aklini basini almasini umut ediyorum. bide kendi erkek parfümünü skmis. evlilik bu! insan köpegine bile böyle davranmiyor! hangi magrada yetis mis bu ya

Her konu tartısılir zaten tmm deyip gecilmez

işte parfümü neden tartışsın bu kadın?
ilk kez sıkmıyor ya. tanıştıkları zamanlar sıkıyordu. o zaman ses etmeyen adam şimdi neden triplere giriyor?
bu mudur olay?
nikahı yapınca ona buna karışmak mı evlilikte erkeğin görevi size göre?

işte parfümü neden tartışsın bu kadın?
ilk kez sıkmıyor ya. tanıştıkları zamanlar sıkıyordu. o zaman ses etmeyen adam şimdi neden triplere giriyor?
bu mudur olay?
nikahı yapınca ona buna karışmak mı evlilikte erkeğin görevi size göre?
Ozaman szinde esinize snu yapma sevmiyorum dediginz bir sey yok ?

sevgililik, nişanlılık bu gibi şeyleri konuşmak için var.
eş adayı sigara içiyorsa mesela bunu yapma diyebilirsiniz ama böyle eften püften şeyleri sonradan çıkartamazsınız. çünkü bunun sonu yok. parfümü oturması kalkması bitmez takıntılı olana..

eş adayı sigara içiyorsa mesela bunu yapma diyebilirsiniz ama böyle eften püften şeyleri sonradan çıkartamazsınız. çünkü bunun sonu yok. parfümü oturması kalkması bitmez takıntılı olana..
Sorumun cevabnı alamadm ama neyse herkezn düsüncesi farklı siz öyle düsünün snucta herkzden fikir almak icin bu konu acılms

Sorumun cevabnı alamadm ama neyse herkezn düsüncesi farklı siz öyle düsünün snucta herkzden fikir almak icin bu konu acılms

ya Allah askina simdi suraya esim cok para harcio beni zor duruma sokuyo istemiyorum desem bana yardim edersiniz!

ama esim kici acik gezssin istiom derseniz bana manyak dersiniz!

adam deodaranta kiziyor??? hadi ozaman onun piskolojisine inelim adam demek okadar ahlaksizki bi parfüm onu bastan cikarmaya yetiyoe?!! o prfümü bi cocuk siksa nolur??

Siz bunu hak edecek ne yaptınız söyleyeyim mi küçük yaşta kendinizden de küçük bir erkekle evlendiniz.
Ayrıca her konu başlangıcına yeni evliyim yazmayın artık tüm bdv anladı.
Yazmasanız da yeni evli olduğunuz bu saçma sapan kavgalardan anlaşılıyor.
Yüksek lisans yapacak kadar bilinçli eğitimlisiniz ama bu yaşta evleniyorsunuz ne diyeyim ki ben...
:D efsane yorumlama

ama işte bu olay sevmediği şeyi yapma yapmama meselesi değil ki.
çocuk açık açık başkalarına güzel kokmak için sıkıyorsun demiş. bir kadın bu hakarete maruz kalmamalı. peki kocacım istemiyorsan sıkmam dememeli.
kıskançlığın da bir dozu bir edebi olmalı.
insan karısını bu şekilde itham edebilmek için paranoyak olmalı. tedavi olsun madem.

Bazı yorumları cidden aklım almıyor, eşin parfüm sıkmanı istemediği için sıkmayacaksın diyenler eşleri nefes aldığı ölçüde nefes alsın, eşlerinin koyduğu kafeste mutlu mesut yaşasınlar.

Eşlerin elbette birbirlerinden istekleri olabilir ama bu bir mantık kuralı çerçevesinde olur, bu sıcakta parfüm sıkmak istememenin hiç bir akla mantığa uygun bir tarafı yok.

İnsanlara güzel kokmak için parfüm sıktığını düşünen adamın hastalıklı bir zihniyeti vardır net. O zaman güzel giyinen öz bakımını yapan her kadın birine kendini güzel göstermek için yapıyordur yada böyle davranan her kadına baktığına adamın aklından (kibarca söylemek için böyle yazıyorum aslında tam karşılığı başka bir kelime!) kötü şeyler geçiyordur.

Parfum, pardon deodorant gibi yaz gunu ter kokmamak icin kullanilan en temel bakim malzemesini bile boyle algilayan sapik ruhlulardan dolayi Eylul, Leyla ve niceleri melek oldu....
Nerelerde yetisiyor bu insanlar, kimler egitiyor ya da egitemiyor anlayamiyorum.
Eziklik, manyaklik, guc gosterme, kendini ispat etme cabasi... Adina ne derseniz deyin, akla mantiga sigmiyor.

Kucuk meselelerden tartisma sacma sapan buyuyor bazen. Yeni evliyken hele...
Ama arkadaslariniza yansimasi gercekten cocukluk olmus. Arabadan sizi indirip gitmesi falan nedir yahu? Bu nasil bir tepkidir bu nasil bir kocaliktir? Yok kocan hos kokmani istemiyosa sikma parfum falan diyolar ya bazilari, bir adam karisini arabadan indirip nasil yoluna devam eder bunu hic dusunmuyolar mi? Farkli kafalar....

Bu yoruma katılıyorum esiniz istemiyirsa yapmıyacksın gecim iki başlıdır o parfum sıkmanızı istemez sizde ondan baska bir sey yapmasnı istemessiniz cnku hayatı birlikte paylasıyorsnz benim esimde sevmez bnde dısarda hic sıkmam evde sıkarım cnku dısarda sıksam kavga cıkacak huzursuzluk olacak ne gerek var ki kaldi ki cokda onemli bir sey degil parfum olmasada olur yani huzursuz kalmaktnsa sıkmayın esiniz istemiyor
Katılıyorum. :KK66:

Böyle kişisel gelişimini tamamlamamış tipleri koca diye alıyorsunuz ondan sonra bir parfümden neler oluyor.
eş seçiminizi düzgün yapsanız bu sorunların çoğu olmayacak da işte...
Seçimi düzgün yapıp yapmamakla bitmiyor ki ne alakası var ! Hiç bir insan dört dörtlük olamaz. Demek ki onun da kocası kıskanç burda hata kadında kocasını tanıyor olmalı az önce bir form da okudum kadının 2 çocuğu var adam da cimri kavga etmişler. Bizlerin bile yeri geliyor aşırı tepkiler verdiğimiz oluyor

Ya belli oluyor yaşınız evlilik için küçük değilmiş...

Bakın ben de sizin mantıklı düşünmeniz için yazıyorum ama yok gidip aah canım boşver kocandır o senin evliliğe devam et yazanları beğenirsiniz biliyorum da dönüp dolaşıp benim dediklerime gelirsiniz belli etmezsiniz.

Eğitim seviyeleri bir değil adam bu yüzden size baskı mı ne kuruyordu yanlış hatırlamıyorsam bu kadar sorun var siz gözardı ediyorsunuz bir patlarsanız kocanıza fena olursunuz benden söylemesi.
O konuyu ben de hatırlıyorum mezuniyete falan gitmeme durumu vardı. Ben size katılıyorum kocandır, karındır şöylendir, böylendir diyerek görmezden gelindiği için giderek büyüyor sonra daha da üzücü oluyor ya önlem alınmalı ya da uzatılmamalı

yarın kocanız evden çıkma, perde açma dese de boyun eğip tamam mı diyeceksiniz?
erkek ne derse yapmak geçim demek değildir aksine bu kadını küçük görmektir.
pek çok erkek bilirim ki deodorant parfüm farkını bilir. sizin çevrenizde hep hödük tipler varsa o sizin sorununuz.
parfüm sıkmanı istemiyorum diyemez bir koca. böyle saçma bir yaklaşım olamaz. bu kadın dün parfüm sıkmaya başlamadı değil mi baştan kabul edip şimdi neden yan çiziyor? bir de parfüm yani?
kaldı ki çalışmaya da karışıyormuş yobaz kocası.
bu iş parfüm meselesi değil yani karşısında kadının birey olmasını kabullenmeyen, ona bişeyler dikte etmeye kalkan bir tip var. siz de kendiniz kocalarınıza ezildiğiniz gibi başkası da ezilsin istiyorsunuz.
hiç kocası alttan alsın, makul olsun diyen yok, erkek her haltı yapsın ama kadın alttan alsın.
ne güzel iş ya...
Bak evli değilsin galiba dediklerini düşününce evet haklısın diyoruz bir çoğumuz ama evli olmak bir çatı altına girmek öyle sevgili hayatı yada filmlerde dizilerde gördüğümüz gibi değil. Eğer gerçekten seven bir adamsa karşısındakini ezilmesi gereken kadınlar 2.sınıftır diye görüyorsa Evden çıkma perde açma bunları demez! Erkeğin her dediğini yapmak değil ki bu yeri geliyor sende ben bunu istemem yapamazsın alamazsın dediğinde de o sana itaat ediyor birbirini idare etmek yoksa her evlilik boşanma ile sonlanır. Bulunduğumuz bir çok ortam da böyle okul,iş hayatı,arkadaş çeviren hatta samimi bir dostun bile evliliğe böyle yaklaşmanızı istemem

ya Allah askina simdi suraya esim cok para harcio beni zor duruma sokuyo istemiyorum desem bana yardim edersiniz!

ama esim kici acik gezssin istiom derseniz bana manyak dersiniz!

adam deodaranta kiziyor??? hadi ozaman onun piskolojisine inelim adam demek okadar ahlaksizki bi parfüm onu bastan cikarmaya yetiyoe?!! o prfümü bi cocuk siksa nolur??
:KK9:yani bu kadar gzel örnek verilirdi :KK9:

Ney? Hadi hepsini gectimde bacim roll on ada izin yok mu : ( hep bu tipler yuzunden toplu tasimalar leş gibi kokuyo.. bu koca icin yapilip yapilmayacak sey degildirki.. kisisel bakim.. dis fircalamakla yarisir nerdeyse.. orhan gencebay o kadar reklam cekmis, ama bosuna : (
Ney? Hadi hepsini gectimde bacim roll on ada izin yok mu : ( hep bu tipler yuzunden toplu tasimalar leş gibi kokuyo.. bu koca icin yapilip yapilmayacak sey degildirki.. kisisel bakim.. dis fircalamakla yarisir nerdeyse.. orhan gencebay o kadar reklam cekmis, ama bosuna : (
Sesli güldüm :) o anlamda değil ama tabiki iğrenç kokar bence kadının kocası madem kıskanç kendi eşimden biliyorum deli oluyorlar soracaktı bak sen sıkma dedin tamam sıkmıyorum ama çok terliyorum kokarsam ark.yanında mahçup olursun deodorant kullanabilir miyim diye

Sesli güldüm :) o anlamda değil ama tabiki iğrenç kokar bence kadının kocası madem kıskanç kendi eşimden biliyorum deli oluyorlar soracaktı bak sen sıkma dedin tamam sıkmıyorum ama çok terliyorum kokarsam ark.yanında mahçup olursun deodorant kullanabilir miyim diye

İyi de her konuyu böyle 3 yaşındakine açıklar gibi açıklicak mı? Konu sahibinin hatası adam ilk sıkma dediğinde ve bu tarz isteklerde bulunduğunda gerekli tepkiyi vermemiş olması "ne münasebet?" diyememiş olmasıdır.

Back
X