Daha öncede mezuniyet yüzünden bir ton abuk sabuk olay yâşattı size bu adam. Şimdide parfüm. Bakın sizi incitmek kırmak istemiyorum ben şuan 40 lı yaşlarıma gelen bir kadınım. 20 li yaşlarımda benzer bir ilişki yaşadım uzun süre beni psikolojik olarak Çökertmesine izinde verdim ama sonuç değişmedi ayrıldık. İyiki de ayrılmışım kocamla tanıştım çok mutluyum . Bu evliliğin sonu boşanmadır. Sorun yaş farkı değil yaş farkı aşılır. Sorun eşiniz kompleksli ve ( kabul etmesede) ruh hastası. Gerçek sevgi bu değil. Sevgi çiçek almak , sevgi sözcükleri söylemek falan değildir. Gerçek sevgi üzmemek , incitmemek, bilerek isteyerek eşini aşağılayıp bundan zevk almak değildir. Siz bu yazdıklarıma itiraz edeceksiniz Yada görmezden geleceksiniz Yada ne saçmalıyor bu kadın diye düşünüp beni tersleyeceksiniz . Ama ben size çok net söylüyorum çok değil 2-3 yıl sonra boşanacaksınız. Sebebi : siz çok akıllı , düzgün bir aileye sahip, güzel, eğitimli ve istese çok iyi bir kariyere sahip olabilecek bir kadınsınız. Eşiniz son derece kıskanç kopleksli ve zayıf karakterli bir adam. Sizi taşıyamaz. Sizi taşıyamayacağı içinde her gün başka başka bahanelerle kavgalar ve krizler çıkarmaya devam edecek. Güzel olduğunuz İçin yaşlısın benden diyecek , akıllı ve eğitimli olduğunuz İçin her şey okumak değil sende pratik zeka yok diyecek, çevrenizde dikkat çeken biri olduğunuz İçin bunu hazmedemeyip aptal , çirkin biri olduğunuza sizi inandırmaya çalışacak. Bu böyle devam edecek nereye kadar derseniz ya siz onun yaptığı psikolojik mobing e yenileceksiniz. Yada boşanacaksınız. Bana kızsanızda sonuç bu. Bu evlilik yaş farkı Yada eğitim farkı yüzünden sorunlu değil. Eşiniz ruh hastası o yüzden ya sizin benliğinizi yokeder kazanır . Yada ayrılırsınız siz kazanırsınız.