- 4 Şubat 2019
- 4.203
- 9.007
- 158
- Konu Sahibi pportakall
-
Tatlım benimkiler de öyle. Beni de nişanlımı da 50 defa çağırdılar. Ama yok gitmem. Mazallah bir bulaştırırsak bütün ev telef olur. Israr edeceksin yapacak bir şey yok.Bence de gecerli bir sebep ama onlar ici yeterince gecerli değil.
Hem gecerlı hem dogru bir sebepBence de gecerli bir sebep ama onlar ici yeterince gecerli değil.
Napayim hanimefendi eve gidip sinav stresini üzerine bir de aile baskisi ekleyip psikolojimi mi bozayım. Öyle demeyi kabul etmiyorlar.
Bizimkiler anlamıyor ya maalesef. Evde kücük cocuk yok ve dubleks fiziksel olarak ders calismama engel olacak bir sey yok. Otobüs tutuyor diyorum (gercekrende tutuyor 2 gün kendime gelemiyorum ) burda dinlenirsin diyorlar sizinle ayni ortamda bulunmak istemiyorum beni darlıyorsunuz da denmiyor
En az 10 defa coronadan dolayı dedim,yol cekmek istemiyorum dedim. Coronodan dolayiysa neden dershaneye gidiyormusum. Sürekli neden gelmedin,gelseydin,sokağa çıkma yasağı gelebilir,yasak olursa orada napıcaksın,gel gel gel... Benim onlarin ve sinav disinda bir hayatım olduğunu kabullenemiyorlar.Corona var, gelmiyorum. Hasta olmak istemiyorum yada size hastaligi tasimakta istemiyorum. Burda iyiyim rahatim ve abimin yanindayim de ve konuyu kapat.
Yani bu insanlar ne yapacak? Silah zoru ilemi seni gelip alacaklar? 24 yasindasin, biraz sesin çiksin. 16 yasindaki bir ergen degilsin. Yani bu virüs bahane bile degil. Eger kimse evde kalmaz ise, Türkiye, Italyadan bile beter olur. Lütfen herkes evinde kalsin.
En az 10 defa coronadan dolayı dedim,yol cekmek istemiyorum dedim. Coronodan dolayiysa neden dershaneye gidiyormusum. Sürekli neden gelmedin,gelseydin,sokağa çıkma yasağı gelebilir,yasak olursa orada napıcaksın,gel gel gel... Benim onlarin ve sinav disinda bir hayatım olduğunu kabullenemiyorlar.
Herkesin aile dinamiği farklıdır siz böyle düşündügünüze göre ne mutlu size böyle iyi aile iliskileriniz olduğunuz için.Bizim aile dinamiğimizde cinsiyetcilik var yani bu kusak catismasından ataerkillikten öte bir şey yoksa ne olursa olsun annemdir babamdir iyi olsunlar mutlu olsunlar ama herkes yerinde sağolsunYani yanlış anlamayın ama ben konunuza üzüldüm. Tabiki ciddi bir dönemden geçiyoruz corona yüzünden yolculuk yapmanızı hiç tavsiye etmem. Yani yaptığınız doğru olan ama siz hastalıktan ziyade oraya gitmeye irrite oluyorsunuz, ailenizin yanına gitmemek için bu kadar yalan düşünmeye çalışmak gerekirse sokakta dolanıp eve giderim demek... Yani ailesel baglarınız nasıl bilmiyorum ama yarın birgün onlardan birine birşey olursa bu üyeliğinizde zamanında sırf onları görmemek için yazdığınız yorumları görüp çok üzülebilirsiniz. Bence onlarla zaman geçirmek bu kadar korkunç olmamalı.
Herkesin aile dinamiği farklıdır siz böyle düşündügünüze göre ne mutlu size böyle iyi aile iliskileriniz olduğunuz için.Bizim aile dinamiğimizde cinsiyetcilik var yani bu kusak catismasından ataerkillikten öte bir şey yoksa ne olursa olsun annemdir babamdir iyi olsunlar mutlu olsunlar ama herkes yerinde sağolsun
tamam da zaten aklı başında kimse arkadaşlarıyla görüşmüyor ki, görüntülü konuşuyoruz en fazla.ÇOK mecbur kalmadıkça dışarı çıkılmıyor, kimseyle görüşülmüyor.amaç o zaten.Ben de istemiyorum dışarı çıkmayı. Evet cafeler kapalı arkadaslaeimla da görüsemem kapali cezaevinden hallice bi yasam istemiyorum
Bulundugum yerde ikide bir bana müdahale eden durduk yere moralimi bozan yok. Cok bunalırsam evin arkası yürüyüs parkı cikip hava alabilirim. Eve gidince en temel hak olan özgürlük hakkım elimden alınıyor sürekli sorgu sual sınav muhabbeti atanma muhabbeti temizliğime karismalar.Şu an olduğum herde abim calisiyor oldugu icin günün yarisinda onu görmüyorum. Kaliteli bir yalnızlık yasiyorum ve memnunum.Gitmeyin.
Ben de otobüsle gidecek kadar değersiz bulmuyorum canınızı. Sokakta değilsiniz
Merak ettiğim, şu an bulunduğunuz yerde farklı ne yapacak olduğunuz?
Evden çıkamazsınız.
Arkadaşlarınız ile görüşemezsiniz.
Dersane zaten yok.
Aileniz ile ayni evde olmanın size eksisi ne olacak?
O zaman saygı duyuyorum sizeHerkesin aile dinamiği farklıdır siz böyle düşündügünüze göre ne mutlu size böyle iyi aile iliskileriniz olduğunuz için.Bizim aile dinamiğimizde cinsiyetcilik var yani bu kusak catismasından ataerkillikten öte bir şey yoksa ne olursa olsun annemdir babamdir iyi olsunlar mutlu olsunlar ama herkes yerinde sağolsun
O da git diyor ve kendisi polis onlara izin yok ama tesekkür ederim fikriniz icin.Abinize düşüncelerinizi anlatsanız.. Sokağa çıkma yasağı vb olursa ben tek mi kalayım, kardeşim yanımda kalsın dese çözüm olur bence
Aynen reglim diyeceğim yarın persembeye de nasip haftaya da umarım dershane acilir. Tesekkürler tavsigeniz icinSallayacaksınn kırmamak adına bugün şurama bir şey oldu yarın buram ağrıyor gittiği yere kadar..
Canım sen annenin babanın yanında olup onları dışarı çıkartmaman gerekirken gezme peşindesin.Valla dünyaya çocuk getirmekten korkuyorum ya hamileyim bir de Allahım vicdanlı evlat nasip etsinVirüsten dolayı gecen hafta dershaneler kapandı. Bizimkiler de öyle olunca eve gel dediler. Ben de deneme sinavim var sadece dersler yok biz de dedim(yalan). Ama bu hafta gene dershane kapali olacakmis diye mesaj geldiEve gitmeyi hic istemiyorum telefonda bile beni hayattan bezdiriyor annemle babam bir de oraya gidersem cafeler de kapalı arkadaslarımla da bulusamayacağım annem temizlik hastası sürekli temizlik yaparız evse. Dershane yarın bir de persembe günüydü normalde. Abimle yaşıyorum dershaneye gidecekmiş gibi 1 saatligine dışarı çıkıp gelsem mi ? O işte olacak kacta gidio geldigimi bilmez,sorgulamazda. Ama ben mantikli yalan söylemeyi bir türlü beceremiyorum.
Kulağa mantıksız gelmeyen nasıl bir bahane bulabilirim ?
Arkadaslar lütfen corona disinda bir bahane olsun. Bunu denemistim geçerligi olmadı
Gezme peşinde değilim. Psikolojik baskıdan kaçıyorum.Canım sen annenin babanın yanında olup onları dışarı çıkartmaman gerekirken gezme peşindesin.Valla dünyaya çocuk getirmekten korkuyorum ya hamileyim bir de Allahım vicdanlı evlat nasip etsin
Temizlik yapmaktan kaçıyorsun.Onlara bir şey olsa görürüm ben senin psikolojiniGezme peşinde değilim. Psikolojik baskıdan kaçıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?