Eve gitmemek icin bahaneye ihtiyacım var 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Temizlik yapmaktan kaçıyorsun.Onlara bir şey olsa görürüm ben senin psikolojini
Hanımefendi neden illa elestirmek konu dışı yorum yapmak zorundasınız cinsiyetimden dolayı yillarca psikolojik ve fiziksel siddet gördüm. Her seyi illa yazmam mı gerekiyor ?

Hanımefendi neden illa elestirmek konu dışı yorum yapmak zorundasınız cinsiyetimden dolayı yillarca psikolojik ve fiziksel siddet gördüm. Her seyi illa yazmam mı gerekiyor ?
Yok canım ben yazmadan anlayabiliyorum öyle bir yeteneğim var uzaktan hayat yorumluyorum

Corona yeterli gelmiyorsa başka hiç bir şey yeterli gelmez ayrıca zaten ne kadar az mobilite o kadar iyi

Sizi anlıyorum baskıcı aileniz var perşembeye asla dershane açılmaz beklemeyin onu
Burada kalmak istiyorum demenin yeterli olması lazım

Bir birey olarak....
8 saatte uzun bence
Ders çalışıcam ortam sessiz abim zaten evde olmuyor hem salgında abim yalnız kalmasın en azından temızlıge dikkat ederim
Çünkü ailen baskıcıysa abin yollamak isteyebılır seni yani üzgünüm

Corons corona hem yalanları hem aşkları tükettin

Hanımefendi bence üstünüe vazife olmayan şeyler hakkında konu dışı yorum yapmayın. Tavsiye istedim elestiri değil
Hanımefendi buraya konu açıyorsan cevabımı yazarım bu da üzerime vazife olur.Ben de ailenin yanında ol diye tavsiye verdim zaten canın isterse.Hadi by

Vah vah
24 yaşında üniversite mezunu, büyükşehirde yaşayan bir kız ailesine “gelmek istemiyorum” diyemeyip bin bir bahane arıyorsa;

Kırsalda büyümüş, eğitim alamamış (üniversiteler sadece akademik bilgi alınan yerler değildir), gencecik kızlara bir daha bir şey demeyeceğim.

Valla bundan 1 ay sonra ne durumda olacağımız belli değil. Belki çok ciddi bir salgın olacak ve kimse bir yere gidemeyecek. Ben ailemin yanında olmak isterdim. Şuanda başka sehirdeyiz o kadar merak ediyorum ki her gün arıyorum keşke yanlarına gidebilsem bazen düşünüyorum bir daha görebilecek miyim onları diye

Cinsiyet ayrımcılığı yapıyorlar diyor kız
Aramız iyi değil diyor
Bana olan sevgilerini hissettiğim bir aile değil diyor

Siz ne diyorsunuz?

Cinsiyet ayrımcılığı yapıyorlar diyor kız
Aramız iyi değil diyor
Bana olan sevgilerini hissettiğim bir aile değil diyor

Siz ne diyorsunuz?
Ne diyorum derken konuya cevap veriyorum?

O detayları sonraki mesajlarda yazmış baştan yazsaydi o zaman yarım yamalak konu açıp başka yorumlar alınca kalan detayları yazmak da kendi sorumlulugu.

Ben de ankara dan 8 saat uzaktaki biyere gitmeyi çok istiyorum şuan ama mümkün değil, o otobuslere uçağa vs binecek kadar canıma kastetmedim henüz. Ailem de gelme evden çıkma diyor. Özel aracimla bile cesaret edemiyorum benzinlikte vs durmam gerekir ihtiyaç için diye valla sizdeki iyi cesaret.

Abimi yalnız bırakmayım de. Dikkat etmiyor hijyene ben göz kulak oluyorum de. Madem cinsiyet ayrımcılığı var bu şekil abinle kalırsın

Napayim hanimefendi eve gidip sinav stresini üzerine bir de aile baskisi ekleyip psikolojimi mi bozayım. Öyle demeyi kabul etmiyorlar.

Kpss çalıştığınza göre kocaman insansınız. "hayır bu ortamda gelmiyorum" diyeceksiniz bitti.
Çocuk musunuz ikna etmeye çalışıyorsunuz? Coronayı ciddiye almayan aile neyi ciddiye alır ki?

Darlıyorlarsa aklınızı başınıza toplayın beni yollara dökmeye çalışmayın bu ortamda de. İstemediğiniz bir şeyi zorla yapacak değilsiniz yetişkin olarak. Telefonlarını açma gerekirse ya. Ne kızıyorum böyle ailelere.

Gelmek istemiyorum dersen seni fururlar mı

Dürüst olup bu ortamda gelemem derken varken neden başka bahanelerin arkasına sığınıyorsun ki.

Abiniz bekar mı

O da git diyor ve kendisi polis onlara izin yok ama tesekkür ederim fikriniz icin.

Aynen reglim diyeceğim yarın persembeye de nasip haftaya da umarım dershane acilir. Tesekkürler tavsigeniz icin

Açılmaz , açılmamalı. Bu çok riskli.

Okullar bile açılmayacak deniliyor, çoğu sınavlar , kupa maçları ne var ne yok hepsi ertelendi.

Siz hala haftaya dershane açılır belki diyorsunuz. Açılmaz.

yasınız cok kusuk heralde konunuzdan bunu anladım
oraya gıdersem arkadaslarımla bulusamam cafe kapalı, annem cok tıtız temızlık yapmak zorunda kalırım bu yuzden ıstemıyorum falan...
ortalarda dolanmayı dusunuyormussunuz bırde
ayrıca aılenız sıze ınanmadıgı ıcın ısrarla cagırıyordur, dershane kapalı ama deneme sınavı ıcın toplanıyorsunuz oyle mı ?

dogrudan fazla uzaklastıgınız ıcın aslında pek goremıyorsunuz
suan zaten baska yere gıtmenız dogru degıl
ıstedıklerı kadar cagırsınlar cıkamam dıyeceksınız
oraya gıdersem hapıs hayatı arkadaslarımla gorusemem dıyorsunuz ama zaten burda da gorusemezsınız gorusmemelısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…