- 16 Eylül 2017
- 7.708
- 13.954
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Hanımefendi neden illa elestirmek konu dışı yorum yapmak zorundasınız cinsiyetimden dolayı yillarca psikolojik ve fiziksel siddet gördüm. Her seyi illa yazmam mı gerekiyor ?Temizlik yapmaktan kaçıyorsun.Onlara bir şey olsa görürüm ben senin psikolojini
Yok canım ben yazmadan anlayabiliyorum öyle bir yeteneğim var uzaktan hayat yorumluyorumHanımefendi neden illa elestirmek konu dışı yorum yapmak zorundasınız cinsiyetimden dolayı yillarca psikolojik ve fiziksel siddet gördüm. Her seyi illa yazmam mı gerekiyor ?
Hanımefendi bence üstünüe vazife olmayan şeyler hakkında konu dışı yorum yapmayın. Tavsiye istedim elestiri değilYok canım ben yazmadan anlayabiliyorum öyle bir yeteneğim var uzaktan hayat yorumluyorum
Hanımefendi buraya konu açıyorsan cevabımı yazarım bu da üzerime vazife olur.Ben de ailenin yanında ol diye tavsiye verdim zaten canın isterse.Hadi byHanımefendi bence üstünüe vazife olmayan şeyler hakkında konu dışı yorum yapmayın. Tavsiye istedim elestiri değil
Valla bundan 1 ay sonra ne durumda olacağımız belli değil. Belki çok ciddi bir salgın olacak ve kimse bir yere gidemeyecek. Ben ailemin yanında olmak isterdim. Şuanda başka sehirdeyiz o kadar merak ediyorum ki her gün arıyorum keşke yanlarına gidebilsem bazen düşünüyorum bir daha görebilecek miyim onları diye
Ne diyorum derken konuya cevap veriyorum?Cinsiyet ayrımcılığı yapıyorlar diyor kız
Aramız iyi değil diyor
Bana olan sevgilerini hissettiğim bir aile değil diyor
Siz ne diyorsunuz?
Napayim hanimefendi eve gidip sinav stresini üzerine bir de aile baskisi ekleyip psikolojimi mi bozayım. Öyle demeyi kabul etmiyorlar.
Gelmek istemiyorum dersen seni fururlar mıVirüsten dolayı gecen hafta dershaneler kapandı. Bizimkiler de öyle olunca eve gel dediler. Ben de deneme sinavim var sadece dersler yok biz de dedim(yalan). Ama bu hafta gene dershane kapali olacakmis diye mesaj geldiEve gitmeyi hic istemiyorum telefonda bile beni hayattan bezdiriyor annemle babam bir de oraya gidersem cafeler de kapalı arkadaslarımla da bulusamayacağım annem temizlik hastası sürekli temizlik yaparız evse. Dershane yarın bir de persembe günüydü normalde. Abimle yaşıyorum dershaneye gidecekmiş gibi 1 saatligine dışarı çıkıp gelsem mi ? O işte olacak kacta gidio geldigimi bilmez,sorgulamazda. Ama ben mantikli yalan söylemeyi bir türlü beceremiyorum.
Kulağa mantıksız gelmeyen nasıl bir bahane bulabilirim ?
Arkadaslar lütfen corona disinda bir bahane olsun. Bunu denemistim geçerligi olmadı
Virüsten dolayı gecen hafta dershaneler kapandı. Bizimkiler de öyle olunca eve gel dediler. Ben de deneme sinavim var sadece dersler yok biz de dedim(yalan). Ama bu hafta gene dershane kapali olacakmis diye mesaj geldiEve gitmeyi hic istemiyorum telefonda bile beni hayattan bezdiriyor annemle babam bir de oraya gidersem cafeler de kapalı arkadaslarımla da bulusamayacağım annem temizlik hastası sürekli temizlik yaparız evse. Dershane yarın bir de persembe günüydü normalde. Abimle yaşıyorum dershaneye gidecekmiş gibi 1 saatligine dışarı çıkıp gelsem mi ? O işte olacak kacta gidio geldigimi bilmez,sorgulamazda. Ama ben mantikli yalan söylemeyi bir türlü beceremiyorum.
Kulağa mantıksız gelmeyen nasıl bir bahane bulabilirim ?
Arkadaslar lütfen corona disinda bir bahane olsun. Bunu denemistim geçerligi olmadı
Abiniz bekar mıBulundugum yerde ikide bir bana müdahale eden durduk yere moralimi bozan yok. Cok bunalırsam evin arkası yürüyüs parkı cikip hava alabilirim. Eve gidince en temel hak olan özgürlük hakkım elimden alınıyor sürekli sorgu sual sınav muhabbeti atanma muhabbeti temizliğime karismalar.Şu an olduğum herde abim calisiyor oldugu icin günün yarisinda onu görmüyorum. Kaliteli bir yalnızlık yasiyorum ve memnunum.
Konu sahibi yazmış zaten kabul etmiyorlar virüsten dolayı gelemem cümlesini demişDürüst olup bu ortamda gelemem derken varken neden başka bahanelerin arkasına sığınıyorsun ki.
Konu sahibi yazmış zaten kabul etmiyorlar virüsten dolayı gelemem cümlesini demiş
O da git diyor ve kendisi polis onlara izin yok ama tesekkür ederim fikriniz icin.
Aynen reglim diyeceğim yarın persembeye de nasip haftaya da umarım dershane acilir. Tesekkürler tavsigeniz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?