- Emoji Skoru
- 1.408
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi pportakall
-
Otobüsle yolculuk yapamam çok tehlikeli de virüs bulaşabilir de ..Ben böyle bir durumda olsam gerçekten binmezdim otobüse. Hem bana hem size tehlike derdim .Bizimkiler anlamıyor ya maalesef. Evde kücük cocuk yok ve dubleks fiziksel olarak ders calismama engel olacak bir sey yok. Otobüs tutuyor diyorum (gercekrende tutuyor 2 gün kendime gelemiyorum ) burda dinlenirsin diyorlar sizinle ayni ortamda bulunmak istemiyorum beni darlıyorsunuz da denmiyor
yasınız cok kusuk heralde konunuzdan bunu anladım
oraya gıdersem arkadaslarımla bulusamam cafe kapalı, annem cok tıtız temızlık yapmak zorunda kalırım bu yuzden ıstemıyorum falan...
ortalarda dolanmayı dusunuyormussunuz bırde
ayrıca aılenız sıze ınanmadıgı ıcın ısrarla cagırıyordur, dershane kapalı ama deneme sınavı ıcın toplanıyorsunuz oyle mı ?
dogrudan fazla uzaklastıgınız ıcın aslında pek goremıyorsunuz
suan zaten baska yere gıtmenız dogru degıl
ıstedıklerı kadar cagırsınlar cıkamam dıyeceksınız
oraya gıdersem hapıs hayatı arkadaslarımla gorusemem dıyorsunuz ama zaten burda da gorusemezsınız gorusmemelısınız
Hayret ediyorum konu dışı, dedigimden , sordugumdan cok farklı cevaplar alıyorum. Soru soruyorum elestirilmeye baslanıyor. En mükemmel sizsinuz en cok siz biliyorsunuz coronadan en cok siz endiseleniyorsunuz ikna oldum ben. Sorumu cevaplayanlara tesekkür ederim. @Mune konuyu kapatir misin