Eve Gizlice Giren Komşu

güvenlik sistemleri. kurdurun rahatlayın. daha cama dokunsa alarmlar öter ve alarm öterken anında görüntü kaydı alıp polis yollar sistem. ben kullanıyorum..
Bir çalışını olarak yorumunuz cok hoşuma gitti Müsteri memnuniyeti ta buralara Bile gelmiş gurur duydum

Son düzenleyen: Moderatör:
Müstakil evde Pencereyi acik mi yatiyorsunuz geceleri kapatın
Gidin sorusturun pencere demiri nerde yaptırılıyor bi ustasını bulup taktirin
Zil örnekti kedi kopekte takılır zile

Zaten eski ev dedi eski evlerde zaten demir var alt katlarda. Ben görmedim demirsiz eski bir ev türkiyede.

Lütfen böyle yorumlar yapacaklar yorum yapmasın
Yorum yapmak serbest? Biz sana kötü bir şey demiyoruz, hakaret etmiyoruz, alay da etmiyoruz. Sen defalarca bu şekilde konular açıyorsun bizde bir şeylerin yolunda olmadığını söylemeye çalışıyoruz. Ama sen dikkate almıyorsun, ve hala bu endişeyle kendini yiyorsun. Ya maytap, ya da bazı şeyler yolunda gitmiyor. Destek almak kötü bir şey değil, kendine değer ver diyoruz.

Bence bu olaylari sadece siz goruyor ve duyuyorsunuz. Yani uzgunum ama zihniniz size oyun oynuyor. Bu sebeple de anneniz sizden yana olmuyor. Doktora gidip zihninizin size oynadigini oyunlara son vermek istemez misiniz?

Kanıtı falan bırak şimdi. Evine biri girer de insan şikayet etmez mi ya?? Sen git şikayetini et onlar napacağını bilir. Yoksa bu şekilde konunun inandırıcılığı kalmıyor ki insanlar yardımcı olsun

Psikolojik tedavi görmeni öneriyorum.. yada kendine uğraş bul spora kursa fln yazıl. Eski konularına bi baktmda herkes seni çekemiyor herkes yamuk bakıyor herkes düşman.. kendi kalıbından çıkarsan hayatın o insanlardan ibaret olmadığını görceksin..
bu konunda umarım yanılıyorsundr. Kimsenin derdi siz değilsinizdir diye düşünüyorum.

Komsu ve dusman dediginiz kisiler uvey anne ve ailesi mi? Onlar mi yapiyor size bunlari? Kim bu dusmanlar? O gun eve girmeden once kavga filan oldumu?

Yani dusmanlik filan diyorsunuz ama sebebi olmali.. mantikli veya mantiksiz bir sebep... bilmiyorum diyorsunz ama bilmemeniz imkansiz.. . annesiz ve uvey anne arasinda mi problem?

Acil yardim alirsiniz umarim
Gidisatiniz hic iyi gelmiyor bana
Halisunasyon mu goruyorsunuz
Gercek disi bi dunyaniz mi var bilmiyorum..

Onceki konularini okudum, zor zamanlar gecirmissin aile ve evlilik olarak. Anladigim kadariyla hala da oyle. Dediklerin mutlaka dogrudur ama bakis acin dogal olarak degismis sanirim her seyi ustune alinmaya baslamissin.
İstersen bir psikologa git ne kaybedersin ki? Senin arkandan konusmalari bakmalari vs dogrudur ama her an seni konusup sana bakip seni oldurmeye calismalari vs sizin fazla uzerinize alinmaniz ve duygu durumunuzun yasadiklarinizdan dolayi bozuldugunu gosteriyor gibi. Sizi yorar.
Herkesin basina gelebilir utanilacak bir sey degil. Umarim diger konunuz bugun psikologtan geldim olur.
Sizin ustesinden geleceginize inaniyorum. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…