- 28 Mart 2017
- 16.592
- 67.936
- 598
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
-
kale anında polise göndermiyor sanırım. gerçi konu sahibi sallıyormuş sanırım herkes öyle yazmışBende kale nin kullanıyorum daha ucuzları da vardır bakın bu sistemlere gayet iyi
O duruma gelmedik bize hırsız girince taktırdık bazı aksaklıklar varkale anında polise göndermiyor sanırım. gerçi konu sahibi sallıyormuş sanırım herkes öyle yazmış
Peki şimdi ne yaptınızNormal gelmiyor tabi de dışardan geliyordu böyle bir şey yapacaklarını hiç düşünmedim
Bir çalışını olarak yorumunuz cok hoşuma gitti Müsteri memnuniyeti ta buralara Bile gelmiş gurur duydumgüvenlik sistemleri. kurdurun rahatlayın. daha cama dokunsa alarmlar öter ve alarm öterken anında görüntü kaydı alıp polis yollar sistem. ben kullanıyorum..
Müstakil evde Pencereyi acik mi yatiyorsunuz geceleri kapatın
Gidin sorusturun pencere demiri nerde yaptırılıyor bi ustasını bulup taktirin
Zil örnekti kedi kopekte takılır zile
Annen endişelenmiyor bitek sen endişelisin o evde nedense?Ben kapıyı kilitleyelim diyorum annem izin vermiyor açılmaz diye sadece odamı kilitliyorum oda kilit üstünde kilitliyor
Yorum yapmak serbest? Biz sana kötü bir şey demiyoruz, hakaret etmiyoruz, alay da etmiyoruz. Sen defalarca bu şekilde konular açıyorsun bizde bir şeylerin yolunda olmadığını söylemeye çalışıyoruz. Ama sen dikkate almıyorsun, ve hala bu endişeyle kendini yiyorsun. Ya maytap, ya da bazı şeyler yolunda gitmiyor. Destek almak kötü bir şey değil, kendine değer ver diyoruz.Lütfen böyle yorumlar yapacaklar yorum yapmasın
Lütfen böyle yorumlar yapacaklar yorum yapmasın
Y
Emredersiniz , bana inanmayan lar Yaradan aynısını yaşatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?