eve hapsolmak....

sessss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
146
22
48
Hatay
lütfen bana yardım edin.Sevgilim beni çok kıskanıyor çok bunalttı beni.Evden çıkma,onunla görüşme bununla görüşme,onu yapma bunu etme.tmm dedim 2 aydır kimseyle görüştüğüm falan yok .işe gidiyorm eve geliorm aradada onunlaym işte.dedim aynısınıda ben ona yapaym bu akşam dışarı çıkacaktı.Çıkmıcaksn dedim ben izin vermiyorm.O ne şekilde davrandıysa bana bende aynısını yaptım ona.çıldırdı tabi çıktı.kendi her istediğini yapabiliyor ama ben ayda yılda gündüz vakti arkadaşlarmla görüşemiyorm.hala kendini çok haklı sanıyor ben işi yokuşa sürüyormuşum.napıcamı şaşırdım beni anlamıyor bi akıl verin :(beni çok yıpratıyor artık

lütfen bana yardım edin.Sevgilim beni çok kıskanıyor çok bunalttı beni.Evden çıkma,onunla görüşme bununla görüşme,onu yapma bunu etme.tmm dedim 2 aydır kimseyle görüştüğüm falan yok .işe gidiyorm eve geliorm aradada onunlaym işte.dedim aynısınıda ben ona yapaym bu akşam dışarı çıkacaktı.Çıkmıcaksn dedim ben izin vermiyorm.O ne şekilde davrandıysa bana bende aynısını yaptım ona.çıldırdı tabi çıktı.kendi her istediğini yapabiliyor ama ben ayda yılda gündüz vakti arkadaşlarmla görüşemiyorm.hala kendini çok haklı sanıyor ben işi yokuşa sürüyormuşum.napıcamı şaşırdım beni anlamıyor bi akıl verin :(beni çok yıpratıyor artık

arkasından çıkaydın sen de bacım hiç öyle alttan alma alıştırmışsın toplamaya bak durumu daha evli bile değilsiniz ne karışıyormuş o kadar:20:

yuh artık
sana izin veriyo ama sen ona izin vermeyince çıldırıyo mu
dinleme onu kesinlikle sende çık görüş arkadaşlarınla inan bana sonra çok üzülürsün

Sana izin vermeyip kendisi çıkıyorsa bu haksızlık.
Karşılıklı fedakarlık yapmak lazım bazen tek taraflı olmaz...

Canım benim erkek arkadaşımı anlatmışsın sanki :1::1::1: ilk başta zordu ama ben alıştım,ama o da benim kızacağım şeyleri yapmaz,hele bir yapsın kıyameti koprarrırımi,sen de yap tavsiye ederim :47::47::47::1::1::1::1::1:

lütfen bana yardım edin.Sevgilim beni çok kıskanıyor çok bunalttı beni.Evden çıkma,onunla görüşme bununla görüşme,onu yapma bunu etme.tmm dedim 2 aydır kimseyle görüştüğüm falan yok . beni anlamıyor bi akıl verin :(beni çok yıpratıyor artık

2 aydır kimseyle görüştüğünüz yok mu?

"Onu yapma bunu etme" dayatmalarına karşı "Tamam" mı dediniz?

:53:

Şu erkek arkadaşlardaki yaptırım gücü evli barklı adamlarda, onları geçtim babalarda, eğitimcilerde yok, ne ala daha hayatta kendini isptalayamamış birisi emrediyor ve kabul ediliyor... Erkekler nasıl kendilerini padişah sanmasın her sözleri ferman kabul edilirken?

Bu tip hareket ve kısıtlamaların ardından olaylar gelişir ve "Aramıyor sormuyor, bana hakaret etti, şiddet gösterdi, beni terk etti"... Her dediği yapılınca kendini bir matah sanıp ona göre davranacak herhalde, tüm iplerin eline verildiği bir adamdan hangi mantıklı hareket beklenebilir ki?

Böyle konularda kendi ilişkisinden bahsedip bu durumu normalleştirenler de çıkıyor ya bazen... "Seven erkek kıskanır" diyerek birkaç örnekle sevildiğinizi hissettirecek birkaç yorum yazsalar bunu sorun etmekten de vazgeçersiniz zaten...

"Bana yardım edin" demişsiniz, edelim, kendinizi bu kadar ezdirmeyin, sizin kiminle görüşüp kiminle görüşmeyeceğinize aklınız ermiyormuş gibi, üç beş erkek arkadaşınız olsa sizi kandırıp tenhaya çekeceklermiş gibi davranmasına izin vermeyin hatta bu zihniyetteki adamları hayatınıza sokmayın, yanınıza yaklaştırmayın diyeceğim ama bundan şikayetçi olsanız neden aylarca katlanasınız ki?

Böyle çifte standartların, kendine tanıdığı hakları hayatındaki insana tanımayan adamların ilişkileri sağlıklı yürümez, yaptığınız tüm fedakarlıkların ardından olmayacak bir sebeple terk edilişinize ağlarken bulursunuz kendinizi, ilk fırtınada alabora olacak bir gemiye binmiş, gidiyorsunuz, Allah sonunuzu hayır etsin...
:19:

bu kadar tavız vermeyın ya

ne demek kımseyle görüşmıceksın konuşmıcaksın

beyfendı gezmesını bılıyor

o yapınca ne ala, sen yapınca mı suç

konuş bence onunla, senın yapmanı ıstemıyorsa oda kendıne çekı düzen versın

bu arada dışarı çıkıp arkadaşlarla buluşmak kötü bırşey değıl kı, nıye ızın vermıyor
kendıne mı güvenmıyor yoksa sana mı

heeyyy!!!! kendine gel saçmalama!!! ne demek 2 aydır kimseyle görüşmüyorum? sen onun köpeğimisin onun verdiği komutlaramı uyuyorsun sadece??????
kendine saygın yok mu ??? ne zaman ne yapcağını başkalarımı karar veriyor????? kendine bile sahip değilsin yani!!!!
bu durumdan kurtul daha neler!!! seni böyle sömürmesine izin verme kendine değer ver!!!!!!
sen bitki değilsin farkında dimi bunun?

bunun adı da kıskançlık yani öylemi..kıskançlık değil piskopatlık bu,başka bişey değil.gündüz vakti dışarı çıkmana izin vermeyen bu kişilik,bir sonraki levelde,'tamam nefes alabilirsin ,ama verirken haberim olsun' diyebilir.kendisine karıştırmayıp,sana böyle karışabilmesi senin gücüne gitmiyormu?

yuh artık
sana izin veriyo ama sen ona izin vermeyince çıldırıyo mu
dinleme onu kesinlikle sende çık görüş arkadaşlarınla inan bana sonra çok üzülürsün

Evet üzülüyorm zatn.Benim arkadaşlarımı beğenmemesini sürekli onları eleştirmesini ...etrafmda kmse kalmadı onun yüzünden.

Şu erkek arkadaşlardaki yaptırım gücü evli barklı adamlarda, onları geçtim babalarda, eğitimcilerde yok, ne ala daha hayatta kendini isptalayamamış birisi emrediyor ve kabul ediliyor... Erkekler nasıl kendilerini padişah sanmasın her sözleri ferman kabul edilirken?

Bu tip hareket ve kısıtlamaların ardından olaylar gelişir ve "Aramıyor sormuyor, bana hakaret etti, şiddet gösterdi, beni terk etti"... Her dediği yapılınca kendini bir matah sanıp ona göre davranacak herhalde, tüm iplerin eline verildiği bir adamdan hangi mantıklı hareket beklenebilir ki?

Böyle konularda kendi ilişkisinden bahsedip bu durumu normalleştirenler de çıkıyor ya bazen... "Seven erkek kıskanır" diyerek birkaç örnekle sevildiğinizi hissettirecek birkaç yorum yazsalar bunu sorun etmekten de vazgeçersiniz zaten...

"Bana yardım edin" demişsiniz, edelim, kendinizi bu kadar ezdirmeyin, sizin kiminle görüşüp kiminle görüşmeyeceğinize aklınız ermiyormuş gibi, üç beş erkek arkadaşınız olsa sizi kandırıp tenhaya çekeceklermiş gibi davranmasına izin vermeyin hatta bu zihniyetteki adamları hayatınıza sokmayın, yanınıza yaklaştırmayın diyeceğim ama bundan şikayetçi olsanız neden aylarca katlanasınız ki?

Böyle çifte standartların, kendine tanıdığı hakları hayatındaki insana tanımayan adamların ilişkileri sağlıklı yürümez, yaptığınız tüm fedakarlıkların ardından olmayacak bir sebeple terk edilişinize ağlarken bulursunuz kendinizi, ilk fırtınada alabora olacak bir gemiye binmiş, gidiyorsunuz, Allah sonunuzu hayır etsin...

mesaj attım ona bu şekilde devam edeceksen bitsin ben senin köpeğn değilim dedim...

bunun adı da kıskançlık yani öylemi..kıskançlık değil piskopatlık bu,başka bişey değil.gündüz vakti dışarı çıkmana izin vermeyen bu kişilik,bir sonraki levelde,'tamam nefes alabilirsin ,ama verirken haberim olsun' diyebilir.kendisine karıştırmayıp,sana böyle karışabilmesi senin gücüne gitmiyormu?

evet gidiyor ki bu yüzden bu şekilde devam edecekse btsn dedim

Sevgilin seni kısıtladığı gibi senin de onu kısıtlamana izin verse eyv
ama yok seni kısıtlıcak, kendi her istediğini yapacak oldu canım
başka isteği var mıymış sakın taviz verme
o nasıl davranırsa sen de aynen öle davran o çıkıyorsa sen de dinleme çık
ayrıca çok kişiyle olmasa da 2nizde en yakınlarınızla görüşebilirsiniz belirli zaman ve yerlerde..

Son düzenleme:

Özveri karşılıklı olur yapmayın siz de zorla silah mı dayıyorlar ki onun sözünü dinliyorsunuz. Aannemiz babamız izin vermese hemen asi gençlik oluruz ama sevgilimiz bir şeydiyince hemen yaparız kul köle oluruz. Siz ne zaman, kiminle dışarı çıkıp çıkmayacağınızı ayırt edemeyecek yaşta ve zeka seviyesindemisiniz ki sevgilinizin direktiflerine ihtiyacınız var. Ayrıca insanız biz yav sosyalleşmeye dışarı çıkıp gezmeye arkadaşlarımızla,dostlarımızla, akrabalarımızla konuşmaya dertleşmeye ihtiyacımız var bitki miyiz biz bir camın önünde durup sadece fotosentez yapalım. Bunu idrak edemeyen birisi galiba kendisi.

daha sevgiliyken böyle yaptırımlar uygulayan bir birey. evlendiğinizde neler yapar bilemiyorum (evlilik düşüncesi var mı bilşmiyorum ama)
yarın ailenle görüşmeyecksin dese kabul edecek misin.asla eşim olmayack bir kişinin sözlerine itibar edip kendi hayatı arkadaşlarımı yok sayamam. ne demek kimseyle görüşmeyeceksin. sadece sevgilin ,eşin değil o şahıs kaldı ki eşinde olsa belli noktalarda karışabilir size.
size tvsiyem ki bunu bana eşim söylemiştir. taviz tavizi getirir asla kendinle ilgili taviz verme sonra baş edemzsin.görüyorum ki bu tavrından mutsuzsun neden mutsuz olduğun şeyleri sevgilin söyledi diye yapıyorsun.

bayılıyorum sizin olaylara yaklaşım ve yorumlarınıza. psikolg edasıyla hareket ediyosunuz. ne hoş

Bu kıskançlık degil kesinlikle..Bu duruma çok müsade etmişsin başına çok iş açarsın,,Evlenince de annenlere gitmek yok diyince evet mi diyeceksin?Çok saglıksız bir durum...Konuşun üstesinden gelin bu durumun,hayat böyle kısıtlamalarla geçmez inanın zindan olur..

Bu kıskançlık degil kesinlikle..Bu duruma çok müsade etmişsin başına çok iş açarsın,,Evlenince de annenlere gitmek yok diyince evet mi diyeceksin?Çok saglıksız bir durum...Konuşun üstesinden gelin bu durumun,hayat böyle kısıtlamalarla geçmez inanın zindan olur..

evet zindan olur haklısınız.zatn düzeltelim böyle olmaz diyince ayrılık noktasına kadr geldik napım inceldiği yerden kopsun atık benim sabrım tükendi, sinirim dayanmıyor.hala kndini haklı göstermesi deli ediyor.Bu kadar mı anlaşılmaz bişey bu

Bırak arkadaşımr bu adamı, sana ne saygısı var, ne güveni var nede anlayışı var. beyefendi gezecek tozacak sende sürekli evde oturacaksın oldu canım. koca yazı sadece işe gidip eve gelmekle mi geçirdin... yarın bir gün evlenseniz alışverişe bile göndermez bu adam seni, bu forumda çok okudum böylelerini. bitsin dediysen lafının arkasında dur ve gerçekten bitir, çünkü bu sevgi değil, kıskançlık değil psikopatlık. sen onun kölesi değilsin, seni hayatına bu kadar karışmaya hakkı yok, kavga da etse seninle konuşmasa bile her zaman kararlarının arkasında ol ve ne yapacaksa yap, kul köle oluyosunda ne oluyo böyle tepene çıkıyo işte. yazık etme günlerine çık gez arkadaşlarınla görüş bırak o da ne yaparsa yapsın

Sevgilin tarafindan kiskanilmak tatli bir duygu ama onun her dedigini yapmak zorundada degilsin.
O sana diyince cikmiyorsun ama sen ona diyince yinede cikiyor.Tabi erkek dinlemez sonucta ama bu kadarida fazla bence sen istedigin zaman cik yada arkadaslarinla görüs sen hep onun dedigini yapmaya devam edersen o sana hep böyle sartlar kosar.

Bu konu yüzünden ayrilcak derecede seninle tartisiyorsa zaten birak gitsin sen kendi kafana göre bir seydemi yapiyacaksin bosver.

Son düzenleme:
Back
X