Eve hırsız girdi ve benim psikolojim berbatt :(

akisinabiraktim

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
560
12
16
35
Diğer
kızlar mrb daha önceki konularımı biliyosunuz zaten psikolojik destek alıyorum kötüyüm..bunun üstüne birde eve hırsız girmiş dün..eve bi geldik gece, ev darma duman olmuş...psikolojim iyice bozuldu kızlar obsesiflik var bide bende uyuyamıyorum sürekli kalp çarğıntısı var kendi basıma afedersinz tuvalete bile gidemiyorumm cok kötüyüm napıcam böyle annem de hastalığımı bu kadar takıntılı olduğumu biliyor ama anlayamıyor ruh halimi ,kızıyor korkma diye

çok ama çok geçmiş olsun, maddi zararınız çok mu?
önceki konularınızı bilmiyorum ama hırsızlık başlı başına büyük sorun,
yine de herşey biz insanlar için... ALLAH yardımcınız olsun...

Canım çok geçmiş olsun.
Yanlız olmadığın için şanslısın bak annen yanındaymış.
sağolun kızlar gözümü kapadığım an eve girip o halde gördüğüm an geliyo gözümün önüne cok kötym şükür maddi kayıp fazla yok..para ve altın aramış resmen zaten..az mktar para gitti bitek...onun dışndaa bişey almamış ama pencereyi acık koymş gitmiş ve evin heryerini dağıtmış en ufak ayrıntıya kadar deşmiş yani şimdi sanki gaipten sesler fln geliyo kulağıma

Benim de evime hirsiz girdi alti ay once bilirim cok kotudur gecmis olsun.. Kapalinin kilidini kirip girmislerdi eve bir geldim perisandi.. Hem esimde is gezisindeydi ve o aksam yalniz kaldim o evde.. Biraz korkmustum da herhalde hirsizin en son yapacagi sey kosup gunduz girdigi eve tekrar girmesi diye teselli buldum kendimce.. Allaha emanet ol tatlim dua oku ferahlarsin..

sağolasın canım..hep okuyorum Rabbim korusun bizi annem ve ben yasıyoruz bide yani mübarek kandil gecesi girdi bide nasıl biter insanlık bu kadar anlam veremiyorum..sizede gecmş olsun bu arada umarım tekrerlanmaz

Cok geçmiş olsun. Seni cok iyi anlıyorum gecen sene benim alt komsuma girmişti ve ben hic bir rahatsızligim olmamasina ragmen cok uzun sure korkumu atamadim. Hala bile gece uyandigimda tedirgin olurum. Bol bol dua et ve şöyle düşün adam gelmis ve cokta bisey bulamamis bi daha hayatta gelmez o eve.. kendini rahatlatmaya çalış. .

Sakin olun lütfen acaba biseylerle ugrasip unutmaya calissaniz polise haber verdiniz dimi mutlaka eğer verdiyseniz biraz onu düşünüp kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz :26:

ya canım bizim mahalleye dadanmışlar haberlerde falan da cıktı zaten..o yuzden korkuyorum ya bi daha gelen olursa diye Allahım korusun bizleri ne kadar kötü bir duyguymuş atamıyorum kafamdan resmen...çıt çıksa kalbim yerinden cıkacak gibi atıyor

Sakin olun lütfen acaba biseylerle ugrasip unutmaya calissaniz polise haber verdiniz dimi mutlaka eğer verdiyseniz biraz onu düşünüp kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz :26:

ülkede artık polise falan güven kalmadı canım geldiler baktılar cok önemli kayıp yok yapabilceğimz bişey yok dediler bide bahceye şöyle yarım yamalak bakıp gittiler sadece...ne bir parmak izi alındı ne bir inceleme yapıldı..zaten yakalansa da 1 ay yatıyormş cıkıyormuş...adalet diye bişey yok sadece ilahi adalete inanıyorum artık..

Çok geçmiş olsun canım ya siz uyurken falan girseydi birde bu yönden düşün. 2sene önce kurban bayramı arefesinde benim evimede hırsız girdi üstelik şehir dışındaydik bir geldik hiç biryer bırakmamis dolaplar komple aşağıda 2gün ev topladım abartmiyorum 15gün çamaşır yıkadim 3kişi girmiş ne varsa yıkadim çok sinir birşey tahmin edebiliyorum ne hissettiğini bende korkmuştum. Ama geçer fazla düşünme bir daha gelmezler benim yüzüğümü çaldılar haram olsun allaha havale ettim. Kir sepetine kadar karıştırmislar düşün mahrem şeylerim ortalıktaymis en çokta buna sinir oldum

Biraz resmiyeti birakip samimi konusucam izninizle :) valla haklisin bu konuda canim polisler artik cok degisik onlar icin anca kendi baslarina gelince suc suc oluyo onceki konularinida okumustum cok zor donemlerden gecmissin cok kotu seyler olmus allah yardimcin olsun peki kendince tedbir alsan benim ailem izmire gitmisti ben evde tek kalmistim cok sukur hirsizlik o zamanlar olmamisti ama cok duyum aliyodum komsulardan neyse bende kendimce tedbirler aldim belki komikti ama çünkü camlari sımsıkı kapattim kapilari kilitledim isiklari ve tvyi actim yanimda abimin sopasi var bitane beyzbol sopasi mi ne onu aldim bide biber gazi almisti abim bana onu aldim hepsini koynuma koydum dua okuyup uyumaya yattim bi sure boyle yaparsan ise yariyo insan psikolojik destek veriyo kendine

Ablam çağırmış polisi parmak izi almışlar sonra hırsızlar yakalandı eniştem şikayetçi olmuştu 5ay falan yattı bizde şikayeti geri aldırdık. Zaten serbest kalmıştı enişteme birşey yaparlar diye korktuk. Bi yüzük uğruna belaya bulaşmayalim dedik Allaha havale ettim. Bizim mahalleyede dadanmis hırsızlar tvdede çıktı aynı mahalle olmasın ıstanbuldayim ben

aynen canım ya bütün özel esyalarım falan ortalıktaydı bugün tüm gün temizlik yaptık ama hala iğreniyorum resmen evden... banyoyu bile mahvetmiş yani Allahından bulsun içimize şu korkuyu verdi ya ne diyim sanada gecmş olsun cnm inş kısa zamanda atlatırım cünkü cidden rahatszlığım içn de ilaç kullanıyorum elmde değil

cnm tüm kapıları kilitledik şimdi bikaçının anahtarını bulamadık dua da okuyorum annemle yanyana yatıyoruz en büyük desteğm o... ev 1.kat olunca sıkıntı..yarın pencerelere demir taktırcaz hemen...buralarda olmazdı eskiden bu olaylar

Tatlim sakin arnavutkoydeyim deme bak bayilirim....

yok cnm istanbulda değilm ... yani polis de bişey yapmadı yapsa bile 4-5 ay yatıp cıkcak s.r.f.s.z ! sinirim cok bozuk gercekten...

Bak ne güzel çok şükür annen yaninda saglikli bizimde giriş kat bizimde eskiden girmisti hirsiz ustelik abimde babamda evdeydi abim uyanikmis anlatmisti biraz daha kucuktuk o zamanlar korkmustu o da ama dusunmek daha kotu biraz baska seyler dusun kendini rahatlat mesela cunku bi insanin en iyi psikologu bi acidan yinede kendi cunku seni senden iyi kimse bilemez eger bunu surekli dusunup takarsan daha cok korkarsin allahin izniyle hicbisey olmaz bi kac gun baskasinda kalsaniz en azindan biraz daha sakinlesene kadar ve lutfen uzulme aklini dagitmaya calis

anneme diyorum baska biyerde kalalım diye ama istemiyor bişey olmaz artık diyor işte takıntı bende hastalık uyku yapması gereken ilaçlarım bile işe yaramıyor.. Allah a sığınıyorum şükür annem de yanımda... cok sağol desteğin icin umarım bidaha olmaz bu olay bu kadar etkileneceğimi düşünmezdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…