Eve hırsız girdi ve benim psikolojim berbatt :(

arkadasa katiliyorum.

Esim gececi olunca bende mutfagimin lambasini yanik birakiyorum.cunku mutfak arka tarafta kaliyor ve arka taraf buyuk bir bahce

ayni alt katimdaki eltimde odalarin kapisi kitliyor.korkuyorum diyor.

Mesela ben odalarin kapisi kapali ve kilitli olunca daha cok korkarim.
Ama isik yanik olunca hic korkmuyorum.

İsigi yanan bir eve hirsiz girmez herhalde....

kısmet işte cnm ya ben okudum da ne oldu...bnm eski konuları okumusmuydun senn...üstüne bide erkkek arkadasımla ayrıldım tam oldu pfff bu yasta bu kadar dert sahibi oldm kendim ettm kendm buldum gerçi[/QUOTE]

Okumuştum canim ama takilma eski sevgiline sen duzelmissin o man kafalik etmiş insan ne şekillerde evleniyor gerçekten sevseydi her şekilde kabul ederdi yeri geliyor erkekler genelevden es aliyo sevdikleri için gerçekten sevseydi boyle yapmazdi namus bacak arasında değil akilda olmali

sağol canım..öyle düşünmeye çalışıyorum da bizim mahalleye dadanmış hırsızlar ,ya bi baskası girerse diye korkuyorum..ay dşündükçe çıldırcam evimize bi yabancı girml heryeri mahvetmiş herşeye dokunmuş gitmiş

bende öyle yapıcam artk cnm hep okurumzaten dua .. bide annemle ikmz olunca o cok korkutuyo basımızda erkk yok yani

Ayni durum bende de var, esim evde yokken huzursuz olursam bir isik yakarim. hatta onu yatmadan arada bir yakar kapatirim, burdayim haberin olsun diye...
Sonra, gerekli mesaji verdigimin rahatligi ile yatarim...

kısmet işte cnm ya ben okudum da ne oldu...bnm eski konuları okumusmuydun senn...üstüne bide erkkek arkadasımla ayrıldım tam oldu pfff bu yasta bu kadar dert sahibi oldm kendim ettm kendm buldum gerçi

Okumuştum canim ama takilma eski sevgiline sen duzelmissin o man kafalik etmiş insan ne şekillerde evleniyor gerçekten sevseydi her şekilde kabul ederdi yeri geliyor erkekler genelevden es aliyo sevdikleri için gerçekten sevseydi boyle yapmazdi namus bacak arasında değil akilda olmali[/QUOTE]

öyle ama erkekler ve toplum bunu kabullenmiyor bnm ailem de aynen duysalar direk öldürürler diym o kadar yani zaten beni ben oldğum icin seven biri karsıma cıkmadan asla evlilk fln dşünmücem..yas kaç buarada

Mahalleye dadandilar dedikleri, birden fazla hirsiz anlaminda degil, birden fazla eve girildi anlamindadir bence...
Siz siranizi savdiniz, rahat olun...
Bu arada tedirginsiniz anliyorum, ama soyle dusunun karsida ki de canavar degil, sadece hayatta yanlis tercihler yapmis, yapmis yonlenmis bir insan...
Rahatsiz edici ama bu kadar urkmeyin...

Ayni durum bende de var, esim evde yokken huzursuz olursam bir isik yakarim. hatta onu yatmadan arada bir yakar kapatirim, burdayim haberin olsun diye...
Sonra, gerekli mesaji verdigimin rahatligi ile yatarim...

ay artık bisürü taktikleri var...ışığı yanık bırakanlar olduğunu hırszlar biliyor artık yemiyorlar onu bizde arka tarafın ısıgını actık ama icim rahat etmiyor yinede ...ev 1.kat, pencerler demirsiz.......

Ben 19 yasindayim ama bu yasima kadar çok şey yasadim ailem olsun kendi hayatin olsun yani yasimin çok üstünde biriyim bide cevrem sağolsun dusuncelerime çok guvenirler bütün arkadaslarim dertlerini anlatir elimden geldiğince ortak olurum empati çok kuruyorum tanidigim tanimadigim herkesle türk milleti olarak biraz iki damla kana çok aldiris ediyoruz ölümle sonuclanabiliyo ama her hata insan için olmaz denilmemeli allah beterinden saklasin

dediğim gibi obsesiflik olunca türlü çeşit senaryolar dönüyor kafamda inşallah atlatırım cok zor bi dönemden geciyorum Allah büyük..

anladım cnm 24 yasındayım bende ama büyük küçk herkesle anlaşırm cnkü akıl yaşta değik baştadır bence... cünkü bende öyleyim yasımdan cok büyük olaylar yasadım olgunlastım neler neler atlattım ama gel gör ki pişmanlık ve geriye kalan psikoloijk rahatsızlık...

Ama bunları yasamasaydin belki daha kotu şeylerle ugrascaktin öyle dusun valla benimde psikologa gitmem lazim ozellikle son zamanlarda herseye takintili hale geldim bi erkek arkadasim var iki buçuk yildir beraberiz yeri gelir aileden öne geçer o derece daha öncesinde erkek arkadaş sandigim erkek oldu hhayatımda ama sadece bi cocuklukmus erkek arkadasimla resmen actim gözlerimio benim canim hherseyim ama bu aralar garibime etmediğim kalmadi her yaptiginda bi terslik ariyorum yada asiri takip kiriliyorum

Ne korkuyon bacim zaten sabah oldu neredeyse:)
Bir çitilti duydunmu hemen WWW.KADİNLAR KULUBU TİMİ.COM adres bildir kk toplanip gelelim bakalim elmi yaman KADİNLARmi

En guclu silahlarimiz var elimizde Allaha sukur.oklava-merdane-terlik-topuklu ayakkabi

Bakalim bir daha sizin birak mahalleyi semte girebiliyorlami

ayy cnm psikologla kanka olduk nerdeyse ama bende pek bi ilerleme yok..adamcağız benle uğrasmaktan bıkmıştır eminim.. saatlerce dil döküyor ilaç da verdi ama .s gerci bikaç hafta öncesine kadar iyiym...cnmm takma herseyi ilşkinin kıymetini bil bence. evde oturuyosan ben gbi boşluktan takıyosundur

ayy vallahi hakediyor böyleleri cıkın gelinn :) hava bi aydınlasa rahatlıycam

Keşke bende gidebilsem kesin meslekten ayrilir allah daha iyi eder inşallah :) aynen evdeyim bide çok gezmeyi seven biri hic olmadim maalesef olmayi çok isterdim erkek arkadasim çok gezmeyi sever çok zittiz ama zitliktan bi uyum yakaliyoruz aslında haklisin kiymetini bilmem gerekiyor en zor zamanimda bana destek cikti ailelerimiz biliyor iliskimizi ama birbirleriyle tanismiyolar daha erken diye ama annem taniyo babamda resmini gördü çok inişli cikisli bi iliskimiz var kaç kere ayrildik ama asla kopmadik kopamadik aliskanlik değil eminim ama iste ben onca zaman birlikte olduğumuz için sanirim sürekli sözümü dinlesinm istiyorum çok sıkıyorum onu ben çok ciddiyim o çok esprili olmadik anda espri yapar yine alir gönlümü esek :)

Son düzenleme:

anacım hadi ben korkudan uyuyamıyorm da sz niye uyumuyorsunuz sen korkma diye derseniz şak die bayılırıım valla annem bile yalnz bırakıp uyuyorken yani :d sizi bulur sarılırım yanii

Son düzenleme:
anacım hadi ben korkudan uyuyamıyorm da sz niye uyumuyorsunuz sen korkma diye derseniz şak die bayılırıım valla annem bile yalnz bırakıp uyuyorken yani :d sizi bulur sarılırım yanii

valla benim burcum akrep özelliklerim yarasa resmen keşke olsada uyusam derdim normalde ama olsa bile uyumam su an sohbet muhabbet ediyoruz birbirimize merhem oluyoruz ssonuçta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…