- 22 Kasım 2013
- 1.600
- 326
- 123
- 32
- Konu Sahibi akisinabiraktim
-
Birincisi evde insan yokken giriyorlar, sizin orneginizde de oldugu gibi...
Ikincisi de zaten girdigi, evsahiplerini iskillendirdigi eve asla gelmez, akil var, mantik var...
O yuzden bu saatten sonra tedirgin olmanizi gerektirecek hicbir sey yok...
Gerilir insan cok normal, ama bunlari dusunerek rahatlamaya calisin...
Gecmis olsun...
Uğraşmak değil sohbet ediyoruz :) emin ol bende çok şeyi yasamak istemezdim okul cok onemli olmuyo yani insanin basina hersey gelebiliyo ve bazen resmen elin kolun bagli olup bi sekilde bilerek isteyerek yasiyosun herseyi amaan neyse bende de herseyde dert var bence takilma :) diploma cok buyuk bi yardimci keske benimde olsa cok aptallik ettim okulu birakmakla arkadaslarimin mezuniyet resimlerine bakarken icim giderdi kac kere agladigimi bilirim okulu birakirkende ilk 3 saat okulda agladim
sağol canım..öyle düşünmeye çalışıyorum da bizim mahalleye dadanmış hırsızlar ,ya bi baskası girerse diye korkuyorum..ay dşündükçe çıldırcam evimize bi yabancı girml heryeri mahvetmiş herşeye dokunmuş gitmişBirincisi evde insan yokken giriyorlar, sizin orneginizde de oldugu gibi...
Ikincisi de zaten girdigi, evsahiplerini iskillendirdigi eve asla gelmez, akil var, mantik var...
O yuzden bu saatten sonra tedirgin olmanizi gerektirecek hicbir sey yok...
Gerilir insan cok normal, ama bunlari dusunerek rahatlamaya calisin...
Gecmis olsun...
bende öyle yapıcam artk cnm hep okurumzaten dua .. bide annemle ikmz olunca o cok korkutuyo basımızda erkk yok yaniAmin canım ya Allah korusun bunlar küçük gb gözüken büyük olaylar yaşayan için.Para mal mülk gitsin canımıza bişey olmasın ama ruhumuz çok zedeleniyor. Ben çok dua okuya okuya uyuduğumu biliyorum. Yatağa yattımmı yorganı kafama çekip saatlerce dua okuyordum anca öyle uyunuyordu ilk zamanlar...
arkadasa katiliyorum.
Esim gececi olunca bende mutfagimin lambasini yanik birakiyorum.cunku mutfak arka tarafta kaliyor ve arka taraf buyuk bir bahce
ayni alt katimdaki eltimde odalarin kapisi kitliyor.korkuyorum diyor.
Mesela ben odalarin kapisi kapali ve kilitli olunca daha cok korkarim.
Ama isik yanik olunca hic korkmuyorum.
İsigi yanan bir eve hirsiz girmez herhalde....
kısmet işte cnm ya ben okudum da ne oldu...bnm eski konuları okumusmuydun senn...üstüne bide erkkek arkadasımla ayrıldım tam oldupfff bu yasta bu kadar dert sahibi oldm kendim ettm kendm buldum gerçi
sağol canım..öyle düşünmeye çalışıyorum da bizim mahalleye dadanmış hırsızlar ,ya bi baskası girerse diye korkuyorum..ay dşündükçe çıldırcam evimize bi yabancı girml heryeri mahvetmiş herşeye dokunmuş gitmiş
bende öyle yapıcam artk cnm hep okurumzaten dua .. bide annemle ikmz olunca o cok korkutuyo basımızda erkk yok yani
arkadasa katiliyorum.
Esim gececi olunca bende mutfagimin lambasini yanik birakiyorum.cunku mutfak arka tarafta kaliyor ve arka taraf buyuk bir bahce
ayni alt katimdaki eltimde odalarin kapisi kitliyor.korkuyorum diyor.
Mesela ben odalarin kapisi kapali ve kilitli olunca daha cok korkarim.
Ama isik yanik olunca hic korkmuyorum.
İsigi yanan bir eve hirsiz girmez herhalde....
Ayni durum bende de var, esim evde yokken huzursuz olursam bir isik yakarim. hatta onu yatmadan arada bir yakar kapatirim, burdayim haberin olsun diye...
Sonra, gerekli mesaji verdigimin rahatligi ile yatarim...
Mahalleye dadandilar dedikleri, birden fazla hirsiz anlaminda degil, birden fazla eve girildi anlamindadir bence...
Siz siranizi savdiniz, rahat olun...
Bu arada tedirginsiniz anliyorum, ama soyle dusunun karsida ki de canavar degil, sadece hayatta yanlis tercihler yapmis, yapmis yonlenmis bir insan...
Rahatsiz edici ama bu kadar urkmeyin...
Ben 19 yasindayim ama bu yasima kadar çok şey yasadim ailem olsun kendi hayatin olsun yani yasimin çok üstünde biriyim bide cevrem sağolsun dusuncelerime çok guvenirler bütün arkadaslarim dertlerini anlatir elimden geldiğince ortak olurum empati çok kuruyorum tanidigim tanimadigim herkesle türk milleti olarak biraz iki damla kana çok aldiris ediyoruz ölümle sonuclanabiliyo ama her hata insan için olmaz denilmemeli allah beterinden saklasin
Ayni durum bende de var, esim evde yokken huzursuz olursam bir isik yakarim. hatta onu yatmadan arada bir yakar kapatirim, burdayim haberin olsun diye...
Sonra, gerekli mesaji verdigimin rahatligi ile yatarim...
yeminle ayni ben.
Bende yakar sondururum.
Gece wcye kalkinca yatak odamin lambasini yakar giderim.
Ben donene kadar kacmis olur herhal
ay artık bisürü taktikleri var...ışığı yanık bırakanlar olduğunu hırszlar biliyor artık yemiyorlar onubizde arka tarafın ısıgını actık ama icim rahat etmiyor yinede ...ev 1.kat, pencerler demirsiz.......
canim evet oyle yemiyorlar ama.
Hirsizlarin kaci lambasi yanan eve girmeyi goze alir tartisilir.
anladım cnm 24 yasındayım bende ama büyük küçk herkesle anlaşırm cnkü akıl yaş baştadır bence... cünkü herşeye oyleyim yasımdan cok büyük olaylar yasadım olgunlastım neler neler atlattım ama gel gör ki pişmanlık ve geriye kalan psikoloijk rahatsızlık...
ay artık bisürü taktikleri var...ışığı yanık bırakanlar olduğunu hırszlar biliyor artık yemiyorlar onubizde arka tarafın ısıgını actık ama icim rahat etmiyor yinede ...ev 1.kat, pencerler demirsiz.......
ayy cnm psikologla kanka olduk nerdeyse ama bende pek bi ilerleme yok..adamcağız benle uğrasmaktan bıkmıştır eminim.. saatlerce dil döküyor ilaç da verdi ama .s gerci bikaç hafta öncesine kadar iyiym...cnmm takma herseyi ilşkinin kıymetini bil bence. evde oturuyosan ben gbi boşluktan takıyosundurAma bunları yasamasaydin belki daha kotu şeylerle ugrascaktin öyle dusun valla benimde psikologa gitmem lazim ozellikle son zamanlarda herseye takintili hale geldim bi erkek arkadasim var iki buçuk yildir beraberizyeri gelir aileden öne geçer o derece daha öncesinde erkek arkadaş sandigim erkek oldu hhayatımda ama sadece bi cocuklukmus erkek arkadasimla resmen actim gözlerimio benim canim hherseyim ama bu aralar garibime etmediğim kalmadi her yaptiginda bi terslik ariyorum yada asiri takip kiriliyorum
ayy vallahi hakediyor böyleleri cıkın gelinn :) hava bi aydınlasa rahatlıycamNe korkuyon bacim zaten sabah oldu neredeyse:)
Bir çitilti duydunmu hemen WWW.KADİNLAR KULUBU TİMİ.COM adres bildir kk toplanip gelelim bakalim elmi yaman KADİNLARmi
En guclu silahlarimiz var elimizde Allaha sukur.oklava-merdane-terlik-topuklu ayakkabi
Bakalim bir daha sizin birak mahalleyi semte girebiliyorlami
ayy cnm psikologla kanka olduk nerdeyse ama bende pek bi ilerleme yok..adamcağız benle uğrasmaktan bıkmıştır eminim.. saatlerce dil döküyor ilaç da verdi ama .s gerci bikaç hafta öncesine kadar iyiym...cnmm takma herseyi ilşkinin kıymetini bil bence. evde oturuyosan ben gbi boşluktan takıyosundur
Keşke bende gidebilsem kesin meslekten ayrilirallah daha iyi eder inşallah :) aynen evdeyim bide çok gezmeyi seven biri hic olmadim maalesef olmayi çok isterdim erkek arkadasim çok gezmeyi sever çok zittiz ama zitliktan bi uyum yakaliyoruz aslında haklisin kiymetini bilmem gerekiyor en zor zamanimda bana destek cikti ailelerimiz biliyor iliskimizi ama birbirleriyle tanismiyolar daha erken diye ama annem taniyo babamda resmini gördü çok inişli cikisli bi iliskimiz var kaç kere ayrildik ama asla kopmadik kopamadik aliskanlik değil eminim ama iste ben onca zaman birlikte olduğumuz için sanirim sürekli sözümü dinlesinm istiyorum çok sıkıyorum onu ben çok ciddiyim o çok esprili olmadik anda espri yapar yine alir gönlümü esek :)[/QUO
ooyy oyy benim eşeğim de öyleydi ama bıraktı benii....şu hayatta tek doğrumdu benim.ama yanllışlar doğruyu götürdü işte,sadece sınavlarda olmuyor demekki.
Keşke bende gidebilsem kesin meslekten ayrilirallah daha iyi eder inşallah :) aynen evdeyim bide çok gezmeyi seven biri hic olmadim maalesef olmayi çok isterdim erkek arkadasim çok gezmeyi sever çok zittiz ama zitliktan bi uyum yakaliyoruz aslında haklisin kiymetini bilmem gerekiyor en zor zamanimda bana destek cikti ailelerimiz biliyor iliskimizi ama birbirleriyle tanismiyolar daha erken diye ama annem taniyo babamda resmini gördü çok inişli cikisli bi iliskimiz var kaç kere ayrildik ama asla kopmadik kopamadik aliskanlik değil eminim ama iste ben onca zaman birlikte olduğumuz için sanirim sürekli sözümü dinlesinm istiyorum çok sıkıyorum onu ben çok ciddiyim o çok esprili olmadik anda espri yapar yine alir gönlümü esek :)[/QUO
ooyy oyy benim eşeğim de öyleydi ama bıraktı benii....şu hayatta tek doğrumdu benim.ama yanllışlar doğruyu götürdü işte,sadece sınavlarda olmuyor demekki.
Öyle deme askerde insanlar çok degisiyo benim en büyük korkularimdan biri ya değişirse iyi yönde degissin ama benden vazgeçmesinbide su var ki simdilik normal gelen şeyler onlara askerde kotu geliyo ve uzaklasiyolar ama keşke sana evlenme teklifini net şekilde ettiğinde aciklasaydin yanlislarini hatasiz kul olmaz eğer kabul ederse öyle etseydi en uygun dille anlatsaydin keşke
anacım hadi ben korkudan uyuyamıyorm da sz niye uyumuyorsunuzsen korkma diye derseniz şak die bayılırıım valla annem bile yalnz bırakıp uyuyorken yani :d sizi bulur sarılırım yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?