- Konu Sahibi akisinabiraktim
-
kızlar mrb daha önceki konularımı biliyosunuz zaten psikolojik destek alıyorum kötüyüm..bunun üstüne birde eve hırsız girmiş dün..eve bi geldik gece, ev darma duman olmuş...psikolojim iyice bozuldu kızlar obsesiflik var bide bendeuyuyamıyorum sürekli kalp çarğıntısı var kendi basıma afedersinz tuvalete bile gidemiyorumm cok kötüyüm napıcam böyle annem de hastalığımı bu kadar takıntılı olduğumu biliyor ama anlayamıyor ruh halimi ,kızıyor korkma diye
anneme diyorum baska biyerde kalalım diye ama istemiyor bişey olmaz artık diyorişte takıntı bende hastalık uyku yapması gereken ilaçlarım bile işe yaramıyor.. Allah a sığınıyorum şükür annem de yanımda... cok sağol desteğin icin umarım bidaha olmaz bu olay bu kadar etkileneceğimi düşünmezdim..
Seni o kadar iyi anliyorum ki.yeni evliyken benim de evime hırsız girdi.malesef benım maddi zararım büyük..ben de panik atak hastasıyım.polısler evıme geldiğinde konusamamıstım bıle rahatsızlıgımdan.1 saatlıgıne carsıya cıkmıstım eve dondugumde resmen kapım kırılmıstı ama nedense hıc duyan olmamıstı.evım berbattı.ustelık evıme hırsız gırmeden bırkac gun once zılım calardı balkondan bakardım kımo dıye kımseyı goremezdım.bu da evde mıyım degıl mıyım dıye bır taktıkmıs.uzun bır sure evıme gıremedım ve yalnız dısarı cıkamadım.cok zor atlattım ben de..
Ayyy cok gecmis olsun canim, iyiki evde yokken girmisler ya karsilassaydiniz allah muhafaza dusunmek istemiyorum. Bende obsesifim seni cok iyi anliyorum.zaten halimden belli takintili oldugum dimi senaryo bile yazdim iki satirda.
Ama ise yaramasina izin vermiyosun ki ilaclarinin inşaallah olmaz allah büyüktür ilk defa basina geliyo sanirim hirsiz girmesi ama aglarsan uzulursen daha çok düşünürsen olmaz bak ne yap biliyon mu bismillahirrahmanirrahim de kalk bi guzel abdest al bi namaz kil sonunda dua et gercekten kalbin ferahlicak rabbim bana guc kuvvet ver evimizi annemi kendimi sana emanet allahim nolur gonlume ferahlik ver de
odadan cıkamıyorum ki korkudançakıldım kaldım tuvalete bile anneme kapıda bekle diip gidiyorum..bide evin koridoru cok uzun ve arka taraf yani hrsızın girdiği taraf cok ama cok ıssız... annem nası uyuyor ona bile hayretler içersindeyim ilk defa geliyo basıma evet..teyzeme girmişti daha önce ve onunda pskolojisi bozuldu ben ona abartma derken kendim daha beter oldum haklıymış yani...OTE]
Allah beterinden saklasin çok şükür size bisey olmadi anneni uyandirsan beklesin sen abdest alırken olmaz mi ki isiklar acik kalsin bence en azindan korkun biraz hafifler istersen aklinin dagilmasi icin baska seyler konusalim dusundukce daha kotu olursun aklin baska konularda olursa etkisi azalir bide ilk oldugu icinde daha zor geliyo ama bak pozitif dusunmeye calis herkesin en az bi kere basina gelmiş ama atlatmislar oyle düşün lütfen
Bu yasadıklarının bırebır aynısını ben de yasadım canım.sureklı evı dınler oldum.bız allahtan kıradaydık daha fazla dayanamadım tasındık.sımdıkı evım hapıshane gıbı her yer demır.ama ınan bana zamanla unutup alısacaksın.aklına geldıkca bol bol dua et ve kendınıze dusen tedbırı alın.bır ısık daıma acık olsun ve kapılarınızı sız evdeyken hep kılıtleyın.
uyandırsam kızacak cnm ya sabahtan beri kızıyo ama cocukmusun sen diyeodadan cıkamıyorum ki korkudançakıldım kaldım tuvalete bile anneme kapıda bekle diip gidiyorum..bide evin koridoru cok uzun ve arka taraf yani hrsızın girdiği taraf cok ama cok ıssız... annem nası uyuyor ona bile hayretler içersindeyim ilk defa geliyo basıma evet..teyzeme girmişti daha önce ve onunda pskolojisi bozuldu ben ona abartma derken kendim daha beter oldum haklıymış yani...OTE]
Allah beterinden saklasin çok şükür size bisey olmadi anneni uyandirsan beklesin sen abdest alırken olmaz mi ki isiklar acik kalsin bence en azindan korkun biraz hafifler istersen aklinin dagilmasi icin baska seyler konusalim dusundukce daha kotu olursun aklin baska konularda olursa etkisi azalir bide ilk oldugu icinde daha zor geliyo ama bak pozitif dusunmeye calis herkesin en az bi kere basina gelmiş ama atlatmislar oyle düşün lütfenama napym elimde değil yani ...simdi szile konuşunca yanmdasınız gibi hissediyorum iyi geliyor cok sağoln Allah razı olsun gercekten ...
Cumlemizden allah razi olsun inşallah :) gel başka konu konusalim aklin başka şeylerle meşgul olsun valla banada uyku yok bu gece zaten uykularim çok düzensiz yarasa misali gece uyanik gündüz uyuyorum
Bekarim :) maalesef lise terkim arkadaslariminda etkisiyle okulu biraktim ama herşey olacagina variyo vardır bundada bi hayir :) sen üni mezunu musun peki :)
Ben üniversitede öğrenciyken annemle okuduğum yerde kalıyorduk o zaman küçücük kutu gb evımıze gırmıstı. Bende cok uzun sure atlatamadım annemle uyuyordum bırı gectı gıbı gelıyordu sureklı odaların ıcınden. Sonra nasıl unuttum gıttı hatırlamıyorum. Hayat devam edıyor dersler falan derken gıttı heralde ben kopeklerımı ogrencı evıme getırmıstım çok guven verıyordular bana cunku en kucuk bır seste ortalıgı ayaga kaldırıyorlardı :) kafanıza takmayın demek ısterım ama yasayınca takılyor ınsan hırsız bı gırdıgı yere ıkıncı kez kolay kolay gırmez gıbı gelıyor bana bırde guvencenızı arttırın evde alarm sıstemı gb .Guven vermeyen bı yerde her zaman tedırgın olur ınsan.
Bide evımızden aldıklarının yanı sıra kımlık bılgılerımızı caldı bızım hırsız pislik .Hala mahkemesi sürüyor lanet olsun boyle ınsanlara ya ...
kisinabiraktim;33505577]evett.diplomalı ev kızıyım:) mutsuzum ...lise terk olaydım basıma pişman olduğum hiçbişey gelmeyecekti...keske zamanı geri cevrsem de tercih yapıp üniye gitmesem...ama imkansızz .off baksana kafamı dağıtmaya calışıyosn ama bende hep dertsağol vlla gecegece benle uğrasıosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?