Eve hırsız girdi ve benim psikolojim berbatt :(

Seni o kadar iyi anliyorum ki.yeni evliyken benim de evime hırsız girdi.malesef benım maddi zararım büyük..ben de panik atak hastasıyım.polısler evıme geldiğinde konusamamıstım bıle rahatsızlıgımdan.1 saatlıgıne carsıya cıkmıstım eve dondugumde resmen kapım kırılmıstı ama nedense hıc duyan olmamıstı.evım berbattı.ustelık evıme hırsız gırmeden bırkac gun once zılım calardı balkondan bakardım kımo dıye kımseyı goremezdım.bu da evde mıyım degıl mıyım dıye bır taktıkmıs.uzun bır sure evıme gıremedım ve yalnız dısarı cıkamadım.cok zor atlattım ben de..

Ayyy cok gecmis olsun canim, iyiki evde yokken girmisler ya karsilassaydiniz allah muhafaza dusunmek istemiyorum. Bende obsesifim seni cok iyi anliyorum.zaten halimden belli takintili oldugum dimi senaryo bile yazdim iki satirda.

Ama ise yaramasina izin vermiyosun ki ilaclarinin inşaallah olmaz allah büyüktür ilk defa basina geliyo sanirim hirsiz girmesi ama aglarsan uzulursen daha çok düşünürsen olmaz bak ne yap biliyon mu bismillahirrahmanirrahim de kalk bi guzel abdest al bi namaz kil sonunda dua et gercekten kalbin ferahlicak rabbim bana guc kuvvet ver evimizi annemi kendimi sana emanet allahim nolur gonlume ferahlik ver de

ayy sanada gecmiş olsun cnm yaa çok zor gercekten pencereden girmiş bizim hiç kmse görmemiş duymamış evde olmadığımızı biliyormuş resmen..off aklıma geldikçe çıldırcak gibi oluyorum su an annem yanımda uyuyor ve ben cıt cıksa mahvoluyorum dşün cok kötüyümm

Ayyy cok gecmis olsun canim, iyiki evde yokken girmisler ya karsilassaydiniz allah muhafaza dusunmek istemiyorum. Bende obsesifim seni cok iyi anliyorum.zaten halimden belli takintili oldugum dimi senaryo bile yazdim iki satirda.

sağolasınn
of cnm mahvetti beni bu hastalık aynen bende ne senaryolar yazıyorum halbuki olay bitti gecti ama ben ihtimaller senaryolar yazıp tir tir titriyorum

odadan cıkamıyorum ki korkudan çakıldım kaldım tuvalete bile anneme kapıda bekle diip gidiyorum..bide evin koridoru cok uzun ve arka taraf yani hrsızın girdiği taraf cok ama cok ıssız... annem nası uyuyor ona bile hayretler içersindeyim ilk defa geliyo basıma evet..teyzeme girmişti daha önce ve onunda pskolojisi bozuldu ben ona abartma derken kendim daha beter oldum haklıymış yani...

Bu yasadıklarının bırebır aynısını ben de yasadım canım.sureklı evı dınler oldum.bız allahtan kıradaydık daha fazla dayanamadım tasındık.sımdıkı evım hapıshane gıbı her yer demır.ama ınan bana zamanla unutup alısacaksın.aklına geldıkca bol bol dua et ve kendınıze dusen tedbırı alın.bır ısık daıma acık olsun ve kapılarınızı sız evdeyken hep kılıtleyın.

bizde kiradayız ama daha tasınalı 10 gün oldu cnm ya daha yeni yerleştirdiğimz ev mahvolmuş yani..yarın bzde hemen demir yapırıcaz allahın izniyle..o zaman braz rahatlayacağım yoksa bu şekilde olmaz yani korkudan ölcem szile konşmak ii geliyor yine de yalnz değilmşim gibi oluyo

Cumlemizden allah razi olsun inşallah :) gel başka konu konusalim aklin başka şeylerle meşgul olsun valla banada uyku yok bu gece zaten uykularim çok düzensiz yarasa misali gece uyanik gündüz uyuyorum

Bekarim :) maalesef lise terkim arkadaslariminda etkisiyle okulu biraktim ama herşey olacagina variyo vardır bundada bi hayir :) sen üni mezunu musun peki :)

Ben üniversitede öğrenciyken annemle okuduğum yerde kalıyorduk o zaman küçücük kutu gb evımıze gırmıstı. Bende cok uzun sure atlatamadım annemle uyuyordum bırı gectı gıbı gelıyordu sureklı odaların ıcınden. Sonra nasıl unuttum gıttı hatırlamıyorum. Hayat devam edıyor dersler falan derken gıttı heralde ben kopeklerımı ogrencı evıme getırmıstım çok guven verıyordular bana cunku en kucuk bır seste ortalıgı ayaga kaldırıyorlardı :) kafanıza takmayın demek ısterım ama yasayınca takılyor ınsan hırsız bı gırdıgı yere ıkıncı kez kolay kolay gırmez gıbı gelıyor bana bırde guvencenızı arttırın evde alarm sıstemı gb .Guven vermeyen bı yerde her zaman tedırgın olur ınsan.
Bide evımızden aldıklarının yanı sıra kımlık bılgılerımızı caldı bızım hırsız pislik .Hala mahkemesi sürüyor lanet olsun boyle ınsanlara ya ...

Bekarim :) maalesef lise terkim arkadaslariminda etkisiyle okulu biraktim ama herşey olacagina variyo vardır bundada bi hayir :) sen üni mezunu musun peki :)

evett.diplomalı ev kızıyım:) mutsuzum ...lise terk olaydım basıma pişman olduğum hiçbişey gelmeyecekti...keske zamanı geri cevrsem de tercih yapıp üniye gitmesem...ama imkansızz .off baksana kafamı dağıtmaya calışıyosn ama bende hep dert sağol vlla gecegece benle uğrasıosun

nasıl böyle insanlıktan cıkıyorlar anlam veremiyorum ya hayret bişey....Allah ım bilir onların cezalarını ...heryeri kilitledik ama gelde uyu sanki heran kapı acılcak içeri biri gircek gibi oluyo herkesn basına gelirdi duyardım bigün bizm basımıza geleceği inan hiç aklıma bile gelmezdi...o yuzden insan ne zaman neyle karsılascağnı blemiyor Allah esirgesin bizleri her türlü beladan

kisinabiraktim;33505577]evett.diplomalı ev kızıyım:) mutsuzum ...lise terk olaydım basıma pişman olduğum hiçbişey gelmeyecekti...keske zamanı geri cevrsem de tercih yapıp üniye gitmesem...ama imkansızz .off baksana kafamı dağıtmaya calışıyosn ama bende hep dert sağol vlla gecegece benle uğrasıosun[/QUOTE]

Uğraşmak değil sohbet ediyoruz :) emin ol bende çok şeyi yasamak istemezdim okul cok onemli olmuyo yani insanin basina hersey gelebiliyo ve bazen resmen elin kolun bagli olup bi sekilde bilerek isteyerek yasiyosun herseyi amaan neyse bende de herseyde dert var bence takilma :) diploma cok buyuk bi yardimci keske benimde olsa cok aptallik ettim okulu birakmakla arkadaslarimin mezuniyet resimlerine bakarken icim giderdi kac kere agladigimi bilirim okulu birakirkende ilk 3 saat okulda agladim

Birincisi evde insan yokken giriyorlar, sizin orneginizde de oldugu gibi...
Ikincisi de zaten girdigi, evsahiplerini iskillendirdigi eve asla gelmez, akil var, mantik var...
O yuzden bu saatten sonra tedirgin olmanizi gerektirecek hicbir sey yok...
Gerilir insan cok normal, ama bunlari dusunerek rahatlamaya calisin...
Gecmis olsun...

Amin canım ya Allah korusun bunlar küçük gb gözüken büyük olaylar yaşayan için.Para mal mülk gitsin canımıza bişey olmasın ama ruhumuz çok zedeleniyor. Ben çok dua okuya okuya uyuduğumu biliyorum. Yatağa yattımmı yorganı kafama çekip saatlerce dua okuyordum anca öyle uyunuyordu ilk zamanlar...

Uğraşmak değil sohbet ediyoruz :) emin ol bende çok şeyi yasamak istemezdim okul cok onemli olmuyo yani insanin basina hersey gelebiliyo ve bazen resmen elin kolun bagli olup bi sekilde bilerek isteyerek yasiyosun herseyi amaan neyse bende de herseyde dert var bence takilma :) diploma cok buyuk bi yardimci keske benimde olsa cok aptallik ettim okulu birakmakla arkadaslarimin mezuniyet resimlerine bakarken icim giderdi kac kere agladigimi bilirim okulu birakirkende ilk 3 saat okulda agladim [/QUOTE]

kısmet işte cnm ya ben okudum da ne oldu...bnm eski konuları okumusmuydun senn...üstüne bide erkkek arkadasımla ayrıldım tam oldu pfff bu yasta bu kadar dert sahibi oldm kendim ettm kendm buldum gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…