Eve hırsızmı giriyordu??

Su_perisiiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
812
659
103
İyi geceler kızlar,

Eşim evde değil ve ben hala uyumadım yatağımda uzandım buraları takip ediyordum. Birden kapımda bir ses duydum sanki kilit döndü bir kere. Bende ani bir refleksle kalkıp ışığı açtım ve kapıya en yakın kapılardan birinş hızlıca açıp kapadım. Uymadığım anlaşılsın diye. Dışardan birinin uzaklaştığını fark ettim sonra. Hala kalbim çarpıyor, eşiminde gelme ihtimali yok. Artık bu gece iyice uzar sabah olmak bilmez. Gerçekten birimi girmeye çalıştı yoksa başka bir sesmi duydumki? Kendimi nasıl sakinleştiririm ne yapsam?

Yakın mesafe duymuşsunuz hırsızdır doğru olabilir ışıklarınızı kapatmayın sabaha kadar açık kalsın.
Yok mu yakınınızda olan çağırabileceğiniz biri? Çok geçmiş olsun bu arada ..

Geçmiş olsun öncelikle. Ucuz atlatmışsın
Eve girmeye çalıştıysa da başarısız olmuş. Sakin olman en mantıklı hareket olur.
Eşin gelince anlat olanları önlemleri düşünün. İçin rahat etsin diye alabildiğin tüm önlemleri alın bence.

ışıkları acın butun evın ve sakin olun kapının içten zınciri yokmu takın onu tv ızleyın korkmayın belki yanlış anlamışsınızdır belki de gercektır hırsız yerıne sapıkta olabılır ben komşuma bıle güvenmem bu konuda kendı katımdakiler hariç .korkmayın ama lütfen yapın bır kahve sakinleşin

Hala şoktayım galiba acaba birdaha denermiki bu gece? Kimseyide bu saate rahatsız etmek istemiyorum. Emin bile değilim belkide yan komşudan gelmiştir diyorum ama gayet net bir şekilde kilit döndü bir taraftanda.

Yan taraftakilerinde kapı sesleri duyulur ama bu baya net bir şekilde bizim evin kapısından geldi bana göre. İki ayrı odanın ışıklarını açtım oturuyorum zaten. Allahtan uyumamıştımda ani bir şekilde kalkıp gürültğ yapmak aklıma geldi...

Ne tarz bir mevkide oturuyorsunuz. Bu tip şeyler sıklıkla yaşanır mı mevkinizde ? Hırsız olma ihtimali yüksek ama öncelikle sakin olun. Kapılarınızı iyice kilitleyin. Polisi arayarak durumu bildirip, o muhitte devriye arttırmalarını rica edebilirsiniz.

Yeni taşındık zaten tamm bir bilgim yok ama komşulara sormuştum hırsızlık olaylarının pek olmadığını söylediler. Zaten mahallemizde gece bekcileri geziyor bir kaç aydır. Acaba binanın içindenmiydi ki diye düşünüyorum.

Gecmiş olsun kiliti tekrar kilitleyin bakalim donuyomu .bi kilit acılsaydı tekrar kilitlenir oyuzden kac kilit attıgınızıda bilirsiniz yatmadsn .eger kilit donmus ise hemen polisi arayın cunki tekrar gelip deneyebilir

Polisi aramalıydın bence. Bariz bir hırsızlık girişimi gibi duruyor. Hem senin için rahat ederdi hem eğer hırsız yakınlarda bir yerlerde fırsat kolluyorsa o korkup giderdi. Yani ben olsam öyle yapardım.

Çok teşekkşr ederim, öyle bir korkmuşu
Gecmiş olsun kiliti tekrar kilitleyin bakalim donuyomu .bi kilit acılsaydı tekrar kilitlenir oyuzden kac kilit attıgınızıda bilirsiniz yatmadsn .eger kilit donmus ise hemen polisi arayın cunki tekrar gelip deneyebilir

Kaç kez kilitlediğimi biliyorum ama kapıya dahi gitmeyi korkuyorum

Polisi aramalıydın bence. Bariz bir hırsızlık girişimi gibi duruyor. Hem senin için rahat ederdi hem eğer hırsız yakınlarda bir yerlerde fırsat kolluyorsa o korkup giderdi. Yani ben olsam öyle yapardım.

Haklısınız galiba milletide gece gece tedirgin etmek istemiyorum acaba birdaha denermi ki ?

Haklısınız galiba milletide gece gece tedirgin etmek istemiyorum acaba birdaha denermi ki ?
Sizin içinizi rahatlatmak için denemez demek isterdim ama malesef diyemiyorum. Belli olmaz ki. Belki korktu kaçtı belki fırsat kolluyor. İnşaallah korkup kaçmıştır.
Henüz üzerinden fazla zaman geçmemişken polisi arayın bence.

Az önce anahtarı dönderdim kilit açılmamış ama hala tedirginim çünki gayet net kapıda sesler duydum ve birilerinin ayak sesini.

Ara polisi için rahat etsin, Allah korusun. Kapı sonuna kadar kitliyse demek ki kilit dönmedi belki yarı uykuluyken rüya gibi biseydir. Korkaksan öyle gelmiş olabilir. Ara polisi .

Kapinin kilidine bakip anlayamiyor musun acmis mi acmamis mi? Kilidi cevirdiyse anlarsin yani bence.

Kapinin kilidine bakip anlayamiyor musun acmis mi acmamis mi? Kilidi cevirdiyse anlarsin yani bence.

Kilit açılmamış ama gayet net benim kapımdan geldi o ses, ayak sesleri ve anahtar sesleri gibi bişeyler duydum. Komşudan gelse kapıyı çarptığınıda duymazmıydım. Poliside arasam kilit de açılma yok ne yapcağımı bilmiyorum. Acaba kilidi açamamış olabilirmi?

O zaman kilidi bi kere acip tekrar ters yöne çevirip kapamış olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…