- 30 Mart 2023
- 273
- 81
- 18
- Konu Sahibi Filtrekahvem
-
Siz ucunuz olene kadar sahane anlastiniz, hic sorun cikmadi diyelim.Arkadaşlar merhaba.Fikir alışverişi yapmak istedim.istanbulda yaşıyorum.29 yaşindayim bekarım.1 yıldır memurum.Ailemle yaşiyorum.Maddi durumumuz pek iyi sayılmaz.Eve yardimci oluyorum kirayı veriyorum babam faturalar mutfak vs.Gecinip gidiyoruz.Teyzem de yeni atandı kuzenim de memur.Birikmişleri var.Yatirim amaçli bi şeyler satin almak istiyorlar.3 kişi daireye girelim diyolar.kiraya verelim evi diyorlar.uygun bir semtte eve girilir mi mantikli olur mu? Sizin önerileriniz nelerdir?
Ev risk kredi cekilecekse kredi kiminse tapu onun üstüne olur, direk nakit 3-4 milyone evi alacaksanız bilemiyorum. Ortak tarla daha mantikli en azindan parsel olarak bölünür metrekaresi tapuda 3 hissedar olur tabi yine kredi durumunda iş degisirArkadaşlar merhaba.Fikir alışverişi yapmak istedim.istanbulda yaşıyorum.29 yaşindayim bekarım.1 yıldır memurum.Ailemle yaşiyorum.Maddi durumumuz pek iyi sayılmaz.Eve yardimci oluyorum kirayı veriyorum babam faturalar mutfak vs.Gecinip gidiyoruz.Teyzem de yeni atandı kuzenim de memur.Birikmişleri var.Yatirim amaçli bi şeyler satin almak istiyorlar.3 kişi daireye girelim diyolar.kiraya verelim evi diyorlar.uygun bir semtte eve girilir mi mantikli olur mu? Sizin önerileriniz nelerdir?
En sevdiğim akrabamla dahi ortak işe girmem,bazen eşim niyetleniyor izin vermiyorum.Arkadaşlar merhaba.Fikir alışverişi yapmak istedim.istanbulda yaşıyorum.29 yaşindayim bekarım.1 yıldır memurum.Ailemle yaşiyorum.Maddi durumumuz pek iyi sayılmaz.Eve yardimci oluyorum kirayı veriyorum babam faturalar mutfak vs.Gecinip gidiyoruz.Teyzem de yeni atandı kuzenim de memur.Birikmişleri var.Yatirim amaçli bi şeyler satin almak istiyorlar.3 kişi daireye girelim diyolar.kiraya verelim evi diyorlar.uygun bir semtte eve girilir mi mantikli olur mu? Sizin önerileriniz nelerdir?
Hiç gerek yok böyle atraksiyonlara.Arkadaşlar merhaba.Fikir alışverişi yapmak istedim.istanbulda yaşıyorum.29 yaşindayim bekarım.1 yıldır memurum.Ailemle yaşiyorum.Maddi durumumuz pek iyi sayılmaz.Eve yardimci oluyorum kirayı veriyorum babam faturalar mutfak vs.Gecinip gidiyoruz.Teyzem de yeni atandı kuzenim de memur.Birikmişleri var.Yatirim amaçli bi şeyler satin almak istiyorlar.3 kişi daireye girelim diyolar.kiraya verelim evi diyorlar.uygun bir semtte eve girilir mi mantikli olur mu? Sizin önerileriniz nelerdir?
Eve kiracı yerleştiricez.en fazla 1.5 milyonluk ev alalim diyoruz.kişi başı 500 bin tl veririz.krediyle çok işimiz olmaz.altin ev kadar değerlenmiyor bari ev degerlesin dedik ama satmak istersem nasil olur bilemiyorumEvde kim oturacak peki? Yarin obur gun oturmalik ev almak istediginde elindeki nakit paradan da olmus olacaksin.
Kredi çekmeden 500 bin verebiliyorsaniz kendiniz birşeyler yapın derim eğer uyguna bulabilirseniz arsa alın içine ailenizle oturmak için ev yaparsanız zamanla prefabrik tarzı bahçesini ekip bicersiniz en azından.Eve kiracı yerleştiricez.en fazla 1.5 milyonluk ev alalim diyoruz.kişi başı 500 bin tl veririz.krediyle çok işimiz olmaz.altin ev kadar değerlenmiyor bari ev degerlesin dedik ama satmak istersem nasil olur bilemiyorum
Valla kardeşle de teyzeyle de kuzenle de bu kadar fazla paranın ortaya koyuldugu iş yapılmaz.Arkadaşlar merhaba.Fikir alışverişi yapmak istedim.istanbulda yaşıyorum.29 yaşindayim bekarım.1 yıldır memurum.Ailemle yaşiyorum.Maddi durumumuz pek iyi sayılmaz.Eve yardimci oluyorum kirayı veriyorum babam faturalar mutfak vs.Gecinip gidiyoruz.Teyzem de yeni atandı kuzenim de memur.Birikmişleri var.Yatirim amaçli bi şeyler satin almak istiyorlar.3 kişi daireye girelim diyolar.kiraya verelim evi diyorlar.uygun bir semtte eve girilir mi mantikli olur mu? Sizin önerileriniz nelerdir?
Tapuda ucunuzun de adı düzgünce ve güzelce yer almayacaksa, ortak bir sözleşme yapıp satış durumunun degerlendirilmesini yazılı yapmayacaksaniz bulaşmayın.Eve kiracı yerleştiricez.en fazla 1.5 milyonluk ev alalim diyoruz.kişi başı 500 bin tl veririz.krediyle çok işimiz olmaz.altin ev kadar değerlenmiyor bari ev degerlesin dedik ama satmak istersem nasil olur bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?