- 18 Ağustos 2016
- 5.177
- 21.620
- 348
- Konu Sahibi Filtrekahvem
-
eve ortak olunmaz iş mal paylaşımına geldiğinde herkes aslan kesilir kardeş kardeşi tanımıyor ucunda para oluncaArkadaşlar merhaba.Fikir alışverişi yapmak istedim.istanbulda yaşıyorum.29 yaşindayim bekarım.1 yıldır memurum.Ailemle yaşiyorum.Maddi durumumuz pek iyi sayılmaz.Eve yardimci oluyorum kirayı veriyorum babam faturalar mutfak vs.Gecinip gidiyoruz.Teyzem de yeni atandı kuzenim de memur.Birikmişleri var.Yatirim amaçli bi şeyler satin almak istiyorlar.3 kişi daireye girelim diyolar.kiraya verelim evi diyorlar.uygun bir semtte eve girilir mi mantikli olur mu? Sizin önerileriniz nelerdir?
Ortak olmayım bence.Arkadaşlar merhaba.Fikir alışverişi yapmak istedim.istanbulda yaşıyorum.29 yaşindayim bekarım.1 yıldır memurum.Ailemle yaşiyorum.Maddi durumumuz pek iyi sayılmaz.Eve yardimci oluyorum kirayı veriyorum babam faturalar mutfak vs.Gecinip gidiyoruz.Teyzem de yeni atandı kuzenim de memur.Birikmişleri var.Yatirim amaçli bi şeyler satin almak istiyorlar.3 kişi daireye girelim diyolar.kiraya verelim evi diyorlar.uygun bir semtte eve girilir mi mantikli olur mu? Sizin önerileriniz nelerdir?
Bu nee kurbana girer gibi:))Şaka bir yana Allah sonumuzu hayır etsin.Arkadaşlar merhaba.Fikir alışverişi yapmak istedim.istanbulda yaşıyorum.29 yaşindayim bekarım.1 yıldır memurum.Ailemle yaşiyorum.Maddi durumumuz pek iyi sayılmaz.Eve yardimci oluyorum kirayı veriyorum babam faturalar mutfak vs.Gecinip gidiyoruz.Teyzem de yeni atandı kuzenim de memur.Birikmişleri var.Yatirim amaçli bi şeyler satin almak istiyorlar.3 kişi daireye girelim diyolar.kiraya verelim evi diyorlar.uygun bir semtte eve girilir mi mantikli olur mu? Sizin önerileriniz nelerdir?
Böyle şeylere hiç girme bence,hissedarlardan biri gelir evde oturur,çık bile diyemezsiniz,hertürlü mahkemelik olursunuz, bence birikim yapın tek başınıza bir arsa,tarla v.s alın ..ortak iş yapmayınArkadaşlar merhaba.Fikir alışverişi yapmak istedim.istanbulda yaşıyorum.29 yaşindayim bekarım.1 yıldır memurum.Ailemle yaşiyorum.Maddi durumumuz pek iyi sayılmaz.Eve yardimci oluyorum kirayı veriyorum babam faturalar mutfak vs.Gecinip gidiyoruz.Teyzem de yeni atandı kuzenim de memur.Birikmişleri var.Yatirim amaçli bi şeyler satin almak istiyorlar.3 kişi daireye girelim diyolar.kiraya verelim evi diyorlar.uygun bir semtte eve girilir mi mantikli olur mu? Sizin önerileriniz nelerdir?
Senin zaten birikmişin yok, onlardan az hisseye sahip olacaksın. Bence girme bu topa, ortak daire zor. Yarın kiracı çıkınca evde hasar çıkar, enin bulduğun kiracı kötü çıkar. Her şey olur. Ortaklık zor iş. Sen altın, gümüş, hisse, döviz... ne bulursan minik minik topla, bir gün başka bir şey kısmet olur belkiArkadaşlar merhaba.Fikir alışverişi yapmak istedim.istanbulda yaşıyorum.29 yaşindayim bekarım.1 yıldır memurum.Ailemle yaşiyorum.Maddi durumumuz pek iyi sayılmaz.Eve yardimci oluyorum kirayı veriyorum babam faturalar mutfak vs.Gecinip gidiyoruz.Teyzem de yeni atandı kuzenim de memur.Birikmişleri var.Yatirim amaçli bi şeyler satin almak istiyorlar.3 kişi daireye girelim diyolar.kiraya verelim evi diyorlar.uygun bir semtte eve girilir mi mantikli olur mu? Sizin önerileriniz nelerdir?
O ev hep kirada mı kalacak? Yarın ilk uyanık ben farkını sana verip alayım evi, der gibi toparlanınca. O ihtimal yok mu? İki taraf ta birbirine satmaya razı olmax, dışardan birine ancak, al sana anlaşmazlık (bizim topraktan hissedar olduğumuz daire öyle oldu en azından)Arkadaşlar merhaba.Fikir alışverişi yapmak istedim.istanbulda yaşıyorum.29 yaşindayim bekarım.1 yıldır memurum.Ailemle yaşiyorum.Maddi durumumuz pek iyi sayılmaz.Eve yardimci oluyorum kirayı veriyorum babam faturalar mutfak vs.Gecinip gidiyoruz.Teyzem de yeni atandı kuzenim de memur.Birikmişleri var.Yatirim amaçli bi şeyler satin almak istiyorlar.3 kişi daireye girelim diyolar.kiraya verelim evi diyorlar.uygun bir semtte eve girilir mi mantikli olur mu? Sizin önerileriniz nelerdir?
Daha saçma ve mantıksız pek az fikir duydum.Asla güvenmezdim. Diyelim ki birkaç sene sonra satmak istediniz ortaklar razı gelmedi.buyrun size kriz...çok uğraşırsınız. Getirisi daha az da olsa gidin altın alın en azından kafanız rahat olur.Arkadaşlar merhaba.Fikir alışverişi yapmak istedim.istanbulda yaşıyorum.29 yaşindayim bekarım.1 yıldır memurum.Ailemle yaşiyorum.Maddi durumumuz pek iyi sayılmaz.Eve yardimci oluyorum kirayı veriyorum babam faturalar mutfak vs.Gecinip gidiyoruz.Teyzem de yeni atandı kuzenim de memur.Birikmişleri var.Yatirim amaçli bi şeyler satin almak istiyorlar.3 kişi daireye girelim diyolar.kiraya verelim evi diyorlar.uygun bir semtte eve girilir mi mantikli olur mu? Sizin önerileriniz nelerdir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?