Eve hissedar olmak?

teyzem diyor ki bize hep kira getiren bir şey olur kenarda.dedim ki ya satmak istersem niye satalim ki? Kalsin kenarda hep kazandirir dedi ortak hareket ederiz dedi.ya evlenirsem ya baska fikrim olursa dedim.anlaşamayiz gibi geldi bugün

Arsa evden daha mı çok kazandirir?
Yada araba alın arabaniz varsa modelini yükseltin söyle ki durumumuz olmadıgi için eşimin abisiyle araba aldık şuan çok şükür elimizi topladık onun durumu da fena değil biz çok uyguna bir araba bulduk tek başımıza almak istedik o yuzden bu arabayi satmak istedik eşimin abisi hayır dedi o zaman sen al dedik bizim payimizi ona da hayır dedi e biz alalım o zaman senin payını da dedik ona da hayır dedi 1 hafta 1.5 hafta oyaladı bizi o arabayı da elimizden kaçırdık şuan aldı bizden ama zar zor ikna ettik

Evet bir evin üçte birinin getireceğinden daha çok kazandırır daha da önemlisi kafanız rahat olur akraba ilişkileriniz zedelenmez
Arsa alsam ev yapmam sadece ilerde satmak için alirim.ama diyorum ki 1 milyonun altinda ev alsam kredisini ödesem.kiraci yerlestirsem kirasi krediyi kapatir biraz.ev daha cok kazandirmaz mi satarsam daha cok kazandirmaz mi arsaya göre?

uzun zaman olmuş yazalı ne karar verdiniz ..
halen düşünüyorsanız ilerde ortaklardan biri evi satın almak istese bile zor oluyor her türlü zor oluyor

uzun zaman olmuş yazalı ne karar verdiniz ..
halen düşünüyorsanız ilerde ortaklardan biri evi satın almak istese bile zor oluyor her türlü zor oluyor
Teyzeme net olmadiğimi söyledim.ikna etmeye çaliştılar.dün yine yazdım kesinlikle istemediğimi net şekilde söyledim.tamam dedi

Arsa alsam ev yapmam sadece ilerde satmak için alirim.ama diyorum ki 1 milyonun altinda ev alsam kredisini ödesem.kiraci yerlestirsem kirasi krediyi kapatir biraz.ev daha cok kazandirmaz mi satarsam daha cok kazandirmaz mi arsaya göre?
Ben hissedar şeklinde ev alacaksanız almayın diye yorum yapmıştım tek başına alabileceksiniz bence de ev alın Tabii ki

500 bine bir zeytinlik falan bakın kendizine ait. Neresi olursa. Ya da altında kalın derim. Çok başınız ağrır. Gerek yok girmeyin bu işe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…