keşke misafirler geldiklerinde yemekleri falan beraber yapsak di mi
Yok Can'ım hatta tam tersi aslında. Herşeyim en gzli olsun isterimBENIM bi arkaadasta misafirlige gittigiimizdfe çay imaminavdest suyyu gibi oluyor taa ilk bardakdan hani sonradan su katmada deil :)
sirf dem denemisler çakdirmadan oda açikmis yani kadin çay atmiyoir demlige abdest suyu derken abartmiyorum vallahi :)
bi keresinde kisir gordum sok oldum bembeyaz di salça koymamis :))))))
bunlar maalesef bilmediginden deil kiyamaadigindan ve çok pis dedikodusu ediliyor
onun gibi yapâcaksan hiç çagirma bence ( pis derken kadin deil yapilan dedikodu pis cumle sanki baska anlama kaçiyor gibi de :))
misafir bereketdir ..
Aslı'na bakarsan şuan camlarım tüllerim yerlerim hepsi temiz sadece çamaşır dağınıklığı var banyoda ve odanın birindetamaıyla pinpirikli ve mükemmeliyetci olmanızla alakalı her gün o evde sen eşin ve çocuğun yaşadığınıza göre ev temizdir haliyle aç da durmadığınızı düşünürsek yapılamayacak bişi olmadığını önce kabu etmen gerekiyor ....sonra misafir çağırmadan bi gün önce sil süpür toz al sonraki gün bi çorba bi ana yemek bide börek salata tarsı bişiler 2 saatini almaz tatlıyı da hazır al..cayın yanınada bi ufak pasta yaptınmı tamam kimse gelip yatağının altında toz var mı diye camların silinmişmi konrtol etmez ...bu evde zaten yaşıyorsun genel anlamda temizdir ee dediğim gibi aç da durmuyorsunuz .....eve cağırdığına göre kırk kat yabancı da değiller seni seven tanıyan insanlar sıkıntı yok
Ben de tam tersi misafirliğe gelsinler,oturalım bir şeyler yensin icilsin isterim. Işimizden dolayı mecburen kaldığımız yerde hiçbir tanıdığımız ya da akrabamiz yok.Olsa da misafirliğe gelseler biz de gitsek.Kızlar merhaba, 5 senelik evliyim, 5,5 aylık bir bebeğim var. Sorun başlıktan da anlaşılacağı üzere eve misafir çağırmaya üşeniyorum.
Kendime göre sebeplerim; Bebek varken (bebek yokken de kimseyi çağırdığım yoktu gerçi, anca Ramazan'da iftara. Bu sene hamileyim diye o da olmadı) Nasıl hazırlık yapıcam yine evi bir temizlenmem gerekcek, alışveriş de yapmam lazım, sonra pis olcak bir daha toplayıp temizlemem lazım... En zoru hazırlık yapması....
Yurt dışından tr ye yerleşen çok yakın bir akrabam var. Onları çağırmam lazım ama üşeniyorum valla... Ne demişlerse annem de babaannem de x leri bir gün evine çağır dedi. Ama ben hala çağırmadım....
Kuzenim evlendi onu da almam Lazım ama ona da yok...
Ben gidiyorum millete ama kimseyi çağırdığım yok...
Bu durumu Nasıl yıkıcım bilmiyorum. Ben mi çok tembelim?? Aynı sorunu yaşayan var mı? Siz Nasıl yapıyorsunuz? Aşıyım artık şu durumu yaaa
başlığı okur okumaz ayni ben dedimKızlar merhaba, 5 senelik evliyim, 5,5 aylık bir bebeğim var. Sorun başlıktan da anlaşılacağı üzere eve misafir çağırmaya üşeniyorum.
Kendime göre sebeplerim; Bebek varken (bebek yokken de kimseyi çağırdığım yoktu gerçi, anca Ramazan'da iftara. Bu sene hamileyim diye o da olmadı) Nasıl hazırlık yapıcam yine evi bir temizlenmem gerekcek, alışveriş de yapmam lazım, sonra pis olcak bir daha toplayıp temizlemem lazım... En zoru hazırlık yapması....
Yurt dışından tr ye yerleşen çok yakın bir akrabam var. Onları çağırmam lazım ama üşeniyorum valla... Ne demişlerse annem de babaannem de x leri bir gün evine çağır dedi. Ama ben hala çağırmadım....
Bu durumu Nasıl yıkıcım bilmiyorum. Ben mi çok tembelim?? Aynı sorunu yaşayan var mı? Siz Nasıl yapıyorsunuz? Aşıyım artık şu durumu yaaa
Bir kadın tut benceKızlar merhaba, 5 senelik evliyim, 5,5 aylık bir bebeğim var. Sorun başlıktan da anlaşılacağı üzere eve misafir çağırmaya üşeniyorum.
Kızlar merhaba, 5 senelik evliyim, 5,5 aylık bir bebeğim var. Sorun başlıktan da anlaşılacağı üzere eve misafir çağırmaya üşeniyorum.
Evde canı sıkılanlara misafirliğe gidilirBen de tam tersi misafirliğe gelsinler,oturalım bir şeyler yensin icilsin isterim. Işimizden dolayı mecburen kaldığımız yerde hiçbir tanıdığımız ya da akrabamiz yok.Olsa da misafirliğe gelseler biz de gitsek.
Bunu aşmak için ilk adım olarak cagirmaniz gereken birini çağırın bence,pazar kahvaltısı olur akşam oturması olur. Hangisi kolayiniza giderse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?