- 24 Eylül 2016
- 124
- 1.924
- 63
- 32
Ayy ayni benim gibisin arkadasim anlattiklarini okuyunca resmen benim yasadiklarimi yasayanlarda varmis dedim fakat kimsede dusunce yok oglen gelirler gece yatana kadarAçikcasi bende eşimde misafir gelmesini seviyoruz ..ama bebek olduğundan beri bu durum beni çok zorluyor,ödüm kopuyor akşam misafir gelicek diye
.. ev temizliğinden değil cok şükür o konuda hiç sıkıntı çekmem hep hazirlikliyımıdır. ama bebeğimin uyku saatleri var ve uymassam çok huysuzlanıyor günlerce sürüyor tekrar düzen almasi.
Beni emerek uyur yanında yatmam gerekir akşam uykusu 10 da . ama insanlar okadar malesef dusuncesizki bebek varmı yokmu anlamiyor bide üsten geç saatlere kadar oturuyorlar.. Benim gunduz vakti gelin dememe rağmen . ..
Misafir bizde bebeğim kolumda uyuyup uyanıyor geç oldu epey . yerine yatırıncada ağladı çünkü benimle uyur. misafirin söylediği şey hiç durmuyor hep böylemi. yahu geç saate kadar bebekli insanda oturulurmu?
Burdan sesleniyorum bebekli kişilere giderseniz 3 saatten fazla ve habersiz gitmeyin.
Size gelirsek misafir almayacaksaniz sizde gitmeyin çok ayıp bişey .
Ay ayni ben:) kiz ben daha rezilim ariyorlar bazen sana gelecez diye evde degilim diyorum kim kalkacakta temizlik yapacak yemek yapacak bilmem ne ölye kolayini buldum:) ama beno cagirdilar mi hoplaya ziplaya da gidiyorum heebebegimiz var canim biraz anlayisli olsunlar dimi ama
ne alaka bebek olunca felc mi iniyor,bi supurge tutup 1 tatli 1 tuzlu yapmak cok mu zor?
yani insanlari enayi yerine koyup bide bebek arkasina siginiyorsunuz ya gercekten pes
bizde bebek buyuttuk,ustune hem bebekli hem hamile halimle her ay yatili misafirim oldu,ta ki hamileligimde son aya girene kadar da isyan etmedim.[/QUOTE
Bu huyunuzu bukadar açık paylaştığınız için dizi eleştirmek isteyip eleştiremiyorum en azindan açık yüreklisiniz..ama bebekten öncede çağirmadim diye belirtmişsiniz yani yoğunlukla filan alakası yok sanirim bu sizin yapınız.peki eşiniz bu konuda bisey soylemiyormu? Yani erkekler eşlerinin eşe dosta daha verimli olmasını ister,nebiliyim neden bizim evimize kimse gelmiyor filan diye sormuyormu acabaa??Ne evi kaldırması ayol. Yıkanmış bulaşığı kaldırmayı bile sevmiyorum
Ne pratik kadınsın sen öyle maşallah darısı başıma
Kızlar merhaba, 5 senelik evliyim, 5,5 aylık bir bebeğim var. Sorun başlıktan da anlaşılacağı üzere eve misafir çağırmaya üşeniyorum.
Kendime göre sebeplerim; Bebek varken (bebek yokken de kimseyi çağırdığım yoktu gerçi, anca Ramazan'da iftara. Bu sene hamileyim diye o da olmadı) Nasıl hazırlık yapıcam yine evi bir temizlenmem gerekcek, alışveriş de yapmam lazım, sonra pis olcak bir daha toplayıp temizlemem lazım... En zoru hazırlık yapması....
Yurt dışından tr ye yerleşen çok yakın bir akrabam var. Onları çağırmam lazım ama üşeniyorum valla... Ne demişlerse annem de babaannem de x leri bir gün evine çağır dedi. Ama ben hala çağırmadım....
Kuzenim evlendi onu da almam Lazım ama ona da yok...
Ben gidiyorum millete ama kimseyi çağırdığım yok...
Bu durumu Nasıl yıkıcım bilmiyorum. Ben mi çok tembelim?? Aynı sorunu yaşayan var mı? Siz Nasıl yapıyorsunuz? Aşıyım artık şu durumu yaaa
valla ben de üşeniyorum ama cimriliğimden falan değil tamamen üşengeçlik, gerçi kimseye de gitmediğimden sorun olmuyor, kırkta yılda bi gitsem bile gittiğim yerde oturmaktan çok sıkılıyorum
Bana kalsa gitmem zatenMillete gidiyorsun çağırmaya gelince tırt. o üşengeçlikle çocuğu nasıl yaptın
Merak ettim onlar ne tur yemekler yapiyor?Bende misafir çağırmak istiyorum aslında ama pek öyle ev oturmasına gelecek tipler yok çevremde. hepsi gezme delisi.bazıları da çok meşgul iş güç çoluk çocuk derdindeler..
Misafire hasret kaldım sokaktan geçeni kolundan tutup eve getirip zorla türk çayı iciresim var.(yurt dışındayım elin yabancısı türk çayını bilmez)
Birgun bir arkadaş gelmişti bende karnı yarık yapmıştım yemekte..haha kadın beni aşçı sandı. ne bilsin türk mutfağı çok zengin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?