Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eve misafir gelecek,ev toz içinde,eşiniz acele ederken siz internet başındasınız ve buraya yazı yazıyorsunuz.İlginç.Bunu yazana kadar salonun tozunu alırdınız
hayır tatlım sazan gibi direk atlamışın ama durum farklı misafirin geleceği süpriz oldu,daha yeni oturmuştum eşim çağırdı ki iki dakika içinde kalkıp bütün işleri hallettim.Benim ki sadece aşırı yoğun günün sonrasında kafa dağıtmaya çalışmaktı.
işte tamda bu yüzden hiç sevmem sürprizleri :)
eşiniz yardımcı oluyordur umarım.
bende çalışıyorum gerçekten çalışan kadın için evi her daim temiz tutmak ve misafir ağırlamak çok zor. neyse alışırız belki zamanla zira bende çok yeni evliyim
ne model aldın canım nasıl bişey tarif edermisin,ben cok şikayetciyim bu durumdan balkonu bi açıyorum olduğu gibi bütün toz içerde,camı açsam yine aynı,habis gibi kaldım