eve misafir gelecek ev toz içinde ama..

Navizade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
587
317
73
44
çok üşeniyorum işten geldim yorgunum,eşim hadi hadi deyip duruyo,eve benzin dökesim geliyor:KK53::KK53::KK53:

hayır tatlım sazan gibi direk atlamışın ama durum farklı misafirin geleceği süpriz oldu,daha yeni oturmuştum eşim çağırdı ki iki dakika içinde kalkıp bütün işleri hallettim.Benim ki sadece aşırı yoğun günün sonrasında kafa dağıtmaya çalışmaktı.

işte tamda bu yüzden hiç sevmem sürprizleri :)
eşiniz yardımcı oluyordur umarım.
bende çalışıyorum gerçekten çalışan kadın için evi her daim temiz tutmak ve misafir ağırlamak çok zor. neyse alışırız belki zamanla zira bende çok yeni evliyim

hava temizleyicisi sayesinde evinizde toz kalmaz arkadaşlar tavsiye ediyorum kullanmalısınız :KK66:

Son düzenleyen: Moderatör:
hava temizleyicisi sayesinde evinizde toz kalmaz arkadaşlar tavsiye ediyorum kullanmalısınız :KK66:
ne model aldın canım nasıl bişey tarif edermisin,ben cok şikayetciyim bu durumdan balkonu bi açıyorum olduğu gibi bütün toz içerde,camı açsam yine aynı,habis gibi kaldım

hava temizleyici nasıl bir şeydir? Antalya'da sürekli kapı pencere açmak durumundayız. Maliyeti ucuz bir aletse ben de almak isterim :)

Back
X