- 27 Ekim 2016
- 332
- 349
- 18
- Konu Sahibi ekimkahvesen
-
Aradığımda saat 8 di dahada aramadım ben uyurum ruhum acar kapıyı ben birşey bilmiyorum der kapatır artık uyuya kalacagım uykudan uyanıncada cok sinirli oluyorum bu işin sonu karakolda biter:)))Keske yatip uyyacam ben geliyosa gelsinler deseydinizhayret bise telf demedimi memur bu saatten sonra gelinmez sabah gelirler diye.
Gece onemli bisey yoksa ifade icin kapimi calinir.
Ne guzel benim esim olsa sanane basina belami ariyon der .kuplere binerdi.Senin bu vicdanın merhametin ne olacak hersey seni buluyor bundan sonra bir olay olsa seni arayacagım sen yoksan yalandır o haber diyor
Aradım 155i arayanın polis oldugunu doğruladım önemli birşey olacagını sanmıyorum kızı aldı görürdü sonra ne oldu ne bitti ben bilmem savcı bana gelmezki kızı döverken sahit olmadım yada kızı götürdüğü yerde değildim sadece arabaya zorla bindirip senin hayatını bitireceğim dedi sırf bu kelime yüzünden aradımBelki gizli tanıklık yapmanız için diyorum ama yine de saçma geliyor .
Siz kesinlikle 155 i arayın bu olayı anlatın arayan polis mi hem bunu öğrenin hemde karakola gelip bilgi vericem diyin .
Belki o tartışma cinayete kadar gitti savcı falan gelecektir diye ihtimal kurdum ama size bunu soylerlerdi . .
Veya adam yakalandı kızın başına kötü bir şey geldi bu yüzden teşhis etmeniz de istenecek olabilir . .. bilemedim . 155 i arayın . .
Kesinlikleeeİhbar doğruluğu için gelmek istemişlerdir. Sonuçta her ihbar eden doğru şey söylemeyebilir bunu anlamak için gelip yazılı ifadenizi alcaklardır. Ben olayı önemsemedikleri için işgüzar bir memurun gecikmesi olarak tahmin ediyorum biliyorsunuz memlekette iş yürümesi, gündem olması için ölmek falan gerekiyor!
Sinirli halini merak ettim şimdi :)Aradığımda saat 8 di dahada aramadım ben uyurum ruhum acar kapıyı ben birşey bilmiyorum der kapatır artık uyuya kalacagım uykudan uyanıncada cok sinirli oluyorum bu işin sonu karakolda biter:)))
Aradım 155i arayanın polis oldugunu doğruladım önemli birşey olacagını sanmıyorum kızı aldı görürdü sonra ne oldu ne bitti ben bilmem savcı bana gelmezki kızı döverken sahit olmadım yada kızı götürdüğü yerde değildim sadece arabaya zorla bindirip senin hayatını bitireceğim dedi sırf bu kelime yüzünden aradım
Küplere binmedi ama bu kelimeyi oda söyledi , yine olsa yine ararım bunu oda biliyor ben aramasam siz aramasanız kim arayacak ? Tebrik ediyorum kendimi burnumu beladan hic cıkarmıyorum iyikide aradım diyorum sonu ne olacak bilmiyorumNe guzel benim esim olsa sanane basina belami ariyon der .kuplere binerdi.
İlk konum aşırı sinirim hakkındaydı okursan anlarsın merak etme bence ben şikayetciyim kendimden memur bey diyip ellerimi uzatacagımSinirli halini merak ettim şimdi :)
İyi olur inşallahKüplere binmedi ama bu kelimeyi oda söyledi , yine olsa yine ararım bunu oda biliyor ben aramasam siz aramasanız kim arayacak ? Tebrik ediyorum kendimi burnumu beladan hic cıkarmıyorum iyikide aradım diyorum sonu ne olacak bilmiyorum
Aradım 155i arayanın polis oldugunu doğruladım önemli birşey olacagını sanmıyorum kızı aldı görürdü sonra ne oldu ne bitti ben bilmem savcı bana gelmezki kızı döverken sahit olmadım yada kızı götürdüğü yerde değildim sadece arabaya zorla bindirip senin hayatını bitireceğim dedi sırf bu kelime yüzünden aradım
Okicam yaİlk konum aşırı sinirim hakkındaydı okursan anlarsın merak etme bence ben şikayetciyim kendimden memur bey diyip ellerimi uzatacagım
Kimseye güvenemiyoruz gerçekten , teşekkür ederim sağolun :) sizede gecmiş olsunİşte bütün ihtimalleri zorladim ama yine anlam veremedim .
Ben daha önce bir cinayete tanık olup ihbar ettim . yazılı ifade aldılar . Başkomiser bilmem ne hepsine tek tek gezdirdiler beni . ama resmi olarak adım geçmesin dedim sizin gibi. hani dedim sizin ki ee öyle bir şey mi olacak acaba..
Neyse demin bir arkadas demiş yazılı ifade almaya geliyorlar diye. Eşi polismis ona danıştı sanırım . .
Öyle bir devirdeyiz ki insan polis bile arasa tereddüt yaşıyor .
Geçmiş olsun diyorum . .
korkma hayatım yalan bir ihbar mo gercek mi diye degerlendirmek için geliyorlar. haklısın insan tedirgin oluyor ama bu kadar kendini bilmez insan yalan yanlıs işler yaparken mecburen işlerini yapıyorlar. col iyi yapmıssın aramakla. orda mudahale etmek dogru olmaz ama sonradan aramak mantıklı.iyi akşamlar kızlar bugün öğlen caddede bir cocuk kıza arabadan bagırıyor bin arabaya lan felan diyodu cok duyulmuyodu bu duyuldu kız ne bagırıyosun herkes bize bakıyor gelmiyorum gidermisin gibi bir cümle kurdu cocuk ani bir hareketle el frenini cekip arabadan indi kızı kolundan turup zorla arabaya bindirmeye calıstı kız binmek istemiyodu neyse zorla bindirdi (bu arada esnaflar var ama kimse bakmadı bile bakanlarda nıç nıç nıç gibi kelimeler söyledi) ve bindirip kendi koltuguna gecerken senin hayatını bitirecem senşn hayatın bitecek gibi tehditkar sözler söyleyip hızlıca oradan uzaklastı. Polisi arayıp aramamak arasında kaldım ama beynimin icin hayatını bitirecem sözü kalınca bende üzüldüm vicdanımı bastıramayıp aradım polisi plakayı rengini kızn montunun rengine kadar söyledim diyalogu anlattım poliste ekip gönderiyoruz dedi kapattı. Aksama kadar acaba buldularmı yazık kızı dövdümü diye düşündüm 1 saat önce 155den aranıp hanımefendi adresinizi söyleyin eve ekip göndericez dedi ben ifade vermek istemediğimi bu olaya müdahil olmak istemiyorum bildiğimi size aktardım dedim ısrarla adres isim soyisim istedi bende vermek zorunda kaldım. Ve tekrar belirtiyorum ifade vermek istemiyorum dedim beyfendide zaten biz size ifade vereceksiniz demedik ki deyip ekipleri yönlendiriyoruz iyi aksamlar deyip kapattı. E ifade vermeyeceksem neden eve ekip geliyor anlamadım? Endişeliyim. Hayır yalan ifadem yok gördüğümü söyledimde acaba şahıslar yalan ihbar gibi birşey mi söylediler acaba ? Başıma dertmi aldım diye düşünüyorum. Halada polisler gelmedi .. noluyor acaba başına gelen yada fikri olan var mı ?
Okuyup gör mademOkicam ya
Böyle yazan birinin sinirli olduğuna inanmak zor oluyor :)
İlk başta aramıyayım dedim ama sonra ya o ben olsaydım ya kızın buna ihtiyacı varsa diye düşündüm vicdanım rahat değildi bir iki dakika sonra aradım ve sonuc bu bekliyorum :)korkma hayatım yalan bir ihbar mo gercek mi diye degerlendirmek için geliyorlar. haklısın insan tedirgin oluyor ama bu kadar kendini bilmez insan yalan yanlıs işler yaparken mecburen işlerini yapıyorlar. col iyi yapmıssın aramakla. orda mudahale etmek dogru olmaz ama sonradan aramak mantıklı.
Bende merak ediyorum belki kız bana şuan sayıp sövüp beddular ediyodur belkide dua ama ne durumda merak ediyorum bendeNiye gelecekler diye merakimdan konunun sonuna kadar okudum. Bu saate kadar gelmedilerse onemli bir sey degildir. Yalniz kiza ne oldu onu merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?