Eve sığamıyoruz imdat !

Aman
Allahımmm sizi bana Allah gönderdi. Rabbim sizden razı olsun şuan çok mutluyum :)

bnce esyaların çok güzel ve öyle senn düşündüğün gibi bi sorun yok canım. gecen sene bnde sennle aynı karışıklığı yasadım sıfırdan ev hazırlamak çok zor. bnce yapman gereken konsolla berjerlerin birini gönderecek bi yer ayarla. berjer teke düştüğünde daha hoş olucak. annen vitrin aldırmakla iyi yapmış bnce vitrinin çok güzel

Ah bu küçük evler :) Bende koltukların 2.dizilimini beğendim.
Ailende kalması problem değilse kesinlikle çıkar. Birde keşke kapaklarını camlı değilde kapalı alsaydın.Evin ufak ve dolap olarak istifleyebilirdin içine kapalı olsaydı. Şimdi vitrin gibi sadece dekorasyon amaçlı kullanabileceksin.

Eşyaların çok hoş tam benim istediğim tarz ve renk. Ancak dediğin gibi nereye sığacak o koca konsol .vitrin bile fazla olmuş yani. Ne gerek var annen bunun mantıklı olmadığını nasıl anlayamamış hayret. Bence vitrini ve konsolu iade et doğalgaz sobasıyla kolunun arasına sığacak kadar büyüklükte beyaz bir tv ünitesi al onun yerine bir de tekli koltuğun birini iade edebilirsin mesela .Zaten birsürü sandalyen var misafir oturacak olduktan sonra hep sandalyelere oturuyor. Bizde şahsen salonda iki tane 3 lü kanepe v ar insanlar gelince en çok sandalyelere oturuyorlar.Bir de halı malı gelecek yerlere nasıl temizleyecksin bu kadar doldurursan evi. Büyükleriş de anlayamıyorum ne gerek var yani bu kadar şeye.Unutma eşyalar insanlara hizmet etmek için varlar, insanlar eşyalara hizmet etmk için değil.. Bence bunu bu şekilde annnene izah et ve fazlalıkları iade edin hemen.

Ah şu aileler yok mu. Ama bu sefer allah rahmet eğlesin kayınvalide yerine anne karışmış. Gergin olman çok normal. İnşaallah gönlüne göre olur. Ama sen önce evini aç ta gerisi zamanla gelir merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…