- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi Bsrmhmtymn
-
Yettimm bacım yettim.Ben dedim ama acilacak boyle konular diye
Annenlerde uc gun birlikte kalin, sonra kocayi anasina gonderin siz iki gun daha kalin annenizle
Besinci gun kvne gidersin sonra birlikte evinize donersiniz
Edit; kv cok insafsizmis bu kadarini da hak etmiyor ya neyse hadi
futbol taktiği gibi oldu 4 4 24 4 2 şeklinde bölüşün adil de olur bence. 4 gün birinizin ailesinde kalın, sonra 2 gün herkes kendi evinde kalsın 4 gün de diğer aileye geçersiniz.
Gerçi onlar çocuğu yıl boyu hiç görmüyorlar ve sizin aileniz gelip kalıyorsa bu onlara da haksızlık olur. Aranızda konuşmanız gerek.
Haha yazarken benim de aklıma geldi.futbol taktiği gibi oldu 4 4 2
Oof of nolcak bu tipik geleneklerimiz
Biz öyle yapıyoz.Haha yazarken benim de aklıma geldi.
Arkadaş kocasından ayrı kalmak istememiş 2 gece ayrı kalsınlar hem az hem çok dedim.
Gelenekler cidden sıkıcı şeyler gitsinler tatile oh mis.
Hayırlı kandiller ve şimdiden hayırlı bayramlar arkadaşlar. Sizden güzel güzel tavsiyeler bekliyorum. Durumumu şöyle anlatayım. İki buçuk yıllık evliyim. Sorunlarımız irili ufaklı bazen sık sık bazen seyrek olarak devam ediyor. İstenmeyen gelinim ama yine de iyi günler iyi muameleler görüyorum. Bununla birlikte çok kırıcı şeyler de yaşıyorum tabi ki. Şöyle ki kaynanam despot birisi ve eşim de dahil herkes ondan dinliyor. İlk başlarda baya kötüydü ama yavaş yavaş eşimde farkındalıklar ortaya çıktı çok şükür. Bu bilgiyi verdikten sonra konuyla ilgili durumunuza gelelim. On günlük iznimiz var. Memleketimize 6 saatlik mesafede yaşıyoruz. Eşime ve ailesine kalsa kız evinde kalınmaz bir gün uğrarsın oraya geri dönersin. Ama ben kavga dövüş üç gün falan kalmayı başarıyorum. Ama on günün içinde üç gün de bana ve aileme büyük haksızlık. Eşime de diyor ki senin ailen evimize gelip kalıyor seni ve çocuğumuzu görebiliyor ama benim ailem gelemiyor bir yıldır çocuğumuzu görmüyor ayrıca tarla takım işleri var o yüzden sizde çok kalamayız diyor. Ailesi zaten bizde kalmamıza ihtimal vermiyor. Eşim de oraya gidince tanınmaz bir hâl alıyor. Bana diyor ki sen kal annenlerde diyor. Ben de bunu istemiyorum. Nolursa olsun eşler her yerde beraber olmalı bana göre. Bunun yanında şu da var, eşim bizimle kalmasa kaynanam kibirleniyor benim oğlum onlara gitmedi bizimle kaldı diyor bütün köye bunu söylüyor ve benim aileme de söylüyor. Şimdi ailem için kendim gidip kalsam bu kibiri yaşamasını istemiyorum. Eşimle kalsam aileme büyük haksızlık. Usulca konuşsam sonu yine kavgaya çıkıyor. Bana akıl verin ya
Bi onlarin anasi var zatenYettimm bacım yettim.
Bayramda hepiniz bana gelin hanımlar,kocalarınızı da annelerine gönderin.
+1 kesinlikle. Kibir neymiş gorsunlerüç gün senin ailende kalın birlikte. dördüncü gün yolla kocayı. onuncu gün diğer eve uğramadan memleketi terket. gelin evinde bir gün kalınmaz diyen insana hoş gözle bakamayacağım
Kırıldıklarını söylüyorlar ama dediğiniz gibi boşver huzursuz olma diyorlar tabi kieşin ailesi 1 yıldır çocuğu görmüyomuş, anlayışlı insanlar olsalar orda biraz fazla kalın, nasıl olsa kendi ailenle daha çok görüşüyomuşsun derim. ama bu kibirli kaynanaya bayramın son günü gitcen oda hoşçakal demek için görsün kibir neymiş. eşinde anasıyla aynı kafada olduğu için çok kolay dolduruşa geliyodur malesef. ama sen git annende kal diyosa, git bayramın keyfini çıkar. zaten her zaman berbaersiniz, bayramda kim nerde olmak istiyosa orda olsun.
senin ailen ne düşünüyo, aman huzur bozulmasın. eşini kaynannımı dinle diyo.
işte malesef birazda bu tutum, kaynannın kibrini arttırıyo. onların gösterdiği anlayışın yanında kaynanada gösterse nolur. kız ailesi hep alttAN alsınKırıldıklarını söylüyorlar ama dediğiniz gibi boşver huzursuz olma diyorlar tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?