Eveeet bayram geldi tartışma başladı kimin ailesinde kaç gün

Yettimm bacım yettim.
Bayramda hepiniz bana gelin hanımlar,kocalarınızı da annelerine gönderin.

futbol taktiği gibi oldu 4 4 2
Oof of nolcak bu tipik geleneklerimiz

futbol taktiği gibi oldu 4 4 2
Oof of nolcak bu tipik geleneklerimiz
Haha yazarken benim de aklıma geldi.

Arkadaş kocasından ayrı kalmak istememiş 2 gece ayrı kalsınlar hem az hem çok dedim.

Gelenekler cidden sıkıcı şeyler gitsinler tatile oh mis.

Şu kaynanalar gerçekten çok ilginç. Benimki olsa karısını getiremedi de tek geldi diye kızar oğluna, elaleminki gelin gelmiyor diye kibirleniyor. Keşke benimki de sorun etmese de ben de bayramda onun o gül cemalini görmek zorunda kalmasam.

Neden karı koca ayrılmasın ki ?
Gelsin görsün 1 gün gitsin işte

eslerin nerde olursa beraber kalmasi fikri cok sacma geldi bana nedense.
bizde cok nadir ailelerin yanina gidebiliyoruz, esimin ailesinde uc bes gun kalip kendi ailemin yanina geliyorum, esimde bizimkielrde bikac gun kaliyor. sonra zaten kendi arkadaslariyla planlari oluyor falan. bende ailemle zmn geciriyorum.
bence ayri ayri kalmayida biraz deneyin.

Hic kimse hic kimse de kalmasin
Tatile gidin
Ama sanirim imkansiz

O zaman sizde gitmeyin kayinvalideye sizin annenizde orda kibirlensin kızım gitmedi bizle kaldı diye 3 gün esinizdle ailende kalın sonra herkes kendi ailesinde kalsın giderkende vedalasmaya uğra çünkü kayinvaliden hakediyor.O ne ya oğlum onları beğenmiyor der gibi.Neyse !!! Bendede o dert var kayinvaludede daha çok kalınacak terzi sokuk hesabi

Bu sene kv kp bayrami hep birlikte benim ailemde gecirecegiz. Seneye de anne babami alip kv ve kp'de gecirmeyi planliyorum bayrami.

Hiç sevmiyom ya bayramlari annemle ayni sitedeyim her gün birlikteyim kaynanam da yakin aslinda ama annem gibi sürekli görmem. Ayni yerde bile olsam kahvaltiya kime gidecez diye düşünüyom gecen yil ramazanda eşim anne ne soyle kahvaltiya gidelim demişti kurbanda kaynanama kahvaltiya gittik bakalim bu yil nolacak eşime hiç demicem ilk kime gidelim diye o ne derse onu yapcam. Uzak yerdeyken memlekete yani buraya gelmeden bi ay önce başlardim önce anneme gidilecek diye kocamin kafasini yerdim aman şimdi takmiyom artik. Konu sahibi senin kaynana az değil yani gelin evinde kalinmaz dese kaynanam yikarim ortaligi valla. Allahim fesat insanlarla karsilastirmasin. Amin.

böyle bir şeyde eşim benim ailemde kaç gün kalıyorsa bende onun ailesinde o kadar kalırdım eşiniz sizin ailenizde 3 ün kalacaksa sizde onun ailesinde 3 gün kalın 4 günde yalnız kendi ailenizde kalırsınız

Amaca giden yolda herşey mübahdır ailen ile kal bırak konuşsunlar ohh sen keyfine bak canım benim hayırlı kandiller

Eşler gayette ayrı kalabilirler hatta iyi bile gelir herkes kendi ailesinde kalsın arada gündüz git otur çocuğu sevsinler tekrar annelere dön ne olacak

eşin ailesi 1 yıldır çocuğu görmüyomuş, anlayışlı insanlar olsalar orda biraz fazla kalın, nasıl olsa kendi ailenle daha çok görüşüyomuşsun derim. ama bu kibirli kaynanaya bayramın son günü gitcen oda hoşçakal demek için görsün kibir neymiş. eşinde anasıyla aynı kafada olduğu için çok kolay dolduruşa geliyodur malesef. ama sen git annende kal diyosa, git bayramın keyfini çıkar. zaten her zaman berbaersiniz, bayramda kim nerde olmak istiyosa orda olsun.
senin ailen ne düşünüyo, aman huzur bozulmasın. eşini kaynannımı dinle diyo.

Kırıldıklarını söylüyorlar ama dediğiniz gibi boşver huzursuz olma diyorlar tabi ki

Kırıldıklarını söylüyorlar ama dediğiniz gibi boşver huzursuz olma diyorlar tabi ki
işte malesef birazda bu tutum, kaynannın kibrini arttırıyo. onların gösterdiği anlayışın yanında kaynanada gösterse nolur. kız ailesi hep alttAN alsın

Birazdan yola çıkacağız arkadaşlar fikirleriniz için teşekkür ederim birbirimize dua edelim bayramımız zehir olmasın. İnş eşim orda da burdaki gibi ılımlı olur yaptığımız planlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…