Evet 10 yilin evlilikten Ve bitis

Olan olmuş yargılamak asla hakkım değil.
oluyor işte bir şekilde bazı kadınlar neler çekiyor.
çeken kadına hiç kızamam ben.
toplum baskısı vardır bir onu bilirim.
öyle olmasaydı,böyle olur muydu..

çocuklarınızla yeni,güzel bir başlangıç olsun.
kalbiniz uzun zamandır,belki de hiç yaşamadığı aşkı tatsın.
eşinize gelince,ona söylenecek pek söz yok.
zaten karakter olarak,düşünce yapısı,yaşayış tarzı yeterince aciz.
bir insanın bürünebileceği en iğrenç şey neyse ona bürünmüş zaten. Bi siz varmışsınız güzel olan.
sizde gidince,sokaktaki köpekler acısın haline. Amin..

Sex budalası hayvan herif bas tekmeyi kıçına donuna kadar al bu şeref yoksunun elinden ne varsa al varınıda al yoğunuda

Olan olmuş yargılamak asla hakkım değil.
oluyor işte bir şekilde bazı kadınlar neler çekiyor.
çeken kadına hiç kızamam ben.
toplum baskısı vardır bir onu bilirim.
öyle olmasaydı,böyle olur muydu..

çocuklarınızla yeni,güzel bir başlangıç olsun.
kalbiniz uzun zamandır,belki de hiç yaşamadığı aşkı tatsın.
eşinize gelince,ona söylenecek pek söz yok.
zaten karakter olarak,düşünce yapısı,yaşayış tarzı yeterince aciz.
bir insanın bürünebileceği en iğrenç şey neyse ona bürünmüş zaten. Bi siz varmışsınız güzel olan.
sizde gidince,sokaktaki köpekler acısın haline. Amin..
Sagolun zaten cirpinislari bu polis cagirmalar falan bu Hollandada cocuklar tehlikede olursa elinden alinma derdi var cocuklari bile dusunmuyor

En kısa sürede kendiniz ve çocuklarınız için 6284 sayılı kanun uyarınca koruma talebinde bulunmalı ve akabinde boşanma davası için gerekli hazırlıklara başlamalısınız. Elinizdeki delilleri saklayın. Eşinizden gelecek mesajları da silmeyin. Onlar davada işinize yarayacak. Geçmiş olsun.

Sagolun zaten cirpinislari bu polis cagirmalar falan bu Hollandada cocuklar tehlikede olursa elinden alinma derdi var cocuklari bile dusunmuyor
Avrupada ve amerika da cocuklari devlet annesine verir. Esinizin yaptiklarini ispat ederseniz etmeseniz bile yaklasmama yasagi koydurursunuz. Bosanirsiniz neyi var neyi yoksa yarisini hatta daha fazlasini alirsiniz 2 cocugunuz oldugu icin. Cocuklar alirim demesi size korkutmak icin o da biliyor cocuklari siz isterseniz ancak ruyasinda gorur. Ama bence cocuklari kullanmayin cunku gerek yok. Devlet size vericektir cocuklari. Hayat cok guzel boyle insanlar icin aklimizdan olmaya degmez. Ha birde cvururum diye korkutuyorya cok gulunc cunku o degil vurmayi cesaret bile edemez silahi size gostermeye. Hollanda Turkiye degil hayati kayar. Komik seni deseydiniz :)

Iste buda baska tehdit edisi
Avrupada ve amerika da cocuklari devlet annesine verir. Esinizin yaptiklarini ispat ederseniz etmeseniz bile yaklasmama yasagi koydurursunuz. Bosanirsiniz neyi var neyi yoksa yarisini hatta daha fazlasini alirsiniz 2 cocugunuz oldugu icin. Cocuklar alirim demesi size korkutmak icin o da biliyor cocuklari siz isterseniz ancak ruyasinda gorur. Ama bence cocuklari kullanmayin cunku gerek yok. Devlet size vericektir cocuklari. Hayat cok guzel boyle insanlar icin aklimizdan olmaya degmez. Ha birde cvururum diye korkutuyorya cok gulunc cunku o degil vurmayi cesaret bile edemez silahi size gostermeye. Hollanda Turkiye degil hayati kayar. Komik seni deseydiniz :)
Evet surekli tehdit ediyor yok o.rr... seni resimlerini internette bak diyor evlilikte yollamistim arada oyle yani polise gidip sikayetci olacagim engelliyorum bana ulasacak email buluyor

Bunlar on yılda mi oldu , Yeni mi başladı ?

Ve lütfen inadına gitmeyin, sessizce halledin ne yapacaksanız. Kavga gürültüyle olmaz, tehdit ediyor caninizla

Ayrica nafaka odememe gibi bir luksu de yok. Devlet maasindan pasa pasa kesiyor :) Sizi korkutmaya calisiyor. Eger siz alkoholik, madde bagimlisi, sorumsuz bir anneyseniz o zaman ancak babaya verir ki babanin da alkoholik ya da madde bagimlisi olmadigini kanitlamak zorunda. Eger bu tur sorunlariniz yoksa feristahi gelse yine alamaz. Hiiic istifinizi telde konusmayin. Email ya da mesaj artik ne gonderiyorsa butun herseyi saklayin hakime gosterirsiniz cnku hakimler kanit ararlar bu durumda. Yani eger size" seni olurucem" diye mesaj atarsa silmeyin saklayin bu mesajla kendi ipini cekmis olur. Korkmayin ama kendisiyle de gorusmeyin, kalabalik yer bile olsa. Tahrik etti beni filan dememesi icin. Aldatmaydi suydu buydu devlet bunlarla ilgilenmez ve bunlara gore karar vermez fakat tehtidleri ispatlamalisiniz.

Back
X