- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Çok şükür eşimin annesi babası ve kız kardeşi dışında kimseyle problemim yok ve ben insanlarla olan ilişkime bakıyorum devamlı yüzyüze geldiğim yedi yabancı el olan insanlar beni çok seviyor dua ediyorlar arkadaşlıksızdan yakınırdım samimi olduğum birçok insan var şuan onlarla bir sorunum yok birde eşimin ailesine bakıyorum kızlarının kaynanasıgili gömen onlar ki çok kaliteli insanlar ben bile severim onlarlada arası iyi değil kolu komşu desen bir elin parmağını geçmez düğünüme akrabam olan en az 50 kişi geldi onlardan bir elin parmağını geçmez zaten akrabalarıylada görüşmüyorlar eşim babasının babası ve annesinin adını bilmez bu derece nadide insanlar çok şükür beni sevenler akraba tanıdık arkadaş bana yetiyor o üç kişide kenarda kalsın zaten eşim onlarlada anlaşamıyorSizin mutsuzlugunuzla mutlu olacak kadar manyak bir kk uyesi bulundugunu sanmiyorum. Kim ne diye kina yaksin ki?
Her konunuzda size akil verenleri gormemezlikten geldiniz,surekli sikayet ettiniz, surekli inat ettiniz ya,buradaki uyelere birsey olmaz siz boyle yapinca,ama esiniz cekmez sizi,ailesi de,cekemez. Cekmeye mecbur degil. Bence biraz sapkayi onunuze koyup dusunun ve durust olun kendinize.