5 aylık hamıleyım şans eseri esimin facene girdim ve konuşmalrı okudum buluşmuşlar birlkte olmuşlaar ve bıdakı buluşma tarıhını ayarlamışlaar zaten gergin stresli bı hamılelık geçıorm bu da ustune pat dıe oturdu eşim kabul etti geldi bağırdım hakret ettim saydım sovdum ama ne oldu hiç bişe kınım öfkem geçmıo affedemıorm başkasına dokunduğu düşüncesi beni delirtrken yaşanmış olması çıldırtıo benıııı nefretim artıo 2 gundur ne düşünceğimi nasıl davrancağımı şaşrdım kaldım kimsye anlatmıorm söyleyemıorm kendimi iğrenç salak yerıne konulmuş hissedıorm ya benım kocam olacak adam şerefsiz yapmış peki o kadın bekar evli ve çocuğu olcak bı adamla nasıl birklkte olur anlmaıorm hiçççççççç elim ayağım tıtrıo ya ben onu evde beklerken o başkasının kollarında konuşmuorm yuzune bakmıorm sürekli laf sokuorm ama benı ne yapsam mutlu etmıcek geçmıcek sinirim nasıl yaptı ya bu adam bnm kocam nasıl benı salak yerıne koyduuuuu her zaman ona yeten bi kadın olmama rağmen ve 1 yıllık evliyizzz hak etmedim ya hemde hiççççç CANIMMMMMM ACIYOOOOOO BE YAPSAM GEÇMIOOO NOLUR DUA EDIN BİŞEY SÖLEYIN GEÇMICEK DİMİ
neden ailelerden gizliyosunuz,sizce aldatılmak normal birşeymide gizliyosunuz
hamilesiniz anlıyorum ama siz hamilesiniz diye ne aldatılmayı nede salak yerine konulmayı hak ettiniz.
şimdi planınız ney çok merak ettim o adamla devam etmekmi ?
Eğer ayrılmaz beraber yaşarsanız susacaksınız çünkü sizin affetmeniz demek herşeyi kabul etmek oluyor
allah bu facebook'u yapanları bildiği gibi yapsın!!! Allah bu beyinsiz erkeklere akıl fikir versin! Yuva yıkmaya çalışan kuduruk,oynak kadınları da ıslah etsin cümlemizden uzak tutsun inşallah!!!!!
Sizede sabırlar dilerim.
çok çok zor olmalı üstelik hamilesin. Canım allah yardımcın olsun
5 aylık hamıleyım şans eseri esimin facene girdim ve konuşmalrı okudum buluşmuşlar birlkte olmuşlaar ve bıdakı buluşma tarıhını ayarlamışlaar zaten gergin stresli bı hamılelık geçıorm bu da ustune pat dıe oturdu eşim kabul etti geldi bağırdım hakret ettim saydım sovdum ama ne oldu hiç bişe kınım öfkem geçmıo affedemıorm başkasına dokunduğu düşüncesi beni delirtrken yaşanmış olması çıldırtıo benıııı nefretim artıo 2 gundur ne düşünceğimi nasıl davrancağımı şaşrdım kaldım kimsye anlatmıorm söyleyemıorm kendimi iğrenç salak yerıne konulmuş hissedıorm ya benım kocam olacak adam şerefsiz yapmış peki o kadın bekar evli ve çocuğu olcak bı adamla nasıl birklkte olur anlmaıorm hiçççççççç elim ayağım tıtrıo ya ben onu evde beklerken o başkasının kollarında konuşmuorm yuzune bakmıorm sürekli laf sokuorm ama benı ne yapsam mutlu etmıcek geçmıcek sinirim nasıl yaptı ya bu adam bnm kocam nasıl benı salak yerıne koyduuuuu her zaman ona yeten bi kadın olmama rağmen ve 1 yıllık evliyizzz hak etmedim ya hemde hiççççç CANIMMMMMM ACIYOOOOOO BE YAPSAM GEÇMIOOO NOLUR DUA EDIN BİŞEY SÖLEYIN GEÇMICEK DİMİ
Cok zor bir durum.. Sen o kadar sev, evlen, ona yemekler yap, evini temizle, yatagini paylas, yollarini gozle, o gitsin bi baskasiyla beraber olsun. Boyle konular okudukca evlilikten iyicene gozum korkuyor. Bir kere ruyamda eski sevgilimin beni aldattigini gormustum. Ruyamda onu olduresiye dovmustum, en sonunda katil olmamak icin birakmistim. Bilinc altimda bu gibi bi durum karisinda bi canavar yatiyor sanirim.. Ben aldatana bi daha guvenemezdim sanirim..
Sevgili mi olmuslar? Eger sadece bi gecelik biseyse hadi belki bi sekilde insane affeddebilir ama sevgili olmuslarsa, insan nasil bir daha o omuza basini guvenle yaslar?
Cok zor.. Allah yardimcin olsun
aldatılmak dehşet bişey,hamileyken aldatılmak 2 katı.yine bi face mağduriyeti.
ya hep söylerim yine söylicem.eğer eşinizin eşyalarını faceini falan karıştırdığınızda ve herhangi birşey bulduğunuzda ayrılmayı göze alırsanız karıştırın.yok ayrılmicak sadece bi kaç kavga ve peşinden özürle unutucaksanız hiç karıştırmayın.
çalışan ayakları üstünde duran biriyseniz neyi bekliyosunuz,yok eşinize bağımlı biriyseniz Allah yardımcınız olsun....
eşin olacak adam seni hamile halinle aldatıyor sen onu sıyırıp kadına suç bulmuşsun. elin kızı seni de bebeğini de düşünmez. büyük kabahat kocan olacak o adamın.
neden aynı evde kalmaya devam ediyorsun? ortada bir pişmanlık bile yok. buluşma randevusu bile ayarlamış kişiliksizler. neden tekmeyi basmıyorsun? böyle yaparak aldatılmayı kabul etmiş oldun. surat asmanın kendini yiyip bitirmenin bir anlamı yok eşin için. bir nevi senden aldatılma icazetini almış oldu. yazık. Allah yardımcın olsun
Araştrımak için girmedim ki ben baktım açıktı ne var ne yok dıe aklımın ucundan geçemdi bunları görcem tabı çok bağlıydım eşime ama artıkd eğilim tıksınıorm aklıma gelıo gözumde canlanıo bı mesleğim işim yok ama olmıcak değil gerekn herşeyi yapıcam bıraz zaman verıorm kendmıe sakınleşmek için ondan sonra herkezle konuşcam bitircem hamıle kalmayı göze aldım bakmayıda göze alırım herturlu bakarım evladıma sağlık olsun
Cok zor bir durum.. Sen o kadar sev, evlen, ona yemekler yap, evini temizle, yatagini paylas, yollarini gozle, o gitsin bi baskasiyla beraber olsun. Boyle konular okudukca evlilikten iyicene gozum korkuyor. Bir kere ruyamda eski sevgilimin beni aldattigini gormustum. Ruyamda onu olduresiye dovmustum, en sonunda katil olmamak icin birakmistim. Bilinc altimda bu gibi bi durum karisinda bi canavar yatiyor sanirim.. Ben aldatana bi daha guvenemezdim sanirim..
Sevgili mi olmuslar? Eger sadece bi gecelik biseyse hadi belki bi sekilde insane affeddebilir ama sevgili olmuslarsa, insan nasil bir daha o omuza basini guvenle yaslar?
Cok zor.. Allah yardimcin olsun
Başlığı gördüm ve hiç şaşırmadan tepkim şu: Aaaa yine biri aldatılmış!!!
Bu nedir,ne iğrençler bunlar,nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar pislik adiler??!!
Madem bir iş yapıyor bir pislik ypıyor nasıl bu kadar rahat;facede herşey ortada kabul de ediyor.
''Öğrense de zamanla affeder''mi diyor? dayanamıyorum bu duruma,beynim uyuşuyor düşünürken.Özellikle de kadınların bu iğrençliği kabul etmesine dayanamıyorum.
Aynısını bir kadın yapsa kaç erkek kabul edip unutmaya çalışır!
Üstelk cinsel birliktelikte bulunduysa nikahınız geçersiz ve bir daha sana dokunursa zina etmiş oluyorsunuz
Rezil herifler ne seni ne bebeğini haketmiyor.
Hamilikte bu durumu yaşamak ne acıdır
Allah sabır versin
Allah yardımcın olsun senin ama bu saatten sonra bu adamsan kendine Kocalık bekleme Adam seni hem duygusal hemde yatakta aldatmış bunun üzerine kendini affettirmek için de hiç bir çaba göstermemiş Dost acı söyler misali 'Bu adam senden vazgecmiş'Aynı evin içerisinde durmaya devam ederek,hata yaparsın...Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?