- 11 Temmuz 2013
- 263
- 0
- 46
5 aylık hamıleyım şans eseri esimin facene girdim ve konuşmalrı okudum buluşmuşlar birlkte olmuşlaar ve bıdakı buluşma tarıhını ayarlamışlaar zaten gergin stresli bı hamılelık geçıorm bu da ustune pat dıe oturdu eşim kabul etti geldi bağırdım hakret ettim saydım sovdum ama ne oldu hiç bişe kınım öfkem geçmıo affedemıorm başkasına dokunduğu düşüncesi beni delirtrken yaşanmış olması çıldırtıo benıııı nefretim artıo 2 gundur ne düşünceğimi nasıl davrancağımı şaşrdım kaldım kimsye anlatmıorm söyleyemıorm kendimi iğrenç salak yerıne konulmuş hissedıorm ya benım kocam olacak adam şerefsiz yapmış peki o kadın bekar evli ve çocuğu olcak bı adamla nasıl birklkte olur anlmaıorm hiçççççççç elim ayağım tıtrıo ya ben onu evde beklerken o başkasının kollarında konuşmuorm yuzune bakmıorm sürekli laf sokuorm ama benı ne yapsam mutlu etmıcek geçmıcek sinirim nasıl yaptı ya bu adam bnm kocam nasıl benı salak yerıne koyduuuuu her zaman ona yeten bi kadın olmama rağmen ve 1 yıllık evliyizzz hak etmedim ya hemde hiççççç CANIMMMMMM ACIYOOOOOO BE YAPSAM GEÇMIOOO NOLUR DUA EDIN BİŞEY SÖLEYIN GEÇMICEK DİMİ
Ayni durum bnim bsmada geldi.
6 gn önce
bnde 1 yllk ewlym
we yeni dogm yaptm 2.5 aylık bi kzm war.
Ben drek bosanma dawaşi acyorum bu pazartesi.
Bşkasnin yatagna gren adamla benim ism olmz !!!
Genclgme yazk daha 19 yasndaym.
Ben ewdnde kowdum.
Ozur dlyo ama benim icn artk bsy ifade etmyo.
Daha çok küçüksün sen ya.
Böyle çıtır bir anneyi aldatan adam hem de daha çok yeni evliyken hem de ortada minicik bir bebek varken tabi ki pisliğin tekidir, adam olmaz ondan artık.
Umarım öfken geçince de böyle düşünürsün ve seni kandıramaz.
Dediğin gibi gençliğine yazık çok çok gençsin daha sen.
geçmiooooooooooo sinirim öfkem geçmıo evet bitti boşanıorz ama geçmıo bitmıoooo bu nefret hala sındıremıorm bu yaptıklarını pis herif yalancııııııııııııııııı ya yalancııııııııııııııııııııııııııııııııı senı ömrumun sonuna kadar affetmıcem bunları buraya değil ona yazmak isterdim ama sınırımden bile ona bişey hissettğimi düşünur o kendini akıllı sanan adammmm ayyyyyyyyy içim patlıo boğmak istyrm onu yemın ederim nasıl b hakaret bu madem gözun dışarda be adam ne dıe evlendın ne dıe köpek gibi çocuk istedin neden benı kırdığında geldin ağldın ınandrıdn iyiki senı affetmıorm ıyıkı artık senı hayatımdan çıkarıormmmmmmmm bana verdğin en iyişey oğlum onun dışında hayatımın en buyuk ynllıuşı hatsısın nefretımsın ............................................................
geçmiooooooooooo sinirim öfkem geçmıo evet bitti boşanıorz ama geçmıo bitmıoooo bu nefret hala sındıremıorm bu yaptıklarını pis herif yalancııııııııııııııııı ya yalancııııııııııııııııııııııııııııııııı senı ömrumun sonuna kadar affetmıcem bunları buraya değil ona yazmak isterdim ama sınırımden bile ona bişey hissettğimi düşünur o kendini akıllı sanan adammmm ayyyyyyyyy içim patlıo boğmak istyrm onu yemın ederim nasıl b hakaret bu madem gözun dışarda be adam ne dıe evlendın ne dıe köpek gibi çocuk istedin neden benı kırdığında geldin ağldın ınandrıdn iyiki senı affetmıorm ıyıkı artık senı hayatımdan çıkarıormmmmmmmm bana verdğin en iyişey oğlum onun dışında hayatımın en buyuk ynllıuşı hatsısın nefretımsın ............................................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?