evet BENDE ALDATILDIM ...:( :@

Ayni durum bnim bsmada geldi.
6 gn önce
bnde 1 yllk ewlym
we yeni dogm yaptm 2.5 aylık bi kzm war.
Ben drek bosanma dawaşi acyorum bu pazartesi.
Bşkasnin yatagna gren adamla benim ism olmz !!!
Genclgme yazk daha 19 yasndaym.
Ben ewdnde kowdum.
Ozur dlyo ama benim icn artk bsy ifade etmyo.

Daha çok küçüksün sen ya.
Böyle çıtır bir anneyi aldatan adam hem de daha çok yeni evliyken hem de ortada minicik bir bebek varken tabi ki pisliğin tekidir, adam olmaz ondan artık.
Umarım öfken geçince de böyle düşünürsün ve seni kandıramaz.
Dediğin gibi gençliğine yazık çok çok gençsin daha sen.

Umrumda dgl .
Bende bitti mi bter.
Afftmem aşla
ben onunla bu yola bs koymadn once.
Aldatan kaybedr hrsy btr dmstm.
Kendi derdne yansn smdi.

Evde bekleyen bir eş,üstelik bir hamile eş buna rağmen nasıl yapıyorlar böyle bir şeyi anlayamıyorum.
Okurken ben kendim kötü oldum düşününce çok zor bir durum.
Allah sana sabır versin canım.
Affedilesi bir durum değil açıkçası.Allah yardımcın olsun.

kadını neden suçluyosunuz ki
sizi düşünmesi gereken eşiniz
kadın için siz ya da doğmamış çocuğunuz ne ifade edecek

geçmiooooooooooo sinirim öfkem geçmıo evet bitti boşanıorz ama geçmıo bitmıoooo bu nefret hala sındıremıorm bu yaptıklarını pis herif yalancııııııııııııııııı ya yalancııııııııııııııııııııııııııııııııı senı ömrumun sonuna kadar affetmıcem bunları buraya değil ona yazmak isterdim ama sınırımden bile ona bişey hissettğimi düşünur o kendini akıllı sanan adammmm ayyyyyyyyy içim patlıo boğmak istyrm onu yemın ederim nasıl b hakaret bu madem gözun dışarda be adam ne dıe evlendın ne dıe köpek gibi çocuk istedin neden benı kırdığında geldin ağldın ınandrıdn iyiki senı affetmıorm ıyıkı artık senı hayatımdan çıkarıormmmmmmmm bana verdğin en iyişey oğlum onun dışında hayatımın en buyuk ynllıuşı hatsısın nefretımsın ............................................................

Allah sana ve yavruna uzun uzun omurler versin insallah zamanla yavrun yaralarini sarar cok üzüldüm dava actinmi peki

Tazminat davası açın. Süründürün.
Çok geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun, cidden üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…