evet BENDE ALDATILDIM ...:( :@

her sefernde aklıma geldi hergunnnnnnnn her gece ama yok ya olmaz dıye geçiştrdm yedıremedımm

yardımcı olmak amacıyla yorum yazan tum arkadşlrıma t.ederimmm allah razı olsun allahım sıze yaşatmasın dert yuzu göstermesin bnmle konuştunuz yardımcı olmaya çaılştınız yadırgayan arakşlarmada allah sizlere göstermesin nasıl bı duygu olduğunu umarım yaşmaz benı anlmazsınız saolusn

Bende ne zaman yorum yapacaksınız diye bekliyordum.

Bugüne dek yaptığınız yorumlar ile ne yapmaya çalıştığınızı ben anladım...

İş yerinde bir erkek elimi yaladı sinirimden kuduruyorum diyen kişiye siz mimlisinizdir ondandır diyebiliyorsunuz...

Eşim ileri yaşta iş arıyor diyene,piyasada zıpkın gibi delikanlılar var onlar daha iyidir diyebiliyorsunuz...

Eşim öğretmen işsiz diyene o da fark yaratsın sırtını devlete dayamasın onun gibi öğretmencikler dolu heryer diyebiliyorsunuz...

Sizi artık tanıyoruz,kurumsal bir firmada çalışan,kapitalist düzene hayran,duayı küçümseyen birisiniz.Bunları sizin yazdıklarınızdan anladık...

Kaynak yani ?
Yazdiklarina kizmadim da devami olmali yazinin

Canim sen o evde hala ne bekliorsun anlamadim ben. Senno evde o adamla durdugun surece o ayni seyleri yapmaya devm edr. Nasil olsa gitmedi hala burda benimle diye dusunur ve artik olayin dozunu kacirir. Bence al cantani cik git ailenin yanina kopekler gibi pisman olup gelene kadar da sakin donme ona. Sana elinde sonunda doner. Ama ole bi pisman etki onu bida degl bole bis yapmak aklindan gecirmeye bile korksun.

bazen şu siteye girmekle iyi mi yaptım kötü mü yaptım diye düşünüyorum her 2 kadından biri aldatılıyor bukadar mı çivisi çıktı dünyanın
paranoyaklığım hat safaya ulaştı

öncelikle geçmiş olsun üzüntünüzü kendimi sizin yerinize koyarak ölçmeye çalışıyorum söylenecek bir şey bulamıyorum
kaldırılabilecek bir durum değil bu nacizane fikrim ;kendi şahsım adına bir boşanma sebebi

Mesele Allah korkusu değil meselenin özü Allah korkusunda yatar

Evet fikirlerinize bir yerde katılıyorum ; insanları küçümsememek yaftalamamak lazım ateist alevi müslüman diye. Gün olur ateist diye kendimizi ondan üstün gördüğümüz kişi Allah' a en yakın kul olur çıkar da şaşar kalırız.
Bazen de tam tersidir aynı sizin dediğiniz '' ikide bir Allah korkusu deyip hırsızlığın haramın alasını işleyenler'' vardır.

Fazla uzatmak konunun dışına da çıkmak istemiyorum ama derin konular bunlar kimin Allaha yakın kimin uzak olduğunu bilemezsiniz
Görüntü kuşandığımız bir giysidir sadece

Anlamak isteyince aslında söylenilenler çok açık...

Aldatan kişi şehvetine yenik düşen,yalan söyleyen,karısının görmediği yerlerde yaptıkları açığa çıkmadığı sürece keyfini süren...vb. gibi ahlaksızlıkları yapabilen kişidir.

Ahlakı tam ve sağlam olan kişi bunları yapmaz ve içinde Allah korkusu olan kişide ahlaklı kişi olmaya gayret eder çünkü haramı bilir ve hesabını verememekten korkar.

Bu söylediklerimizde itiraz edecek yada anlaşılmayacak birşey var mı?

Ama kişinin Allah korkusu gerçek midir?Göstermelik midir?Konumuz bu değil ki!!!!

Ayrıca kişi her neye inanıyorsa yada inanmıyorsa....Konumuz bu da değil!!!!

Yaftalama yapan yok?Ateistlere,diğer inançlara laf eden yok?Üstünlük taslayan yok?Allahtan korkuyorum diyen herkes doğru söylüyordur hemen inanın diyen yok?

Neden oraya,buraya çekiştirip konu sulandırılır,neden?

benim ruhum okurken bile cız etti..seni düşünemiyorum

ne denebilir ki....

Bende aynen sizin gibi düşünüyorum. İyice kafayı sıyırdım. Her erkek böyleyse neden benim etrafımda hep mutlu eşler var. Hangi hayat gerçek anlayamadım

Bende aynen sizin gibi düşünüyorum. İyice kafayı sıyırdım. Her erkek böyleyse neden benim etrafımda hep mutlu eşler var. Hangi hayat gerçek anlayamadım
Burası derdim var köşesi.Burda yazılanlar gerçek hayatın dert olan bölümü, ne şanslısınız ki sizin çevrenizde gerçek hayatın mutlu kısmı.

canım allah yardımcın olsun.
çok üzüldüm yazdıklarını okurken. içim sızladı.
derdin tez zamanda çözüme ulaşır inşallah.

büyük konuşmamak lazım ama insan benim başıma gelse ne yaparım diye düşünüp kafasında bişeyler kurmadan yapamıyor...
aşağılık kocanızı neden evden kovmuyorsunuz nasıl hala sizin yüzünüze bakıp aynı evde oturabiliyor anlamıyorum...
şimdi ona bu tavizi verirseniz devamı gelebilir ortalığı birbirine katmanızda fayda var bence,ailelere açın bu konuyu üstüne gidin arsız kocanıza taviz vermeyin asla bu konuda...

Bir arastirmaya gore kadinlar en cok adet doneminde, hamileyken ve lohosa doneminde aldatilirmis.
Allah yar ve yardimcin olsun. Bu durumda ne yapilir, gercekten bilemiyorum.
Kisiden kisiye degisir. Bazi insanlar yaptiklari hata yuzunden cok pisman olup bambaska insan olurken,
bazilari iyice yuzsuzlesir, arsizlasir ve cirkinlesir..

O adamla aynı evde kalarak nasıl sakinleşeceksin ki hayır birde nasıl aynı evde kalıyorsun kov gitsin evden yada sen git ara aileni onun yüzünü gördükçe sakinleşeceğini sanmıyorum ben olsam bir dakika durmam onunla git boşan demiyorum ama şu an uzaklaş ondan Allah sabır versin kadın suçlu ama adamda suçlu yani kadını suçlamanın mantığı yok !

Allah yardımcınız olsun cok kotu bır durum ıgrencc bır sey..
Bana göre Tek yapmanız gereken Boşanmakk...
Ya uff bu erkekler neden böyle .Allah ıslah etsın..Mıdem bulandı resmen..
Siz bir de hamılesınız nasıl bır pislik bir insan yaa.Sız onun bebegını taşıyorsunuz .Aılenıze soyleyın bence ve boşanmak en hayırlısı gıbı geliyor bana..Boyle yaşanmaz igrenclıkle .AMA şunu unutmayın aldatan insan aslında kendini aldatmış oluyor...

Konuyu sulandırmak gibi bir niyetim yok zaten böyle şeylerle uğraşacak vaktim de yok vaktim olsa bile hiç işim olmaz emin olun. Dikkat ederseniz şu yazdıklarınızda ikimizde aynı şeylerden bahsediyoruz ve aynı fikirdeyiz Dikkati çekmek istediğim nokta insanların davranışlarında ahlakın -dolayısıyla inancın- etkisinin bulunduğudur . Herneyse çok uzadı daha ders çalışmak istiyorum polemik yaratma gibi bir derdim yok polemiği boş zamanı olan insanlar yaratır benim de boş zamanım yok
Saygılar

Israrla boş zamanınızın olmadığını vurgulamışsınız ya bizlerde 24 saati olan insanlarız ve bizlerinde işleri var...Yani ima ettiğiniz gibi boş boş polemik peşinde değiliz...

Biri konuyu sulandırmaya çalışıyor sizde ona eşlik ederek konuyu dini bir tartışma boyutuna çekecek eklemeler yapıyorsunuz.Burda dini tartışma yasak olduğu olduğu için konu kitleniyor.Her neye çok uzadı ,polemik yaratamayacağım,polemiği boş zamanı olanlar yaratır benimde uzay projelerim var,benim boş zamanım yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…