Önceki konularınıza baktım. Hamilelikte. Sizle ilgilenmediğini yazmışsınız,evlendiğindede pek dışarı çıkmadığınızı yazmışsınız,evlilikten önce 7 yıl beraber olmanıza rağmen evlenince hayal ettiğinz gibi olmadığını yazmışsınız. Aslında bunlar şüpheli durumlar. Bi terslik olduğu o zamandan belli.hiçmi şüphelenmediniz?
mesele allah korkusu meselesi değil öyle olsa tüm ateistlerin eşlerini aldatması lazımdır ki benim bildiğim ateist erkekler var gayet mutlular eşleriyle mesele karakterli onurlu olma meselesidir ikide bir allah korkusu deyip hırsızlığın alasını yapanları görüyoruz biz..
Canım devamını sen getirirsen sevinirim...Kaynak yani ?
Yazdiklarina kizmadim da devami olmali yazinin
5 aylık hamıleyım şans eseri esimin facene girdim ve konuşmalrı okudum buluşmuşlar birlkte olmuşlaar ve bıdakı buluşma tarıhını ayarlamışlaar zaten gergin stresli bı hamılelık geçıorm bu da ustune pat dıe oturdu eşim kabul etti geldi bağırdım hakret ettim saydım sovdum ama ne oldu hiç bişe kınım öfkem geçmıo affedemıorm başkasına dokunduğu düşüncesi beni delirtrken yaşanmış olması çıldırtıo benıııı nefretim artıo 2 gundur ne düşünceğimi nasıl davrancağımı şaşrdım kaldım kimsye anlatmıorm söyleyemıorm kendimi iğrenç salak yerıne konulmuş hissedıorm ya benım kocam olacak adam şerefsiz yapmış peki o kadın bekar evli ve çocuğu olcak bı adamla nasıl birklkte olur anlmaıorm hiçççççççç elim ayağım tıtrıo ya ben onu evde beklerken o başkasının kollarında konuşmuorm yuzune bakmıorm sürekli laf sokuorm ama benı ne yapsam mutlu etmıcek geçmıcek sinirim nasıl yaptı ya bu adam bnm kocam nasıl benı salak yerıne koyduuuuu her zaman ona yeten bi kadın olmama rağmen ve 1 yıllık evliyizzz hak etmedim ya hemde hiççççç CANIMMMMMM ACIYOOOOOO BE YAPSAM GEÇMIOOO NOLUR DUA EDIN BİŞEY SÖLEYIN GEÇMICEK DİMİ
mesele allah korkusu meselesi değil öyle olsa tüm ateistlerin eşlerini aldatması lazımdır ki benim bildiğim ateist erkekler var gayet mutlular eşleriyle mesele karakterli onurlu olma meselesidir ikide bir allah korkusu deyip hırsızlığın alasını yapanları görüyoruz biz..
Anladim bende ayni fikirdeyim
Mesele Allah korkusu değil meselenin özü Allah korkusunda yatar
Evet fikirlerinize bir yerde katılıyorum ; insanları küçümsememek yaftalamamak lazım ateist alevi müslüman diye. Gün olur ateist diye kendimizi ondan üstün gördüğümüz kişi Allah' a en yakın kul olur çıkar da şaşar kalırız.
Bazen de tam tersidir aynı sizin dediğiniz '' ikide bir Allah korkusu deyip hırsızlığın haramın alasını işleyenler'' vardır.
Fazla uzatmak konunun dışına da çıkmak istemiyorum ama derin konular bunlar kimin Allaha yakın kimin uzak olduğunu bilemezsiniz
Görüntü kuşandığımız bir giysidir sadece
bazen şu siteye girmekle iyi mi yaptım kötü mü yaptım diye düşünüyorum her 2 kadından biri aldatılıyor bukadar mı çivisi çıktı dünyanın
paranoyaklığım hat safaya ulaştı
öncelikle geçmiş olsun üzüntünüzü kendimi sizin yerinize koyarak ölçmeye çalışıyorum söylenecek bir şey bulamıyorum
kaldırılabilecek bir durum değil bu nacizane fikrim ;kendi şahsım adına bir boşanma sebebi
Burası derdim var köşesi.Burda yazılanlar gerçek hayatın dert olan bölümü, ne şanslısınız ki sizin çevrenizde gerçek hayatın mutlu kısmı.Bende aynen sizin gibi düşünüyorum. İyice kafayı sıyırdım. Her erkek böyleyse neden benim etrafımda hep mutlu eşler var. Hangi hayat gerçek anlayamadım
5 aylık hamıleyım şans eseri esimin facene girdim ve konuşmalrı okudum buluşmuşlar birlkte olmuşlaar ve bıdakı buluşma tarıhını ayarlamışlaar zaten gergin stresli bı hamılelık geçıorm bu da ustune pat dıe oturdu eşim kabul etti geldi bağırdım hakret ettim saydım sovdum ama ne oldu hiç bişe kınım öfkem geçmıo affedemıorm başkasına dokunduğu düşüncesi beni delirtrken yaşanmış olması çıldırtıo benıııı nefretim artıo 2 gundur ne düşünceğimi nasıl davrancağımı şaşrdım kaldım kimsye anlatmıorm söyleyemıorm kendimi iğrenç salak yerıne konulmuş hissedıorm ya benım kocam olacak adam şerefsiz yapmış peki o kadın bekar evli ve çocuğu olcak bı adamla nasıl birklkte olur anlmaıorm hiçççççççç elim ayağım tıtrıo ya ben onu evde beklerken o başkasının kollarında konuşmuorm yuzune bakmıorm sürekli laf sokuorm ama benı ne yapsam mutlu etmıcek geçmıcek sinirim nasıl yaptı ya bu adam bnm kocam nasıl benı salak yerıne koyduuuuu her zaman ona yeten bi kadın olmama rağmen ve 1 yıllık evliyizzz hak etmedim ya hemde hiççççç CANIMMMMMM ACIYOOOOOO BE YAPSAM GEÇMIOOO NOLUR DUA EDIN BİŞEY SÖLEYIN GEÇMICEK DİMİ
Anlamak isteyince aslında söylenilenler çok açık...
Aldatan kişi şehvetine yenik düşen,yalan söyleyen,karısının görmediği yerlerde yaptıkları açığa çıkmadığı sürece keyfini süren...vb. gibi ahlaksızlıkları yapabilen kişidir.
Ahlakı tam ve sağlam olan kişi bunları yapmaz ve içinde Allah korkusu olan kişide ahlaklı kişi olmaya gayret eder çünkü haramı bilir ve hesabını verememekten korkar.
Bu söylediklerimizde itiraz edecek yada anlaşılmayacak birşey var mı?
Ama kişinin Allah korkusu gerçek midir?Göstermelik midir?Konumuz bu değil ki!!!!
Ayrıca kişi her neye inanıyorsa yada inanmıyorsa....Konumuz bu da değil!!!!
Yaftalama yapan yok?Ateistlere,diğer inançlara laf eden yok?Üstünlük taslayan yok?Allahtan korkuyorum diyen herkes doğru söylüyordur hemen inanın diyen yok?
Neden oraya,buraya çekiştirip konu sulandırılır,neden?
Israrla boş zamanınızın olmadığını vurgulamışsınız ya bizlerde 24 saati olan insanlarız ve bizlerinde işleri var...Yani ima ettiğiniz gibi boş boş polemik peşinde değiliz...Konuyu sulandırmak gibi bir niyetim yok zaten böyle şeylerle uğraşacak vaktim de yok vaktim olsa bile hiç işim olmaz emin olun. Dikkat ederseniz şu yazdıklarınızda ikimizde aynı şeylerden bahsediyoruz ve aynı fikirdeyiz Dikkati çekmek istediğim nokta insanların davranışlarında ahlakın -dolayısıyla inancın- etkisinin bulunduğudur . Herneyse çok uzadı daha ders çalışmak istiyorum polemik yaratma gibi bir derdim yok polemiği boş zamanı olan insanlar yaratır benim de boş zamanım yok
Saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?