konuyu okumadım
ne yapacaksınız sımdı o onemlı
ve keske bebegınız daha kucuk olsaydı 20 haftalık degıl 4 haftalık üzgünüm
iyiki bebeğim var bı tek onu düşününce kendime gelırom heyy bebeğin var dik dur yemeğini ye sporunu yap güzelleş dıorm yooksa hiç takmazdım inan kendimi odaya kıtlerdım
geçmicekmi zannediyorsun ah be canım bu hayatta neler neler geçiyorr. birtek senin başına gelmiş sanman gayet normal hepimiz oyle zannettik zamanında.ben aldatılmadım diyene ben inanmıyorum ya haberi yoktur henüz,yada gizliyordur gururundan.
bu kadar çıkmaza düşme acele kararlar verme sakın sonucta hamılesın normalden daha farklı daha duygusal hissediyorsun,ailenden gizleme bence onlar senın en yakınların unutma ne karar verrsn ver onlar her turlu senın yanında olacaklardır
geçmicekmi zannediyorsun ah be canım bu hayatta neler neler geçiyorr. birtek senin başına gelmiş sanman gayet normal hepimiz oyle zannettik zamanında.ben aldatılmadım diyene ben inanmıyorum ya haberi yoktur henüz,yada gizliyordur gururundan.
bu kadar çıkmaza düşme acele kararlar verme sakın sonucta hamılesın normalden daha farklı daha duygusal hissediyorsun,ailenden gizleme bence onlar senın en yakınların unutma ne karar verrsn ver onlar her turlu senın yanında olacaklardır
5 aylık hamıleyım şans eseri esimin facene girdim ve konuşmalrı okudum buluşmuşlar birlkte olmuşlaar ve bıdakı buluşma tarıhını ayarlamışlaar zaten gergin stresli bı hamılelık geçıorm bu da ustune pat dıe oturdu eşim kabul etti geldi bağırdım hakret ettim saydım sovdum ama ne oldu hiç bişe kınım öfkem geçmıo affedemıorm başkasına dokunduğu düşüncesi beni delirtrken yaşanmış olması çıldırtıo benıııı nefretim artıo 2 gundur ne düşünceğimi nasıl davrancağımı şaşrdım kaldım kimsye anlatmıorm söyleyemıorm kendimi iğrenç salak yerıne konulmuş hissedıorm ya benım kocam olacak adam şerefsiz yapmış peki o kadın bekar evli ve çocuğu olcak bı adamla nasıl birklkte olur anlmaıorm hiçççççççç elim ayağım tıtrıo ya ben onu evde beklerken o başkasının kollarında konuşmuorm yuzune bakmıorm sürekli laf sokuorm ama benı ne yapsam mutlu etmıcek geçmıcek sinirim nasıl yaptı ya bu adam bnm kocam nasıl benı salak yerıne koyduuuuu her zaman ona yeten bi kadın olmama rağmen ve 1 yıllık evliyizzz hak etmedim ya hemde hiççççç CANIMMMMMM ACIYOOOOOO BE YAPSAM GEÇMIOOO NOLUR DUA EDIN BİŞEY SÖLEYIN GEÇMICEK DİMİ
bildiğim birşey var o da kadın kadının düşmanı...bu kadın kocanla birlikte olurken kocanın evli olduğunu biliyormuydu?
cok uzgunum insaallah en hayirli karari verirsiniz.
ben sunu merak ettim esiniz ne dedi size peki sizin ogrendiginizi ogrenince? Yani klasik tepkiler mi verdi yoksa af diledi mi ne dedi cok merak ediyorum o kisimdan hic bahsetmemissiniz.
Ayrica bebeginiz icin guclu durusunuza hayran kaldim. Simdiden belli nasil korumaci, guclu, yigit bir anne olacaginiz.
Seninle aynı acıyı paylaşan biri olarak şimdi daha bir kötu oldum.
karakterler benzetmesede konu aynı olmasada acı aynı acı ve bir internet şapşalı daha düştü kendi tuzağına.
Valla ben karşıyım. Facebook muhabbetine falan.
En masum gördüğüm güvendiğim asla yapmaz yapamaz dediğim ve ben asla yapmam diyen adam bile yaptı.
Yeni yeni oturtmaya çalışsam bile hiç fark yok acı yine aynı hiç soğumuyör.
benim tesellim pişkinlik yapmadı. Cinsel birlikteliği olmadı. Canım aşkım falan dememesi. Yaptığına daha ben yakalanmadan pişman olması biraz olsun ferahlık veriyor. Yada kendimi kandırıyorum. Belki yazışmalarını mesajları okumasaydım ben çok daha kötü olurdum.
Allah sabır versin ve yolunu açık etsin.
sözün bittiği yer resmen evlilikte.
Eminim sen en doğru kararı vereceksin.
annesinin sen herşeyi düşüneceksin.
Maalesef tek değilsin. Sen diye birşey olmuyor evladın olunca.
evet tek bı konuşma olsa aman dalga geçti ölesine yazdı derim ama birliktelik var bi kere bile ols aben onu bu evde gelcek dıye beklerken saat sayarken başksıın kollarındaydı ona aşkımmmmmmmmmm özledim dedi bunları sılemıom tabıkıde soğumıcak geçmıcek çıkmıo aklımdan bı an bile allah yardımcımız olsunnnnn hayırlısını nasıp etsinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?