evet benimde bir derdim var

Benim babamın da çok parası vardı ama noldu ne hastalığına çare oldu ne öbür tarafa götürebildi .birkaç metre bez parçasıyla gitti hem de daha 50 yasinda ..huzur yoksa paranın hiçbir önemi yok ..para var huzur var yalan yani ..

Sanki sırf sikayet ediyorsunuz.Sorun olmadan durumuyor gibi haliniz var bilmiyorum ama eşiniz çabalıyor daha ne istiyorsunuz mutlu olmaya bakın

Depresyon da gibisiniz mutsuz olmak icin fazla zorluyorsunuz
Kendinize eşinizden başka meşkaleler bulun derim
Mesleğinizde varmıs evladınızda az cok büyümüş
Kendi hayatınızı kurun artık koca takıntısından kurtulursunuz

Ne güzel ekonomi olarak güçlüsünüz. Şu an ülke bu haldeyken bence ne kadar şanslı olduğunuzun farkında olmanız lazım. Eşiniz ailesi için çalışıyor. Siz de eşinizle seyahatlere eşlik edebilirsiniz, benim gördüğüm çok kişi var böyle eşi ve çocuğuyla iş seyahatine giden, iş yerine ziyarete gidin, arkadaşlarınız yok mu buluşun çay, kahve için. Hobi kurslarına gidebilirsiniz aynı şekilde. Kızınızla dışarı çıkın ne bileyim alışverişe gidin. Bir silkelenip kendinize gelin. Maalesef bazı şeyleri yaparken bazı şeylerden fedakarlık ediliyor. İkisi aynı anda olamıyor. Ben çalışmaktan çocuklarının yüzünü zor gören babalar biliyorum, bir yerlere gelmek kolay değil.

bence ya işe baslayın ya bır oyalanacak bırsey
hepsı evde oturmaktan inanın
bence düzelır

esinizin yogun calistigi donemde hafaici gec gelirken haftasonu evde bulunmazken tepkiniz nasil oldu?
Acikcasi ben esinize hak veremedim ya, insan evini esini cocugunu bu kadar ihmal etmemeli bence.

Bana yardımcı olun kızlar vajinusmus hastasıyım bunu nasıl yenerim lütfen yardımcı olun

Esiniz bence sizi hala çok seviyor sadece işine ,hayatın yoğunluğuna kendini çok bırakmış sizde haklı olarak daha çok ilgi bekliyorsunuz. Bencede birlikte 1 gün bile olsa plan yapın tatile çıkın ama kızınız olmadan ikinize ayrılmış bir zaman oluşturun. Dertten stresten uzaklaşıp birbirinize odaklanacaginiz bir tatil planlayın.

Eşim çalışmana gerek yok. Para dersen var ne gerek var diyor.
Gece geç geliyor bende kızımla uyuyakalıyordum. Çok nadir haftasonları evde durması. Sürekli şehir dışına çıkardı iş sebebiyle
Gül gibi mesleğin varken koca eline bakmayımı tercih ediyorsun. Yarın başımıza ne geliceğini Allah tan başka kimse bilemez. Bundan 10 sene sonra Allah korusun diyelimki boşandın işe o kadar ara verdiğin için çok bocalarsın. Kaldıki çalışmak sadece maddiyat değil. Kendine olan güvenin yerine gelir ona buna sarmaz çocuğunada daha faydalı olursun.

Bence para eşinizi bozmuş,gerçektende boşuna demiyoruz hayirlisi:)

Ben olsam cocugumu krese verir esimin yaninda calisirdim. Hem vakit gecirmis hem birlikte para kazanmis olurdunuz.

Back
X